Frankie_Carbone Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 Salutare dragi membrii. Nu am mai postat de ceva vreme, am fost plecat, cu treaba, una / alta. In schimb mi-am facut timp sa deschid acest nou thread cu noua mea achizitie de care deocamdata sunt foarte multumit. Masina - BMW 320d touring, 150 CP, 330Nm cuplu, 6 trepte, 160 000 km, an fabricatie 2004 Iulie, Euro 4. Volan sport, reglabil, imbracat in piele, schimbator imbracat in piele, cotiera piele, business cd, climatronic, senzori ploaie, geamuri electrice fata + spate, park distance control, scaune reglabile pe inaltime, tapiteria coloarea caroseriei, torpedou refrigerat, cotiera spate + cupholders, plasa ski, subwoofer + statie blaupunkt 750 W, oglinzi electrice/incalzite/heliomate, oglinda interioara heliomata, inchidere centralizata + alarma MAAT (este pusa in romania asta ... singurul lucru prost de pe masina este alarma pt ca tipa fara motiv), 10 airbag-uri. Consumul la drum lung mergand in treapta a 6-a cu o viteza de 140 km/h este in jur de 5% - 5.2%. In oras daca se merge in weekend, noaptea sau pe distante lungi ziua (minim 10 km) consuma in jur de 9%. Daca vorbim de un drum acasa - serviciu de 30 de min 2 km (Mosilor - Floreasca) consumul oscileaza intre 12% - 13%. Hai sa nu mai scriu atat de mult ci mai bine sa pun niste poze. PS: aveam optiunea de a vinde buburuza, dar va ramane dragostea mea de o viata + ca sotia va conduce Matizul ca e mai mic. Link to comment
Mircea Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 S-o stapanesti sanatos "mafioso"! Motor de 2.5 sau 3.0? Link to comment
Lucian M Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 Si-a luat si varu-meu un boboc dinasta... faina masina, n-am ce zice. A lui e verde metalizat, da o culoare inchisa. Km multi fara probleme! ps: si Matizul ramane dragostea mea de-o viata... Link to comment
LYM Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 (edited) Nu-mi plac jantele si extensia din spate , in rest e super masina. S-o stapanesti sanatos! Btw, cat te-a costat? @Mircea - din cate stiu eu, ar trebui sa fie motor de 2000cmc, common-rail, 150CP Edited September 24, 2007 by LYM Link to comment
Alezz Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 Motor cred ca e ala de 2.0 Misto "namila" . Link to comment
Mircea Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 Da, acum am vazut ca e seria 3. Link to comment
EM!L Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 S-o stapanesti sanatos. E super . Link to comment
Frankie_Carbone Posted October 14, 2007 Author Share Posted October 14, 2007 Motorul, mai exact este de 1995 cmc adica 2.0 litri. Este o masina care te implora sa o conduci la drum lung si destul de nepotrivita pentru drumurile acasa-serviciu din bucuresti, mai ales cu toate lucrarile astea de am ajuns sa fac 2km in 1h. Ca si pret total, dupa achitarea taxei de prima inmatriculare (apropo, este euro 4, Iulie 2004 deci a fost mai ieftina taxa) am ajuns undeva la 14 800 eur. PS: ca mi-a furat oglinzile a doua zi dupa ce am parcat-o in fata blocului nu am pus la cheltuiala. 604 ron au costat, doar geamurile, dar o sa ii recuperez de la casco ... inca astept . In rest, numa' bine va urez si multumesc pentru aprecieri. Link to comment
Satori Posted October 14, 2007 Share Posted October 14, 2007 Care e faza cu isteria asta dupa oglinzile de bemveuri si mertze? Link to comment
Zmeul cel rau Posted October 14, 2007 Share Posted October 14, 2007 Dar care e faza cu isteria dupa casetofoane si detectoare de radar la vedere? Link to comment
Satori Posted October 14, 2007 Share Posted October 14, 2007 Deci oglinzile alea se potrivesc pe orice masina, dupa parerea ta? Link to comment
Zmeul cel rau Posted October 14, 2007 Share Posted October 14, 2007 Nu trebuie sa se potriveasca decat pe aia de pe care s-au luat. E de ajuns. Iar daca operezi o strada intreaga statistica te ajuta. Link to comment
Satori Posted October 14, 2007 Share Posted October 14, 2007 Frumos, frumos. "Arderea cu acid" a numarului de inmatriculare banuiesc ca e o solutie, am vazut pe multe BMW chestia asta. Link to comment
Zmeul cel rau Posted October 14, 2007 Share Posted October 14, 2007 S-ar putea. Am avut si eu la Oltcit numerele marcate cu letconul pe stopuri. Un timp. Link to comment
Cumnatu Posted October 14, 2007 Share Posted October 14, 2007 S-o stapanesti sanatos Carbone...aa... date personale expirate ?? ( daewoo / matiz E ) Link to comment
Recommended Posts