ToPser Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 Trebuie sa fac sapaturi prin tonele de reviste de profil mai vechi pe care le am cred ca AutoPro (se chema la vremea aia) si crede-ma nu prea am chef acum, nu am zis chestia asta asa degeaba ,la momentul in care am citit asta am retinut-o. ( a fost unul din motivele pt care mi-am dorit Cielo !!! ) >- Link to comment
Englishman Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 Nicio problema ! sunt foarte rabdator, poate dura oricat , dar...sa nu uiti, te rog mult . Link to comment
ToPser Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 asta am gasit-o pe net , se pare ca e de la un tuning show. Link to comment
Satori Posted January 7, 2007 Author Share Posted January 7, 2007 Jentile sunt ca ale lui Dinoc, daca nu ma insel. Mai e si coborata. Nu arata rau. Link to comment
dinoc Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 (edited) Asta-i al meu ( ma rog, al sotiei ) : sunt Oz-urile de 15 inch , care le-am avut pe fosta Nubira. PS> n-am apucat sa-i cumpar H&R-urile inca (ma rog era s-o incurcam cu un tuner "mare" local la care platisem avansul dar marfa ... puaza, Satori stie ... noroc c-am recuperat banii pana la urma) oricum ... sper sa se intample in curand, caut alt furnizor. PS2> Strutbar-ul este montat si-si face bine treaba Edited January 7, 2007 by dinoc Link to comment
zack Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 Sper sa va placa in mare parte... Link to comment
Figaro Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 (edited) folie omologata (doar pe spate ), pleoape din fibra, jante Wolfrace Street Mantis 17'' cu 7, stopuri negre speed fantasy, subwoofer Magnat ultra 300 + amplif Mutant 300W. Urmeaza LCD (deja cumparat), camera retrovizoare, amortizoare sport, stroboscoape si xenon. Edited October 1, 2007 by Figaro Link to comment
Lucian M Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 (edited) Fain! Da' cum te descurci cu gropile?! Ca nu de alta, nici la tzoacla nu le am asa caucioacele. n.a.: tzoacla = bicicleta . Edited October 1, 2007 by Lucian M Link to comment
Figaro Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 (edited) ... Da asa e... gropile mai merg sa sti, ma omoara linile de tramvai Edited October 2, 2007 by tolin sters citare inutila mai lunga decat informatia utila Link to comment
Figaro Posted October 6, 2007 Share Posted October 6, 2007 (edited) Schimbare de plan...sau mai de graba de jante si spoilere Asa va arata..sper ) pareri? Edited October 6, 2007 by Figaro Link to comment
Tommy Posted October 6, 2007 Share Posted October 6, 2007 (edited) Ochioasa rau culoarea, eu insa as pune jante cu minim 2 unitati mai mici Edited October 6, 2007 by Tommy Link to comment
Figaro Posted October 6, 2007 Share Posted October 6, 2007 alea din poza sunt echivalentul a 17'' sunt mari?? ) jante pe 15 erau in original si guma de o palma. Stiu stiu drumurile noastre dar vorbim de tuning aici. Asa ca jante mari si suspensie sport ca sa fie tare in amortizoare si joasa. p.s. care-i faza cu culoarea? Link to comment
Tommy Posted October 6, 2007 Share Posted October 6, 2007 Pune o poza sa vedem de cat sunt jantele, dupa ochiul meu neformatat sunt de minim 19 ) oaches=frumos, aratos Link to comment
Figaro Posted October 6, 2007 Share Posted October 6, 2007 ok am inteles. cum sa-ti explic eu...am masurat pe masina mea pana unde ajung jantele de 17 cu cauciuc de 35 si pana acolo le-am pus si in poza asta. Link to comment
Tommy Posted October 6, 2007 Share Posted October 6, 2007 Cel mai bine e sa gasesti de undeva sa imprumuti niste jante si sa vezi cum merge Si eu am pus de 18 si mergea ca o roaba ) (ramana la pararea ca sunt prea mari, dar tu o sa vezi singur daca e asa sau nu) Link to comment
bogogica Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 (edited) Schimbare de plan...sau mai de graba de jante si spoilere Asa va arata..sper ) scuze de fftopic: , "figaro", cu ce program faci tu tuningul? ca este foarte reusit... Edited October 9, 2007 by bogogica Link to comment
Figaro Posted November 27, 2007 Share Posted November 27, 2007 Aveo 2008 in virtual tuning gangsta Link to comment
Razv Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 Naspa ... nu avea skill baiatul ... Link to comment
wwillym Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 ...Eu stiu ca gusturile nu se discuta... dar chiar place cuiva "creatura"? Parca i-ar fi sarit pivotul... parerea mea! Link to comment
Satori Posted December 7, 2007 Author Share Posted December 7, 2007 E "impresionista", nu trebuie sa o iei ca atare. Cred. Link to comment
Figaro Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 Ce se face in virtual tuning nu inseamna neaparat ca trebuie sa se poate aplica si in realitate.. e doar asa ca chestie. Link to comment
juld Posted December 30, 2007 Share Posted December 30, 2007 sal, imi spune si mie cineva o firma de tuning care are ceva ptr aveo sedan(atat motor cat si chestii exterioare)... si btw, dak as pune jentzi de sa spunem 17, nu se strica directia? uhmmmm...aaaa da si...merita sa pun turbina p 1.4 16v? Link to comment
Lucian M Posted December 30, 2007 Share Posted December 30, 2007 (edited) Nu te supara- insa nu era mai bine sa-ti fi luat alta masina, mai puternica, mai buna? Turbina= adio garantie motor. Jante mai mari: adio garantie la suspensie si probleme cu politia. Si inca ceva: incepe propozitiile cu litera mare si nu mai folosi limbaj Irc. Edited December 30, 2007 by Lucian M Link to comment
Recommended Posts