Zmeul cel rau Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 Mie mi se pare ca Civicul taie retina cu unghiurile alea. In schimb, e foarte utilitara, are si locuri in picioare, in spate. Pentru Brainiac, cel putin. Link to comment
Satori Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 Pai de aia si-a luat Civic, ma, ca sa moara zmeii cu retina sfartecata in Espero-uri rotunjite! nu mai sunt fan VAG de multisor si VAG in viata asta nu cred ca o sa mai am DAR ei fabrica niste masini care merita si calitatea produselor este ok. Fugi mah! Ai trecut in underground?! mr_, in masinile premium, nu stai pe bancheta spate (de fapt, fotoliu) cu sampania in mana? Sau te-ai luat dupa jiji? Daca nu au pus LED-uri de ferentari si pe Exeo asta, eu zic sa o iei repede, pana nu ii fac facelift Link to comment
mr_ Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 Offtopic Azi am vazut led-uri de ferentari pe un Cayenne. Din alea aftermarket generice, bagate in grila de la radiator. Criza, domn'le. Link to comment
Recommended Posts