Jump to content

Poze cu modificari ale Kalos/Aveo

Recommended Posts

Si nu sunt sanse sa apara rugina sub ele?

Pai daca e cum zici tu atunci ar trebui sa apara rugina si la imbinarea carenajului cu aripa, la bandourile laterale de pe usi, la eleron...etc. Nu are de ce sa apara rugina pentru ca nu am dat nici o gaura si nu am zgariat vopseaua in nici un fel

• Replies 320
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

In timp e posibil sa rugineasca. Apa nu cred ca se poate evapora usor de acolo si ramane umezeala. Din cauza asta te-am intrebat daca ai pus vaselina.

daca pun vaselina nu se mai lipeste!

Si parbrizul este lipit, si acolo apa se evapora greu...nu cred ca e o problema.

la dacie am avut bandouri laterale lipite...10 ani...au cazut ele si tot nu a ruginit.

Singra problema ar putea fi numai daca peste cativa ani s-ar dezlipi si ar cadea, pentru ca ar ramane o parte din adeziv pe vopsea.

Edited by samyx

Chederul de la parbriz este din cauciuc iar acesta se muleaza mai bine pe tabla si nu permite apei sa se infiltreze.

Urmele de adeziv se sterg foarte usor cu benzina.

Chederul de la parbriz este din cauciuc iar acesta se muleaza mai bine pe tabla si nu permite apei sa se infiltreze.

Urmele de adeziv se sterg foarte usor cu benzina.

La aveo parbrizul nu este tinut de cheder ci este lipit cu un silicon special, chederul care se vede este doar de design

la dacie am frecat cu diluant o ora pana a inceput sa se ia vopseaua si buretelul ala tot nu s-a luat de tot

Edited by samyx
  • 4 weeks later...

Samix!Eu am un MP4 (2g)montat la Aveo de cand am cumparat masina :) .Pai de, daca avem la ce :thumbl:

P.S Raresh! frumoase jante (alea din dreapta) .La ce pret sunt?

Edited by puchi

Cele negre 350 Ron/buc,cele cu mai multe spite 330 Ron/buc.Vreau o modificare in PS ca sa-mi fac o parere :D

Si eu ma gandesc ca cele din stanga ,cu mai multe spite ar arata mai bine mai ales pe spate...ca...avem si noi etriere, nu discuri ca altii :P

Oricum n-ai cum sa le pui pe Aveo. din cate vad, aceste jenti sunt in 5 prezoane, iar noi la Aveo. avem doar 4. Sie u caut niste jenti negre in 4 prezoane, dar nu prea ma gasit.

Eu cand voi schimba jentiile vopsesc si etrierele,tamburii spate.Cred ca singurul care te poate ajuta este meseriasu`l de VFX. =D> .Vezi la masina mea cum a facut ,super :thumbl:

@ Puchi:Stiu ca VFX e maestru in PS,chiar de aceea "l-am invocat" in posturile anterioare.

@ Robert:Jantele sunt si 4 si cu 5 gauri,doar ca cam toate pozele au 5

L.E.Uite de pe site:"Finisaj: Gun Metallic - Mirror face prindere in 4 si 5 puncte"

Edited by raresh20
... vopsesc si etrierele,tamburii spate ...

Nu cred ca-i nevoie la masina asta, e vopsit din fabrica.

@raresh20 > semnatura neregulamentara, micsoreaza marimea fontului pana nu ne doare ochii !

Edited by tolin

toba noua, borla + tips = sunet demential

p.s. am dat jos insignele cu Chevrolet si Aveo, se vede mult mai frumos asa..

post-8632-1214461958_thumb.jpg

post-8632-1214461970_thumb.jpg

post-8632-1214461983_thumb.jpg

Edited by NNN