MAVERICK_SS Posted November 27, 2007 Share Posted November 27, 2007 @Satori : Sa nu uiti, te rog, de setul de suporti si de autocolante pentru mine, desigur daca s-au facut de cand am cerut... Multumesc. P.S. : Eu am sa ajung sambata pe la amiaza, daca nu e foarte aglomerat drumul. Link to comment
perfidus Posted November 27, 2007 Share Posted November 27, 2007 Valcea sper un 9,9.30 Atunci Craiova poate pleca si la ora 7:00, cel mai tarziu. Facem atunci primul popas la Caciulata/Cozia sau la iesire din Rm. Valcea, la vreo benzinarie. Ileana are nr. meu, eu il am si pe al lui Ovidiuc - tinem legatura. Am la servici si o pereche de statii PMR, sa le iau cu mine ? Link to comment
Satori Posted November 27, 2007 Share Posted November 27, 2007 Pai a fost Xenna acum pe acolo si zice ca o portiune de drum e nasola.Haideti voi pe la Valcea. Si anume? Unde e? Si cat de nasoala? Maverick, nu avem suporti. Iti aduc autocolante Link to comment
NFS Posted November 27, 2007 Share Posted November 27, 2007 Nu e nasoala. Am vorbit cu Xenna. E doar aglomerata de tiruri, cica, bucata Bv-TgMures. Din experienta ei cica s-ar scoate un timp mai bun cu cel putin o ora prin Valea Oltului. Daca e asa... atunci merita valea Oltului. Link to comment
Satori Posted November 27, 2007 Share Posted November 27, 2007 the ultimate answer: it depends. Daca cade vreun tir pe Valea Oltului, acolo imbatranesti. Link to comment
NFS Posted November 27, 2007 Share Posted November 27, 2007 Stiu. D-aia mi-era si mie frica... mi-amintesc ce-a fost iarna trecuta! Link to comment
alx Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 De curand am batut la greu buc - sighisoara. Desi nici mie nu-mi place V Oltului va recomand totusi sa o luati pe acolo. Se scurteaza destul de mult. Si voi nu aveti de mers putin sa va permiteti 1h intarziere... BV_Sighisoara este excelent dar aglomerat. Link to comment
ovidiuc Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 Pai atunci sa ramana pe Vale Oltului.Plecarea din Bucuresti la 6.00.Eu ma lipesc de Bucuresteni pe autostrada la km 70.Jonctiunea cu partea olteniei la Valcea in jur de 9.30. Link to comment
_romulus_ Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 Pentru cei care doresc sa mearga pe traseul Bv-Tg Ms-Cj, recomandarea mea e ca la Acatari sa faca stanga. Vor iesi la Ungheni. Pe langa ca scurteaza mult, evita traficul infernal din oras datorat lucrarilor la soseaua de centura. Desi, mie mi-ar place sa treceti prin Tg Mures, asa va mai vad si eu. Ca tare mi-e dor de voi "> In rest, drumul este foarte bun. Link to comment
RaZoR-07 Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 Cand e plecarea? cazarea de vineri sau de joi? Ma bate un gand singuratic, pana la urma trece cineva prin brasov sau nu, care sa mai aibe si un loc liber printre bagaje, intr`o eventuala excapada a mea catre baile felix daca rezolv problema majora a finantarii?L.E. Daca nu ati inteles nimic nu va alarmati prea tare pentru ca nici eu nu ma inteleg. Marea majoritate pleaca de vineri dimineata. Deci cazarea de vineri. Daca te bate un gand, bate-l si tu, nu sta asa. Din ce am cetit pe aici, nu prea trece nimeni prin Brasov, deci cineva, cu atat mai putin. Loc printre bagaje avem toti, dar numai daca te descurci sa ajungi pana la Sibiu. Guru, ramas solo, are loc chiar pe scaun. Si in camera. Noi incercam sa te-ntelegem, dar intre tine si propria-ti persoana nu putem face o mediere. In alta ordine de idei, Perfidus, ai PM cu nr. meu de telefon. Ramane valabila o posibila jonctiune la Ganeasa, dupa ce faceti stanga spre Valcea. Link to comment
