NNN Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 (edited) Ti-a crestat bara ca sa-ti puna toba sau mi se pare mie? Oricum arata bine. Bv. da,au decupat-o baietii frumos...dar doar partea ce vine dedesubt.. @cristi toba o am de luni pusa...da si tu claxoane ceva tipa knd ma mai vezi.. @mazzy nu stiu ce sa zic, are zvacnire mai mare dupa 3000 rpm,oricum si inainte sub 3000 nu o lasam,dar acum parca e altceva,toba e mult mai ingusta si prin compresie gazele ies mai rapid. Toba standard e mare rau zici ca e cazan,ce au facuto asa mare nu stiu, in fine bine ca am scapat de ea Edited June 26, 2008 by NNN Link to comment
robert_11 Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 Cat te-a costat montajul si achitizia tobei? Ai mai schimbat si altceva in afara de toba? De unde ai luat-o? Link to comment
NNN Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 ai de gand sa-ti iei sau doar asa informativ? pai 400 ron toba,155 ron tipsu, 50 lei montajul,plus cat le-am dat la baietii ca au lucrat frumos si foarte atenti. Pe loc iti alegi toba in functie de sunetul preferat si de volum. La Bucuresti la Pilot s-au efectuat modificarile Link to comment
robert_11 Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 Vreau sa-mi iau. Mai vreau o achizitie, dupa ce acum o saptamana mi-am pus woofer si statie. O sa urc si niste poze cand imi dau astia drumul la net acasa. Link to comment
NNN Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 iti reocmand baietii de acolo,imi zici cand vrei sa te duci. In plus nu se ocupa numai cu tobe,multe altele,de fapt orice pt tuning. Link to comment
cristi80 Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 "NNN" nu despre toba era vorba, nu aveam cum sa o vad, eram in trecere cu masina, Data viitoare am sa opresca chiar vreau sa stam de vorba. Mai vb. numai bine Link to comment
Raresh20 Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 (edited) Se pare ca aceste jante au ramas,cele cu 5 spite ne mai fiind pe stoc si durand o eternitate pana sa reapara.Poze reale o sa pun saptamana viitoare. Edited June 28, 2008 by raresh20 Link to comment
Raresh20 Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 Poze reale dupa cum v-am promis Link to comment
puchi Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 Frumoase !.Sa le folosesti sanatos . Un pret ,numai jentile, Link to comment
Raresh20 Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 326 buc x4 =1304 si inca 250 kitul de prindere + montaj Link to comment
sile2007 Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 Am gasit pe net niste poze cu aveo modificat...zic io un tuning de bun gust...enjoy Link to comment
Razv Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 Cel rosu ( al2'lea ) pare foarte bine facut ... Link to comment
balloo Posted September 8, 2008 Share Posted September 8, 2008 (edited) am si eu o mica mare intrebare... unde gasesc baietii astia barele de fata respectiv spate k am cautat pt kalosu meu pe net la greu un kit mkr pt bare si nam gasit... un magazin ceva in romania se poate? Edited September 8, 2008 by tolin Scris incompatibil cu acest forum, urmatorul in acelasi stil va fi sters Link to comment
NLE Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 (edited) Ia ghici ce am gasit eu pe net: 2004-2008 Aveo Body Kit by Razzi Ground Effects la ~700$ nevopsit Si daca Razzi asta ti se pare cool incearca Gravana Wide Body Kit Concluzia: nu ai cautat la greu Si daca tot suntem la topic cu poze...enjoy... Edited September 15, 2008 by NLE Link to comment
sile2007 Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Ceasurile 100$ pe ebay si kitu turbo in jur de 3000$..... Link to comment
ratusca Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Cand am fost la Pilot pentru schimbat esapament la al meu Lacetti, seful de acolo mi-a aratat un body kit de aveo 5 usi... Link to comment
zack Posted March 18, 2009 Share Posted March 18, 2009 De unde o fi cumparat stopurile? Scuzati claritatea slaba. Link to comment
Dortmund Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 (edited) Jante Borbet Binno 15" + cauciucuri 195/50/15 Folie Suntek pe geamuri Colat + vopsit grila fata si spate(sigla) Spray triple rosu...dar in scurt timp imi voi pune folie Vopsit etriere cu rosu Statie + woofer magnat Boxe fata pionner Alarma pager Thunder Cred ca asta e tot pana in momentul de fata. Edited March 22, 2009 by Dortmund Link to comment
tolin Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 Ce dracu sa ne placa ? Ce a facut ala se cheama downgrade. In plus, unul care isi micsoreaza capacitatea de vedere sau care n-a inteles de ce s-a ales culoarea galbena pentru semnalizari, nu-si da seama nici ca aceste modificari ii pun viata in pericol. Unii cred ca daca au fost inzestrati cu organ de reproducere, gata, au devenit Creatori. Link to comment
banzay Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 Mie imi pare a virtual tuning...si unul destul de slabut... oricum nu prea imi place ce a iesit... Link to comment
Dortmund Posted March 25, 2009 Share Posted March 25, 2009 Tuning virtual clar! Uitativa la capota si la umbra portierei. Folia pe parbriz nu prea are ce sa caute acolo. Link to comment
tolin Posted March 25, 2009 Share Posted March 25, 2009 Nu conteaza ce este, importanta este viziunea "creatorului". Daca ar avea posibilitatea, asa ar proceda. Link to comment
Dortmund Posted March 25, 2009 Share Posted March 25, 2009 Foarte multe persoane se cred 'tuneri' dar putina lume stie cu ce se managa segmentul asta! Tolin ce perere ai de aveo rosu de mai sus!? Link to comment
tolin Posted March 25, 2009 Share Posted March 25, 2009 @Dortmund > Eu traiesc sub semnul Soarelui, deci, nu suport intunericul, vreau lumina, cat mai mult lumina. In plus, nu-s VIP, n-am nevoie sa ma ascund. Este suficient ca, la masinile moderne, vizibilitatea este sacrificata esteticului. Combinatia rosu si negru este placuta, e clasica, de necombatut. Totusi, as fi incercat sa pastrez culoarea originala a siglei producatorului, desi, acum, nu stiu cum ar arata. Rombul acela galbin, nu stiu ce cauta acolo, un autocolant cu denumirea forumului ar fi bine reliefat. Rotile arata foarte bine, iar talonul, cred, ca-i suficient. Caroseria e bine asezata, ai schimbat arcurile ? Link to comment
Recommended Posts