MAVERICK_SS Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 @ BH ZNS : Din partea mea e foarte OK la Vila Andreea dar astept ca si ceilalti participanti sa isi dea cu parerea, mai ales ca pentru mine asta e prima mea intalnire Daewoo Club + ca ceilalti vin de mai departe decat eu Link to comment
Wolfman Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 Vila ANDREEA mi se pare OK. Link to comment
_romulus_ Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 Subscriu. Vila Andreea. Link to comment
elprypas Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 Asa dar putem considera lipsa de reactie a celorlalti din lista ca si un accept pentru Villa Andreea. Link to comment
iulia Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Pai nu numai ca e ok, dar Vila Andreea pare singura solutie viabila. Link to comment
elprypas Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 BH_ZNS o intrebat daca ramane vila andreea sau mai cauta... si in principiu e ok ramane doar sa vada daca este libera vila pt acel w-e si cat ar fi costurile reale in ceea ce priveste cazarea pt tot w-e`ul. Link to comment
ileana Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 fftopic: Prypasule, m-ai albit cu posturile! Fii sigur ca am inteles toti ce ne-a propus BH_ZNA, nu trebuie sa postezi dupa fiecare, ca un ecou. Link to comment
elprypas Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 (edited) ... Gata am scapat de dat mielul sau cel putin nu il dau singur ... Edited October 4, 2007 by tolin sters citarea inutila a postarii anterioare Link to comment
tolin Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 @elprypas > ca tu ti-ai asumat rolul de releu de retransmisie peste Carpati, am inteles, e plina Tampa si Postavarul de ele, dar nu mai retransmite inutil si textul, pe ala-l vede toata lumea, iti garantez, rezuma-te la sentimente. Considera acest text ca o ultima atentionare publica. Link to comment
Tommy Posted October 6, 2007 Share Posted October 6, 2007 Sa puna Vaxxi o bifa la fiecare post pe care numai eLpripas sa o poata atinge cu mouse-ul Link to comment
zeneseu Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 Salutare! Azi a avut loc o mica incursiune in Felix. Cu aceasta ocazie am tatonat cateva locuri unde se poate servi masa. In principiu ma interesa daca au deschis si in extrasezon . Spre uimirea mea, am gasit un restaurant acceptabil ca prezentare cu preturi de toata jena. Pretul ciorbelor variaza intre 2-4.5 lei, cea de 4.5 lei fiind ciorba de burta. Pentru felul 2 se platesc maxim 10 lei (ex. ceafa de porc la gratar cu garnitura). Aduc aceste informatii intrucat asa cum bine stiti la pensiunea Andreea nu se serveste masa. Link to comment
_romulus_ Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 Mai e mult pana la 1 decembrie? Link to comment
zeneseu Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 Salut! Am uitat sa mantionez in ultimul post pretul biletului de intrare la strandul cu apa termala Apollo. Pretul biletului este de 15 lei. Link to comment
sebian Posted October 10, 2007 Author Share Posted October 10, 2007 parca era mai ieftin anul trecut, in pragul revelionului, cand m-am balacit acolo Link to comment
zeneseu Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 (edited) Mda...si acum 2 ani era mai ieftin ca anul trecut . Dar traim in .ro Pretul biletului creste in fiecare an la toate strandurile din Felix. Edited October 10, 2007 by BH ZNS Link to comment
sebian Posted October 10, 2007 Author Share Posted October 10, 2007 (edited) ehhh, oricum merita banii, mai ales cand afara sunt -10 grade si tu stai la slip si razi de aia imblaniti care trec pe linga strand Edited October 10, 2007 by Sebian Link to comment
zeneseu Posted October 14, 2007 Share Posted October 14, 2007 (edited) Salut. Intrucat vad ca a ramas Vila Andreea, am fost azi sa fac rezervarile pentru intalnire. Asadar sunt rezervate 14 camere incepand cu 30 noiembrie (intrarea) pana in 2 decembrie (iesirea) Pretul unei camere este de 90 lei pe noapte. Mai putin nu am putut scoate. Dupa cum spuneam, se pune la dispozitie sala de mese, chiar si bucataria. Apartamentul nu se va inchiria pe aceasta perioada, existand postibilitatea astfel, ca daca mai exista vreun intarziat sa se poata caza. In privinta avansului, patronul a spus ca 300 ron in total ar fi suficient. Daca sunt ceva nelamuriri sau probleme, va rog sa nu va sfiiti si sa spuneti. O seara placuta mai departe. P.S. Intrucat a dat frigul si pe la Oradea, am constatat ca pensiunea sta bine la capitolul caldura. Edited October 14, 2007 by BH ZNS Link to comment
zeneseu Posted October 19, 2007 Share Posted October 19, 2007 Va salut din nou. Intrucat au fost rezervate camerele, ar fi bine sa incepem sa strangem banii de avans. In postul precedent spuneam ca sunt suficienti si 300 lei avans. In consecinta propun sa se dea un avans de 25 lei /camera, ceea ce in seamna 350 lei pentru 14 camere. Problema e ca proprietarul pensiunii prefera banii in mana si nu vrea sa se incurce cu conturi bancare. In acest caz, daca nu are nimeni nimic impotriva, am sa strang eu banii pentru avans, urmand ca in cel mai scurt timp de la colectare sa ii predau mai departe. Pentru aceasta am sa va pun la dispozitie numarul meu de cont pentru virarea banilor. Numarul de cont se poate primi pe PM. Rugamintea mea este ca odata virati banii sa imi dati un PM cu numele si prenumele voastre. Multumesc! O seara placuta mai departe! Horatiu. Link to comment
elprypas Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 E ok. dar nu mai bine faci public datele contului nu de alta da sa nu mai stai sa le scrii de fiecare data cand primesti cate un pm de la fiecare? Link to comment
MAVERICK_SS Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 @BH ZNS : Ti-am trimis un PM pt cont. In momentul in care primesc numarul contului fug la banca si virez banii (am si scris deja OP-ul numai sa am contul si sa il preia banca). Link to comment
iulia Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 In acelasi caz, eu am preferat sa trimit datele contului fiecaruia care era direct interesat. Mi se pare mai bine si mai sigur asa. Elprypas, lasa ca stie omul mai bine ce spune. Oricum nu sunt multi participanti, iar un copy-paste n-a fost vreodata ceva greu de facut. Pana cand ar trebui sa se stranga avansul? Link to comment
zeneseu Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 (edited) @ iulia Traiasca copy-paste-ul Avansul ar fi bine sa il dam pana pe la sfarsitul lunii-parerea mea. Rezervarea e facuta cam de vreo saptamana (asta insemnand 14.10.2007) @elprypas Avand in vedere ca e contul personal, e cam asa cum zice iulia P.S. Am trimis contul tuturor celor care mi-au dat PM Edited October 21, 2007 by BH ZNS Link to comment
_romulus_ Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 Din pacate, nu pot participa nici la intalnirea aceasta. Poate in 1 decembrie am sa va fac o vizita, dar nici asta nu e sigur 1. Sebian+1 - une chambre 2. Elprypas +-1 o camera 3. Wolfman +1, o camera dubla de vineri. 4. BH ZNS + 1 (in principiu), fara camera. 5. Andreib +1, 1 camera 6. Satori - o camera 7. ileana, 1 camera 8. iulia - o camera 9. MAVERICK_SS - o camera 10. Ovidiuc+1 o camera. 11. xenna - o camera ((169-1)/4)/3-1. VAXXi & CrisR 13. alx+1 Link to comment
Recommended Posts