Gl.06.RIU (Daniel) Posted September 22, 2007 Share Posted September 22, 2007 Salut , ma bate gandu sa imi decupez placaju ala de pe usa si sa pun o lampa de culoare rosie legata la botonul de usi deschise . Dar acum intervine problema de unde sa iau leduri sau becurile necesare , si plus de asta oare instalatia electrica e greu de realizat ? Mi se pare ceva super tare sa aiba si matizelu` nostru asa ceva ! idei ceva ? Eu sunt din iasi (relativ) si ar fi usor daca mi-ati da si niste "ponturi " de unde as putea cumpara alea alea Sar`na la baietii ce o sa raspunda Link to comment
nrares Posted September 22, 2007 Share Posted September 22, 2007 Cel mai usor ar fi sa cauti la dezmembrari si sa iei lampile de-a gata de la vreun Opel sau VW. Link to comment
Gl.06.RIU (Daniel) Posted September 23, 2007 Author Share Posted September 23, 2007 (edited) Buna idee , dar acum cum fac legaturile ? Ma gandesc ca ...hai firu de usi stiu unde e , dar mai trebuie curentu constant , si ala cum il trag ... ? sau sa le pun numai pe pozitii , dar asa nu are rost , alea is de avertizare chiar daca ai lumini chiar daca nu ... Edited September 23, 2007 by Mircea Comentariile sau neclaritatile privind actiunile de moderare se transmit pe MP. Link to comment
CrazzyX Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 (edited) Au in Carrefoure sub denumire de lampa portbagaj numai ca sunt de culoare alba dar se pot colora si de asemenea se pot adapta usor pe usa sau unde doresti sa le montezi. Iti mai trebuiesc si niste intrerupatore (dar nu sunt sigur daca aceasta este de numire corecta) in stalpii de la usa . Edited September 23, 2007 by CrazzyX Link to comment
Gl.06.RIU (Daniel) Posted September 24, 2007 Author Share Posted September 24, 2007 Super tare frate... dar in schimb ma refeream la alea de pus pe usi ... jos in coltu din dreaptea implicit stanga , oricum mc de idee Link to comment
Recommended Posts