SMS Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 * detectie radar in benzile X, K, Ku si ca * detectie LASER 360 de grade * Display Data Grafix Full Color – Afi?aj Grafic Color * Radar Gun Pop Mode Detection - detectare a radarelor aprinse "din scurt" * InteliShield - Reduce alertele false * Busola Digitala cu 8 puncte * Voltmetru digital cu avertizare de curent scazut (sub 11.9v) * Voice Alert – Furnizeaz? avertiz?ri vocale * Stay Set Electronic Memory – Memorarea Set?rilor * System Ready Prompt – Aten?ioneaz? terminarea autotestului ?i faptul c? aparatul este func?ional * Modul City/Highway – Reduce alarmele false în zonele urbane * Auto Mute – Diminueaz? nivelul alarmelor * LaserEye - Asigur? o protec?ie de 360º a semnalelor Laser * VG-2 Alert - Avertizeaz? posibilitatea detect?rii cu sistemul de detec?ie a detectoarelor de radar VG-2 * VG-2 Undectable – Asigur? imunitate total? împotriva sistemelor de detec?ie a detectoarelor de radar VG-2 * Spectre Alert – Avertizeaz? posibilitatea detect?rii cu un sistem de detec?ie a detectoarelor de radar Spectre 1 * Spectre Undectable – Asigur? imunitate total? împotriva sistemelor de detec?ie a detectoarelor de radar Spectre 1 * IntelliMute – Auto Mute la tura?ia motorului – diminueaz? alarmele false în mediul urban * Strobe Alert – Aten?ioneaz? proximitatea unor vehicule dotate cu stroboscop Pagina producatorului: http://www.cobra.com/index.php?page=shop/f...id=456&id=1 Pret: 400 ron Link to comment
SMS Posted September 24, 2007 Author Share Posted September 24, 2007 Folosit de mine de anul trecut de po vremea asta. Am cutia, manualul, ventuzele, firul (care l-am prelungit, dar nu l-am taiat, deci il poti reface) si cred ca mai gasesc si factura. Link to comment
Recommended Posts