MCojo Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Inseamna ca pot baietii trage sperante, atata timp cat motivele sunt doar obiective... Link to comment
mike.omega Posted October 3, 2007 Author Share Posted October 3, 2007 Chiar nu face nimeni un topic nou ca eu dupa ce ma intorc de la bucuresti vreau sa vin direct la crazy pt o destindere Eu in locul tau nu mi-as face vise sa ajung inapoi in CT pana la ora 19:00 @Free Spirit: nu ti-am zis ieri ca eram in trafic cand am vorbit dat te sun eu si-ti povestesc cum mergem sambata "> Link to comment
dreamlike Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 (edited) Steaauaaaa Lasa mai ca o sa castigati voi maine in Suedia . L.E. Poate vede si Victoras la Pandev cum se da la poarta daca ai toata poarta in fata. Edited October 3, 2007 by dreamlike Link to comment
Immortal Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 (edited) Era in timpu' meciului, ba, mai mult, era zero zero. Si da, stiu, "noi". Folbalistilor. PS: "diversiune" iti spune ceva? Edited October 3, 2007 by Immortal Link to comment
dreamlike Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 Pai daca nu stateati voi, "neutrii", cu degetele incrucisate, poate scoteam si noi un egal echitabil . Link to comment
Immortal Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 Iegzact d'aia o dat van Persie gol, iar Iacob o trimis in papusoi: o stat Immortalu' cu degetele incrucisate. Haida bey... Link to comment
mike.omega Posted October 4, 2007 Author Share Posted October 4, 2007 Alooo! folbalistilor! Voi mergeti maine la SIAB nu?! Sambata nu vine nimeni?! Io am vb cu Free Spirit si urmeaza sa formam o luuunga coloana de 2 masini dupa intersectia aia de la Medgidia, voi?! Link to comment
Immortal Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Se pare ca nu voi putea veni decat sambata...in fine, tre' sa discut (probabil "over the phone") intai prin Bucuresti, apoi cu MCojo'ul si, intr'un final... Link to comment
Scoop Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 (edited) Mike la ce ora la megidia, si pe unde e ca nu stiu exact Edited October 4, 2007 by Scoop Link to comment
Immortal Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 (edited) Wai, vii si tu? Parca nu puteai. Deci ma duc maine ) LE: ok, glumeam, daca bagi si a 3a (+), e ok. Oricum, tre' sa'l sun pe mike intai Plecam amandoi, daca e sa fie. Edited October 4, 2007 by Immortal Link to comment
Scoop Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 (edited) da eu tot timpu am zis ca vin sambata chiar asha ti-e rusine cu mine Edited October 4, 2007 by Scoop Link to comment
th3_grimreaper Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Merg si eu vineri (maine) dimineata, in jur de ora 6.30 plec din Constanta...mai vine cineva la ora aia? (in afara de Topser sr. , care merge cu mine - cred). Link to comment
aXeL.ViX Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Revin si eu dupa o pauza destul de lungutza urmand sa lipsesc si la urmatoarea dar cu un temei solid ! Sa inteleg ca voi mergeti la Siab sambata ! Eu nu mai am cum sa merg pt ca cei cu care trebuia sa merg s-au razgandit samd. deci (asadar si prin urmare) mergeti sambata si va intoarceti tot sambata nu !? Adica se mai tine intalnirea ? pt ca as putea veni si eu sa-mi povestiti ce ati vazut pe la salon pe acolo. Link to comment
mike.omega Posted October 4, 2007 Author Share Posted October 4, 2007 (edited) Eu seara nu mai ajung in oras la vreo intalnire, ca o sa fiu rupt de oboseala Asaaa, deci! Nene Scoop la Megidia nu stiu cu cine te vezi tu, eu cu Free Spirit urmeaza sa ne vedem la Medgidia(daca citeste Topseru te-a taiat de pe lista cu posesorii de 3 cil. power! ) pe la 7:30 cel mai probabil ca eu urmeaza sa plec din CT la 7 iar el trece prin CT tot pe la 7, numai ca mergem pe rute diferite spre Medgidia @Immortal: same to you Edited October 4, 2007 by mike.omega Link to comment
iulia Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Deci azi a fost forfota mare, dar de maine incepe adevaratul show! M-am plimbat putin prin zona, dar deocamdata n-am vizionat decat ce era in corturile de afara. Din pacate n-am avut azi aparatul, dar maine sigur il iau. Cojo, pai daca veneati maine coboram si eu sa mai stau cu voi, beam un suc, etc, ca au baietii pana si un mic McDonalds improvizat in spatele cladirii langa parcari . Plus ca va aratam unde sa lasati masinile ca sa nu mai platiti parcarea si va luam eu apoi, ca am free-pass Link to comment
Scoop Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 daca o las la intrare pe camp are ceva? Link to comment
Immortal Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 (edited) Venim maineeeee! Din cate am inteles, doar eu si MCojo'ul... Da' ce pusca mea, de cand primeaza numaru'?! LE: cine ar bifa un schimb de idei sambata seara, la ora obisnuita, sa dea cu subsemnatu', sa stim ce facem cu Axelul Edited October 4, 2007 by Immortal Link to comment
aXeL.ViX Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 (edited) Immortal daca tu cu MCojo mergeti maine inseamna ca puteti veni sambata ? Vad ca si grimreaper merge tot vineri poate vine si el, mike a zis ca nu poate deci lista ar fi ... 1.Immortal 2.aXeL 3.MCojo 4.grimreaper 5.Scoop 6.Topser junior ?? 7.Topser sr.?? 8.Free ?? 9.dreamlike ?? Edited October 4, 2007 by aXeL.ViX Link to comment
dreamlike Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Eu nu ma duc nicaieri . Masina mi-am schimbat-o, motiunea a picat, guvernul ramane in functie, Steaua nu a facut nici un punct in CL Dinamo si Rapid, vai steaua lor, asa ca mai bine stau acasa si vin seara la intalnire cu chef de caterinca. Drum bun tuturor si sa faceti poze la gagici ca masinile le vedem peste tot. Link to comment
mike.omega Posted October 5, 2007 Author Share Posted October 5, 2007 Focusu consuma 12 si in afara?! Link to comment
free_spirit Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 Salutare !! @ Axxel - Free= Pass pentru sambata seara.Nu stiu cand ajung de la Bucuresti si chiar si asa, trebuie intai sa-i duc pe ai mei acasa la Mangalia si ep urma sa vin inapoi la C-ta. Hmmm...cam complicat Pentru maine, mi-am golit cardu' si mi-am incarcat bateria la aparat Respect!!! Link to comment
aXeL.ViX Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 Se micsoreaza lista il stergem pe Free Spirit si mai raman 8 in cazul fericit in care vin Topserii si Alex. Link to comment
ToPser Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 Daca este tot la ora 19 eu nu vin este prea tarziu ! Asa ca propun ora 17 si vin pt ca am promis ca iau masura pt polita de la Kalosul Imortalului ! Link to comment
Recommended Posts