free_spirit Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 Salutare !! Corect, Topser !!! Asta cu revenirea la ora de iarna, o discutasem noi la intalnirea trecuta, dar am uitat sa o propunem si restului de participanti. Ar cam fi cazul sa revenim la ora 17.00 pentru intalnirile viitoare, ca unii vin din alte "garnizoane" si ar fi normal sa ajungem si noi acasa la ore mai...ortodoxe. Respect !!! Link to comment
aXeL.ViX Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 Si ora 12 e neortodoxa ? ) Oricum e bine sa ne intalnim la 17 pt ca atunci mai gasim si noi masa pe undeva Link to comment
dreamlike Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 Focusu consuma 12 si in afara?! Nu raspund provocarilor malitioase ! Ramane ora 17 sau ne vedem acum la 19 si schimbam de saptamana viitoare? Link to comment
Immortal Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 Ora 17 it is. Asteptam confirmarea de la mesterul MCojo, dar, in mare... PS: waaai, ce... SIAB Link to comment
Scoop Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 Sper ca n-ai furat scrumierele ca vreau si eu sa gasesc o masina deschisa. Link to comment
Immortal Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 Ba da, exact pentru scrumiere ma dusesem Link to comment
th3_grimreaper Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 Baieti, am fost azi la salon, nu-mi pare rau (mai ales ca eu ajunsesem in Bucuresti cu alte treburi > ) si sunt de parere ca merita vazut... Vizavi de intalnirea de maine, daca va fi la ora 17.00 voi veni si eu, daca nu, nu. Link to comment
aXeL.ViX Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 Deci ramane la ora 17 da ? Link to comment
MCojo Posted October 6, 2007 Share Posted October 6, 2007 Ramane atunci ora 17... Sper sa reusesc sa ajung si eu. Oare de ce toate fetele de la SIAB mi-au zambit si au "stat" la ... pozat?! Link to comment
dreamlike Posted October 6, 2007 Share Posted October 6, 2007 Ne vedem atunci la ora 17 in parcare la crazy. Link to comment
Immortal Posted October 6, 2007 Share Posted October 6, 2007 Bifat o noua super-intalnire - pentru amanunte insa il asteptam pe mike, sa ne impartaseasca din putinul la care a luat parte. Din ciclul "ce l-a impresionat pe Immo ieri" (se va plati "accordingly" pentru full-sized pictures), iar, in marime originala...."ce ne-a spart" Link to comment
MCojo Posted October 6, 2007 Share Posted October 6, 2007 Sa inteleg ca astea nu te-au impresionat... Link to comment
Immortal Posted October 6, 2007 Share Posted October 6, 2007 Nu, NIMIC in aceiasi maniera ca primele 3 poze puse de mine... Link to comment
mike.omega Posted October 6, 2007 Author Share Posted October 6, 2007 Asa... deci! Poze inca nu va pun, va mai las sa mai fierbeti Sa stiti ca am ajuns si eu pe la Augusta azi insa alea de stateau pe motoare erau naspa, rau! Am poze care sa dovedeasca asta PS: voi erati la Irish Pub de la 5?! Link to comment
Immortal Posted October 6, 2007 Share Posted October 6, 2007 (edited) Offf... LE: mike, totusi, o cronicutza? Cat de mica? Cu pozele ne'ai lamurit, de parca, vezi Doamne, ai avea tu ceva ce noi n'avem ) Edited October 6, 2007 by Immortal Link to comment
mike.omega Posted October 6, 2007 Author Share Posted October 6, 2007 Mai... eu am ce voi n-aveti, dar hai sa nu intram in detalii Vreti sa spuneti ca tipa e mai frumoasa ca ??? Link to comment
Immortal Posted October 6, 2007 Share Posted October 6, 2007 (edited) ti'ar strambaciunea... Nu, nu spunem "noi", doar eu spun ca tipa aia e "cea mai cea". Chestie de gusturi, monser LE: uite, alta, mai draguta si fara reclama mascata Edited October 6, 2007 by Immortal Link to comment
free_spirit Posted October 7, 2007 Share Posted October 7, 2007 (edited) Salutare !! Eiiii... ce bine a fost !!! >- Am clatit ochiu' sa-mi ajunga pe vreo doi ani de aici incolo( la masini, nu la altceva, Immortale )"> ) Dar ca sa nu fac nota discordanta , ete ca dadui si eu de doua fetiscane frumoase foc. Restul de impresii, le "dezbatem" sambata viitoare la intalnirea care vad ca s-a "aprobat" pentru ora de...iarna. Respect !! P.S. Pssstt, Immortale!!!!A mai venit ...bruneta de data trecuta ??? Edited October 7, 2007 by free_spirit Link to comment
Immortal Posted October 7, 2007 Share Posted October 7, 2007 [in soapta]: nu, ca ne'au tras clapa iara laudarosii si n'au venit "decat pe forum" [/in soapta] Link to comment
dreamlike Posted October 7, 2007 Share Posted October 7, 2007 Restul de impresii, le "dezbatem" sambata viitoare la intalnirea care vad ca s-a "aprobat" pentru ora de...iarna. Sper ca nu o sa discute iarasi numai de SIAB ca imi ajung 4 ore. Cu ora de iarna ai inteles gresit pentru ca cei care chiulesc de la 19 o fac si de la ora 17 iar cei care vin la 19 vin si la 17 asa ca ne intalnim tot de la 19, macar ca ne intindem pana mai tarziu. Link to comment
Scoop Posted October 7, 2007 Share Posted October 7, 2007 Nu ar trebui facut un nou thread? ca asta se lungeste de ceva timp Link to comment
MCojo Posted October 7, 2007 Share Posted October 7, 2007 (edited) Deci sa fie clar... cel putin ca pana acum ora ramane aceeasi... E sambata si fiecare cam are cate ceva de facut pe acasa pana mai pe seara, asa ca ora de intalnire ramane 1900! Scoop, baiete te cam mananca, huh?!!! > Edited October 7, 2007 by MCojo Link to comment
Immortal Posted October 7, 2007 Share Posted October 7, 2007 Lu' Scoop ii vine greu sa selecteze pagina, wa... ) Link to comment
Scoop Posted October 7, 2007 Share Posted October 7, 2007 (edited) nu ca dau direct la ultimu post cand intru dar asha ma gandeam ca threadu asta e de la intalnirea dea cum o saptamana si ceva, ajungem si noi la un thread de 50 de pagini care acopera 20 de intalniri ) Edited October 7, 2007 by Scoop Link to comment
Recommended Posts