andrei_xxl Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 (edited) azi sau maine pun si eu pozele la poznasul meu ticalos... sa-mi spuneti ceva sugestii la capitolul estetic si preturile respective,daca se poate deocamdata am decat folii negre-tuci pe spate (10 ron,am fentat de 2 ani gaborii cu ele),ornament"cromat"la toba si un cd sony xplod 4x45 cu boxe tot xplod,4 cai,80w/bucata... vreau sa imi iau si pe fata o pereche de xploduri,de 40w,am si gasit dar momentan nu am fonduri ("> daca stie cineva din craiova pe unde as putea gasi becuri albe,rosii sau albastre pt bord,ca nu-mi place asa... apropo,vreau sa-mi pun si plasa de aluminiu,sau de ce o fi,in fata radiatorului...ce ziceti,sa pun si jos,in spatele numarului? deocamdata cam atat...maine-poimaine va procopsesc si cu niste poze. Edited September 21, 2007 by tolin foloseste majusculele acolo unde sunt obligatorii in limba romana - esti la a doua atentionare publica Link to comment
NFS Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 maine-poimaine va procopsesc si cu niste poze. Ramanem datori. Ca unul care a avut boxe Xplode, te-as sfatui sa cauti altceva. Daca le poti schimba si pe celelalte, ar fi si mai bine. Si daca-mi mai permiti un sfat, n-o face sorcova. Un ornament cromat la toba si o grila de aluminiu la radiator nu inseamna tuning. Mai bine ii faci o revizie ca lumea si-i pui un ulei bun, daca n-ai facut-o deja. E totusi o masina de 10 ani. S-o stapanesti sanatos. Link to comment
andrei_xxl Posted September 21, 2007 Author Share Posted September 21, 2007 (edited) Iote si niste poze... Asa a inceput totul...de la un TRS frantuzesc cu scaune de VW Polo mark 1 si s-a ajuns pana aici. Mai adaug la lista: - triple spate cool (azi mi le-am luat,300.000 cu tot cu taxe ) Si inca o chestie ciudata : mi-a cazut un bec care lumineaza numarul din spate pe dupa spoiler si se vede lumina pe jos,parca as avea neon ) Mai vreau in curand sa-mi vopsesc spoilerele,sa-mi schimb cadranele la bord,poate si niste leduri albastre sau rosii,plasa la grila radiatorului si niste boxe in fetele de la usi. Alte sugestii,pro sau contra,sunt binevenite. (sorry,dar abia acum am vazut avertismentul pentru majuscule) Edited September 21, 2007 by tolin Atentionarea nu este avertisment ! Link to comment
anton_yo Posted September 22, 2007 Share Posted September 22, 2007 urci pe aeroport cu ea? am si eu una la fel Link to comment
EM!L Posted September 22, 2007 Share Posted September 22, 2007 S-o stapanesti sanatos si te asteptam pe la intalniri! Link to comment
andrei_xxl Posted September 22, 2007 Author Share Posted September 22, 2007 urci pe aeroport cu ea? am si eu una la fel Sa-i mai pun motorul putintel la punct si sunt pregatit sa-ti dau fum Mersi,EM!L,asta astept si eu...sa vedem cand e urmatoarea. Link to comment
EM!L Posted September 22, 2007 Share Posted September 22, 2007 Joia viitoare! Ca in fiecare joi de altfel! Link to comment
andrei_xxl Posted September 22, 2007 Author Share Posted September 22, 2007 (edited) Joia viitoare! Ca in fiecare joi de altfel! SWEET!!! Sa-mi spui unde si la ce ora si sunt acolo! Poate ma rezolva cineva si cu un autocolant? Care aveti in plus... Edited September 22, 2007 by andrei_ics_ics_el Link to comment
EM!L Posted September 22, 2007 Share Posted September 22, 2007 fftopic: http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?a...amp;event_id=14 "> Link to comment
andrei_xxl Posted September 23, 2007 Author Share Posted September 23, 2007 (edited) Maracana? Fotbal? Sau mai bine bem o buceaga in gura? Edited September 23, 2007 by andrei_ics_ics_el Link to comment
andrei_xxl Posted October 21, 2007 Author Share Posted October 21, 2007 (edited) M-am scobit prin buzunare, am spart toate pusculitele din casa si am facut rost de niste bani pt sistemul audio. Sa-mi spuneti ce parere aveti. MAGNAT Ultra 300 Reflex - subwoofer bass reflex - difuzor 30 cm - putere: 300W RMS (600W max) - raspuns in frecventa: 20-500 Hz - SPL: 95 dB - impedanta 4 ohmi - dimensiuni 450x450x330 mm Amp MAC AUDIO MPX 2500 - amplificator auto 2 canale - putere: 4 ohmi, stereo: 2 x 80W RMS 2 ohmi, stereo: 2 x 120W RMS 4 ohmi, in punte: 1 x 240W RMS - raspuns in frecventa: 5 - 50000 Hz (-3 dB) - THD < 0,05% (1 kHz) - SNR > 100 dB - filtre LP si HP variabile 40-300 Hz - bass boost variabil 0-12 dB - dimensiuni: 239 x 59 x 226 mm Condensator US Blaster USB5483 1,5F - capacitate de 1,5 Farazi - Voltmetru digital cu LCD - Releu de protectie - Led-uri de culori diferite Neon Albastru Kit cabluri amplificare ALFATEC V25 - 5m cablu alimentare rosu 20mmp; - 1m cablu masa negru 20mmp; - soclu siguranta cu fuzibil de 60A - cablu RCA: 5m - cablu remote: 5m - 4 conectori M-am incadrat fix in bugetul propus, sper sa fie o alegere inspirata. Va rog sa-mi spuneti si mie ce mi-ar mai trebui in afara de hu+boxe (le am deja) ca sa am un sistem complet si fara probleme. fftopic: Ma poate ajuta cineva din Craiova sa le instalez? Edited October 21, 2007 by andrei_ics_ics_el Link to comment
Recommended Posts