Jump to content

Intalnire Dwc Ct 29.09.2007

Recommended Posts

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Imi pare rau ca nu m-am facut inteles , e greseala mea , am vrut sa o fac pe ,, interesantul" .Ideea , era ca intalnirile clubului DAE+ CHEVI , sunt cele mai active la Constanta atat pe net cat si pe teren , urmate de Iasi si Galati ( nu neaparat in aceasta ordine ) .Ca sa fiu mai explicit , intrand pe sait la BV, B, Craiova , am observat ca cineva incearca sa-si trezeasca la viata membrii clubului , dar era cam singur , iar ,, actualizarile " sunt de prin august , inceputul lui septembrie .Deci se hiberneaza la greu in tara . O fi venit iarna ?!icon14.gif

Salutare !!

@ PDF.-S-a-nteles, nene Pacurarule, asa cum ai zis tu :)

Fratilor, deja nu mai stiu unde este Crazy, de cat timp n-am mai ajuns la intalnire, da' deh, datoria m-a tinut departe de tara.Dar am fost alaturi de voi, macar cu...shpiritul, si am baut o bere bulgareasca in cinstea voastra. :)

Sper sa-mi ajunga timpul sambata ca sa ajung sa ne vedem la un frappe ,se vede treaba ca se anunta prezenta serioasa.

Respect !!

Salutare !!

@ Axxel :) ) 'ai nu ma-nnebuni !!! Nu stiu daca dimensiunile mele sunt chiar de ignorat si nu m-ai vazut la repetitii :) ) !!!!

Normal ca am fost, ca deh, altfel nu se poate. :D

@ Scoop ...si poate mai tin teresa deschisa, ca inca mai este cald si se poate bea un frappe lejer.Daca nu, subsolul ne mananca :) )

Respect !!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...