Jump to content

Intalnire Dwc Ct 29.09.2007

Recommended Posts

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Immo ai postu cu numaru 100 din thread`u asta :D cred ca e cel mai lung thread :P Cat despre intalnire va las sa ma injurati stiu ca sunt putin nesi, dar pur si simplu am uitat ca trebuia sa ne intalnim la ora 17, si cand m-am trezit eu pe la ora 19 30 nu stiu daca mai merita sa vin, dar peste 2 saptamani vin direct la intalnire si stam la discutii pana tarziu :D Multa bafta dragi membri !

Salutare !!

:( Chestia cu ora 19.00 ma face sa fiu un pic trist.Poate ca celor din C-ta le va fi usor la orice ora, dar mie imi va rari substantial prezenta la intalniri.Si banuiesc, ca nu sunt singurul.... :(

Respect !

Nu, nenea, threadul asta e de la intalnirea de ieri. Ca mike n'a vrut decat sa se laude cu "ce a vazut el" si ne'a sarit cu cronicutza, nu e vina mea :P

Gogule probleme?! :scarpin:

Pe tine te doare clicku de mouse daca faci topic nou?! :mda:

Io din cate am inteles s-a votat ca ora sa ramana tot 19:00 inainte ca eu sa-mi fac aparitia, la ora 19:00, deci ma supun majoritatii :banana:

Las' mike, tie'ti dau punga sambata viitoare.

Da' banuiesc ca ai "quotat" gresit mesaju', nu? :D Oricum, ca sa te luminez: ce ai bagat tu intre ghilimele era un raspuns la afirmatia scoopului, cum ca topicu' ar fi dedicat intalnirii de acum o saptamana, cand noi am avut intalnire ieri. Cum tu insa nu ne'ai cronicat deloc si nici nu ne'ai spus "specialitatile" pe care le ai tu...In fine, haida ca nu'mi mai rotunjesc numaru' de posturi :rolleyes:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...