Jump to content

Poze cu modificari ale Kalos/Aveo

Recommended Posts

• Replies 320
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 2 weeks later...

le-am facut din fibra la un prieten, vopsite etc si sunt lipite cu silicon, ca e greu cu suruburi nu-ti stau perfect lipite de far. [e mine nu m-a costat nimic dar pretul e cam 100E sau mai mult depinde de cine ti-le face si daca le si finiseaza si vopseste

placerea mea ;)

p.s. ar costa mult mai putin un set de pleoape daca s-ar gasi si matrite, pt ca astea costa mult e greu pt "fibrar" sa faca matrita

Edited by Figaro

Am vorbit (la telefon) cu cineva care se ocupa de tuning si mi-a zis ca ma costa in jur de 100 de RON insa nu prea are timp de mine pentru ca lucreaza la comenzi mai mari (face piese de tuning pentru masini mult mai scumpe ca ale noastre). Acum raman cu speranta ca isi va gasi putin timp si pentru mine. :)

A durat mult sa schimbi becurile si ce a implicat aceasta operatiune?

Sunt si eu interesat mai ales ca e rosie masina. :D

Scuze de intarziere, in primul rand. Nu dureaza asa mult, da vezi ca este undeva pe forum un tutorial daca pot sa zic asa care are si poze cum sa desfaci bordul. Nu am schimbat mansoanele de pe becuri ci le-am inlocuit cu leduri de culoare rosie. Sper sa te descurci.

p.s. Ai grija ca la turometru o sa se vad putin mai slab cifra 4 care ii sus de tot.

• 2 weeks later...

Salut am vazut ca toti suntem interesati de diferite modificari... eu nu prea le am cu photo shop sau lucru de genu asta dar am vazut ca o masina colantata cu gust da destul de bine...

atasez cateva variante aici

• 3 weeks later...

Because?...

LE: m-o apucat editatu'... Sedanul tatei o arata mai bine? Am luat modelul de la sedanul lui Mircea.

ps: nu mariti poze- vizualizati-o de la distanta :D - e editata cu c***l.

post-75-1206304284_thumb.jpg

Edited by Lucian M

Am incercat si eu sa-i pun niste pleoape. Deocamdata am folosit autocolant ca sa vad daca afecteaza in vreun fel farurile si daca prietenii nostri de la politie or sa aiba ceva de comentat. Pacat ca nu am gasit o culoare mai apropiata de cea a masinii. In magazin mi s-a parut rosu insa afara...e cam portocaliu.

post-14502-1206995720_thumb.jpg

post-14502-1206995737_thumb.jpg