mike.omega Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 Mdaaa, s-a cam dus vacanta... si o sa inceapa facultatea... asta e! Dar noi tot la Crazy ne vedem Link to comment
aXeL.ViX Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 Da ma mike asa e ...incepe facultatea chestia e ca eu am 2 examene maine ("> si n-am invatat nimiccc ("> Imi tineti pumnii nu-i asa dragi colegi de club ? Se schimba cumva si ora intalnirii ? Link to comment
ga^dele Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 lasa ca alti incep masterul ) restante...restante...amara amintire...SUCCES Link to comment
Scoop Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 si eu prezent cu putin crom in plus pe la esapament Link to comment
mike.omega Posted September 26, 2007 Author Share Posted September 26, 2007 Din ala din targ care rugineste pana sambata? Link to comment
Scoop Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 (edited) vedem ) Poate nu rugineste oricum e primit moca asha ca nu-mi fac griji Edited September 26, 2007 by Scoop Link to comment
dreamlike Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 Vin si eu sambata, evident! Link to comment
Immortal Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 Eu voi face tot posibilu'. Am jeansi proaspat spalati si'ar fi pacat... Link to comment
aXeL.ViX Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Va multumesc celor care mi-ati tinut pumnii... n-am luat nici un examen ("> de fapt la unu inca nu stiu da nu conteaza, eu am intrat in vacanta ) Prezenta buna si de calitate se anunta Sper sa pot sa ajung si eu. Link to comment
DarkDogg Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 "> Ccainele negru vine si el daca termina cu revizia la ora aceea! Prezent la datorie(sa speram) Link to comment
pacuraru daniel-florin Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 Imi pare rau ca nu m-am facut inteles , e greseala mea , am vrut sa o fac pe ,, interesantul" .Ideea , era ca intalnirile clubului DAE+ CHEVI , sunt cele mai active la Constanta atat pe net cat si pe teren , urmate de Iasi si Galati ( nu neaparat in aceasta ordine ) .Ca sa fiu mai explicit , intrand pe sait la BV, B, Craiova , am observat ca cineva incearca sa-si trezeasca la viata membrii clubului , dar era cam singur , iar ,, actualizarile " sunt de prin august , inceputul lui septembrie .Deci se hiberneaza la greu in tara . O fi venit iarna ?! Link to comment
mike.omega Posted September 28, 2007 Author Share Posted September 28, 2007 Arunca un ochi pe la bucuresteni, sunt mult mai multi decat noi Link to comment
free_spirit Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 Salutare !! @ PDF.-S-a-nteles, nene Pacurarule, asa cum ai zis tu Fratilor, deja nu mai stiu unde este Crazy, de cat timp n-am mai ajuns la intalnire, da' deh, datoria m-a tinut departe de tara.Dar am fost alaturi de voi, macar cu...shpiritul, si am baut o bere bulgareasca in cinstea voastra. Sper sa-mi ajunga timpul sambata ca sa ajung sa ne vedem la un frappe ,se vede treaba ca se anunta prezenta serioasa. Respect !! Link to comment
aXeL.ViX Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 Free n-ai fost azi la repetitii ? m-am uitat dupa tine pe acolo dar parca nu te-am vazut "> . Link to comment
Scoop Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 Oare deschid terasa asha special pt noi sau ne inghesuim la subsol sa ne mai benoclam la "castinguri" Link to comment
free_spirit Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 Salutare !! @ Axxel ) 'ai nu ma-nnebuni !!! Nu stiu daca dimensiunile mele sunt chiar de ignorat si nu m-ai vazut la repetitii ) !!!! Normal ca am fost, ca deh, altfel nu se poate. @ Scoop ...si poate mai tin teresa deschisa, ca inca mai este cald si se poate bea un frappe lejer.Daca nu, subsolul ne mananca ) Respect !!! Link to comment
th3_grimreaper Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 Venim si noi cu 2 x non-daewoo (Alex si John). Ora pana la urma care e? Link to comment
Immortal Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 Heee, una din cele mai marfa intalniri de...uhm, mult timp. Dar il asteptam pe cronicar sa ne descrie, dat fiind ca, oricum, eu nu mai stiu prea multe...Deh, ma indragostisem Link to comment
Scoop Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 Ne mai dam ne mai dam asha peste linile de tramvai Link to comment
Immortal Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 (edited) Ah, da, Scoopuletz draga, probabil atingi 80kmph in a doua, da' trebuia sa'mi imaginez ca...dureaaaaza... )"> Edited September 29, 2007 by Immortal Link to comment
Scoop Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 Ai ma te dai mare aici ce te asteptai sa te si fac ) dar am atins 90-u dar era a 3-a Link to comment
Immortal Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 Oh, listineste'te, ma plictiseam... deh, gandu'mi era la altele Link to comment
dreamlike Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 (edited) ....Deh, ma indragostisem In sfarsit ! Edited September 30, 2007 by dreamlike Link to comment
Recommended Posts