aisionline Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 Am si eu o intrbare pt cunoscatori! Am un chevy aveo 2007 si in carte nu sunt prezentate toate becurile de pe bord! una care arata (!) si la skoda am vazut ca e pt presiune in pneuri si o rotitza mica, la fel cum e cea de ceas! Are cineva idee ce sunt alea? Link to comment
Elfu Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 (edited) Manualul de utilizare al masinii l-ai citit atent? / "> Edited September 24, 2007 by Night Elf Link to comment
Abram Burel Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 In general unii martori din bord nu sunt echipati la unele modele si poate la... niciunele. Au existat probabil intentii in faza de conceptie, dar care nu s-au materializat. De Kalos nu-mi aduc aminte, dar la Nova la care am prelucrat bordul "intensiv" exista martor de centura nepusa si altii care mi-au provocat zambete. Ca sa ne lamurim macar despre ce martor e vorba, fa un desen micut si arata-ne si noua cum e si ce culoare are. Link to comment
aisionline Posted September 24, 2007 Author Share Posted September 24, 2007 Night Elf, fara suparare da ce imi arati tu, stie (ar trebui sa stie) orice retardat care are permis! aie e frana de mana si pana si dacia din 85 cred ca avea asa ceva! Link to comment
aisionline Posted October 5, 2007 Author Share Posted October 5, 2007 ceva de genu asta e unul din becuri. Poate parantezele sunt mai putin curbate. Link to comment
robert_11 Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 Se aprinde mestere martorul despre care vorbesti? Sau doar se vede undeva pe acolo? Link to comment
aisionline Posted October 5, 2007 Author Share Posted October 5, 2007 Nu se aprinde! Dar asa cum a zis si ala dealer-ul.. nu e de bine sa se aprinda! Si oricum nu toate becurile tale de pe bord se aprind! Doar daca indeplinesc o conditie. Exemplu: Daca nu ai frana de mana trasa... NU Se aprind becurile alea doua cu ((!)) ((P)) Link to comment
robert_11 Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 (edited) Cauta in cartea masinii. Acolo ai toti martorii (si cei activi si cei care nu se vor aprinde niciodata). Oricum m-ai facut curios. Am sa ma uit si eu in cartea masinii sa vad ce gasesc acolo. Edited October 5, 2007 by robert_11 Link to comment
BogdanG Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 Nu e mai simplu sa desenezi cu manuta ta acel semn si iti spunem noi ce este si ce face . Ala de presiune pneuri este cel de care zici tu dar barat pe diagonala . Mai poate fii eroare sistem franare DAR cel mai bine fa matale un desen in paint si imediat vei gasi raspunsul . Link to comment
aisionline Posted October 5, 2007 Author Share Posted October 5, 2007 Pt cei care au Aveo.. Am marcat locul unde e beculetul... Link to comment
robert_11 Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 Omule. Daca nu aflii pana pe la 16:00, am sa ajung eu acasa si am sa ma uit pe cartea masinii. Link to comment
aisionline Posted October 5, 2007 Author Share Posted October 5, 2007 Omule in cartea masinii mele nu am vazut nici macar un bec care sa semene cu asta! Si ma e unu ca o rotita cu zimti care am inpresia ca e in legatura cu sigurante sau cu intensitatea luminilor.. La opel am vazut ceva asemanator care deservea la intensitatea luminilor de bord. Link to comment
BogdanG Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 Se numeste Cruise Control si este in stanga sub ABS . Link to comment
magnet Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 Salut baieti!!! In manualul care tocmai il am in fata de la al meu Aveo Sedan, pe partea unde indica aisionline ca ar fi acel martor, nu se afla decat 2 martori mari si lati: cel pentru farurile ceata de pe spate si cel pentru airbag...acuma poate am eu manual mai vechi...masina e 2008...voi ce ziceti? O sa ajung si la masina sa vad daca apare ceva in plus. Salutari, Ovidiu Link to comment
robert_11 Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 Deci e martorul pentru airbag. Parca cel de ceata arata altfel. Link to comment
aisionline Posted October 10, 2007 Author Share Posted October 10, 2007 Inca o data! In manual NU ESTE, DAR LA MINE PE BORD ESTE !!!!! problema mea este daca acea "urma de bec" face ceva sau doar zace acolo? Link to comment
Abram Burel Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 Simbolul respectiv nu e standardizat. Din pacate standardele nu au mai tinut pasul cu evolutia tehnologiei (!?) Asa cum arata, ar putea fi un indicator de avertizare pentru presiunea din pneuri. Pentru asta exista cel putin inca un simbol, care are in jurul lui "!" conturul sectiunii unui balon de pneu (http://blogs.edmunds.com/roadtests/1463). Despre "rotita" pana nu vedem nu credem Oricum, ar trebui sa verifici cumva daca ezxista vreun beculet in spatele unui martor, inainte sa te ingrijorezi ca nu se aprinde Link to comment
aisionline Posted October 11, 2007 Author Share Posted October 11, 2007 (edited) Uite ma ca omu intelege si romaneste. Asa e frate.. asta e becu! Numai ca eu nu m-am speriat ca nu se aprinde, doar ca vroiam sa stiu ce face.. ca nu era trecut in carte.. si na.. era ciudat Edited October 11, 2007 by tolin Atentionare - citare inutila a postarii anterioare Link to comment
Recommended Posts