Jump to content

Poze cu modificari ale Kalos/Aveo

Recommended Posts

• Replies 320
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

Pai poate nu le foloseste in trafic, merge doar in linie dreapta :) mi se par foarte reusite stopurile de Kalos/Aveo, nu inteleg de ce le-ar "masca" in asa hal.

Stop original Kalos:

satori3.jpg

E o boala asta. Ii pun pleoape si lui Giugiaro. Noroc ca nu pot avea Ferrari, ar face Dacie din ea. Care cum pune mana pe o bidinea se crede Leonardo.

• 1 month later...

post-3772-1150469733_thumb.jpg

Pai poate nu le foloseste in trafic, merge doar in linie dreapta :) mi se par foarte reusite stopurile de Kalos/Aveo, nu inteleg de ce le-ar "masca" in asa hal.

Stop original Kalos:

Pt. inceput va salut pe toti,am intrat pe acest site din curiozitate si...surpriza mi-am vazut masina postata aici.Acum sa va dau niste raspunsuri la intrebarile voastre

1.Stopurile sunt vopsite,nu au folie

2.Ornamentul la esapament este pus la "Pilot" pe Pantelimon

3.Atat semnalele cat si pozitia si stopul pe frana se vad foarte bine,atat ziua cat si noaptea,nu merg cu masina numai in linie dreapta(cum a spus cineva),si asa simpla cum e e facuta cu gust

4.Am observat ca nu a-ti facut nici o poza din fata,era interesant sa vedeti si fata sau interiorul

5.Ard gazul prin colentina pt. ca aici stau iar ultimile poze postate sunt din Amzei in fata la pravalie la "je"

6.Poza asta e de cand am cumparat masina,o sa mai postez si altele in curand...pana atunci...multa bafta

v-am promis poze din fata,le postez mai jos,o sa fac altele mai recente si cu ploapele de far ca nu am poze facute deocamdata

post-3772-1150470941_thumb.jpg

Salve George! (sper ca n-am dat-o-n bara, oricum la mine se accepta)Si bine ai venit!

Uite cum mai facem rost de membri! Si mai ziceam sa dam fluturasi! Aiurea... Bagam poze la masini, ne dam putin la ele si... zbang... gura lumii.

Se vad, cat de cat ca a avut de la mama ei geamul clar. Oricum, nu mi-as dori sa fiu in spatele tau.

Ah, si nu ne-ai spus ce gasim in pravalie si unde mai exact, ca poate avem un drum ;)

:) ) Piata amzei (langa Sensi Blue) "patiserie" si apropos : poti sa stai in spatele meu mai relaxat decat in spatele unor masini cu stopuri normale,dar carora nu le functioneaza becurile atunci cand actioneaza frana :) >-

Iote : Abia am adus-o acasa sa-i fac rodaju' si apoi vedem ce modificam la ea,oricum mi-am propus geamuri fumurii,paravanturi geam,ornament esapament...si mai vedem dupa...deocamdata ar fi suficient :banana:

post-3772-1150498241_thumb.jpg

post-3772-1150498249_thumb.jpg

post-3772-1150498262_thumb.jpg

Salut George!Frumos Aveo,chiar sunt foarte curios sa vad poze cu el modificat si sa ne spui cum merge...adika mai bine sau mai rau ca si Kalusul :spumelagura: Pana atunci dai bice si ai grija cum :lavolan: :) >-