perfidus Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 (edited) Ca de obicei, face cineva un banner "oficial"? RaZor - s-a notat. Noi pe la 8 suntem trecuti de Ganeasa, cred. Daca nu reusesti sa ajungi, oricum oprim la Valcea. Edited November 28, 2007 by perfidus Link to comment
ileana Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 Cei de prin partea locului, cum e timpul pe acolo? Zapada sau noroi? Link to comment
zeneseu Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 Deocamdata e doar frig si atat. Nu este nici zapada nici noroi..cel putin deocamdata Link to comment
NFS Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 M-am incaltat aseara cu gumarii de mocirla si zapada, am facut si plinul cu motorina de iarna... sunt pregatit. Ce mai asteptam? ZNS-ule... poti sa faci si tu rost de niste coordonate pt GPS ? Sau macar pune adresa locatiei aici, sau numele strazilor celei mai apropiate intersectii. Link to comment
ovidiuc Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 E bine.Daca e naspe pe drum noi cu astea mai mici le suim la Sergiu in portbagaj . Avem nr de tel de la Zenese si il contactam cand suntem la Oradea Link to comment
zeneseu Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 Chiar asa Oradea o gasiti voi.Pe unde veniti pana la urma? Ma sunati cu vreo 30 km inainte sa ajungeti la Oradea si stabilim un loc unde sa va astept. De ajuns e usor. Daca tineti neaparat sa folositi gps-ul, adresa o gasiti aici http://www.vilaandreeafelix.ro/contact.html . Eu oricum ma ofer sa va conduc Link to comment
perfidus Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 @Satori : Sa nu uiti, te rog, de setul de suporti si de autocolante pentru mine, desigur daca s-au facut de cand am cerut... Multumesc. Eu am disponibil un singur suport DaewooClub, mi-am pus unul singur pe fata ca il trosnisem pe cel "original" de la dealer. Daca vrei ti-l dau cu placere (la schimb pe un gin tonic, la Felix, ca e marfa de valoare ). Link to comment
dandanutz Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 Update la lista participanti 1. BH ZNS + 1 (in principiu), fara camera. 2. Satori - o camera 3. ileana, 1 camera 4. MAVERICK_SS - o camera 5. Ovidiuc+1 o camera. 6. xenna - o camera 7. VAXXi & CrisR 8. NFS + Ami 9. perfidus + 1 - o camera 10. RaZoR-07 - o camera 11. guru+alexino - o camera 12. dandanutz - fara camera Update la update-ul listei de gratar: 1. xenna+ileana 2. satori+sphrk 3. perfidus+1 4. RaZoR + 1 5.Ovidiuc+1 6.NFS + Ami 7. dandanutz Ce trebuie sa aducem...? sau mergem atunci la cumparaturi inainte de gratar...?!? Link to comment
ovidiuc Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 Se merge atunci si se cumpara pentru toti. Link to comment
Satori Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 Haideti oameni buni odata ca ma plictisesc p'aci invatand ardeleneste. Vrea cineva vreo cafah? Link to comment
guru Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 Update la lista participanti 1. BH ZNS + 1 (in principiu), fara camera. 2. Satori - o camera 3. ileana, 1 camera 4. MAVERICK_SS - o camera 5. Ovidiuc+1 o camera. 6. xenna - o camera 7. VAXXi & CrisR 8. NFS + Ami 9. perfidus + 1 - o camera 10. RaZoR-07 - o camera 11. guru- o camera 12. dandanutz - fara camera Update la update-ul listei de gratar: 1. xenna+ileana 2. satori+sphrk 3. perfidus+1 4. RaZoR + 1 5.Ovidiuc+1 6.NFS + Ami 7. dandanutz Am ramas fara Alexino, se cauta in continuare coleg de camera (sau colega)? Link to comment
perfidus Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 Las' Ileano ca precis vine cu vreo unguroaica de la Debrecen, sa-i arate live si in direct cum se petrece la Daewoo&Chevrolet club . Asa ca, dupa ultimele stiri, Guru paraseste coloana oficiala din oltenia pentru un ocol la Budapesta. Sosirea la sediul de intrunire, maine mai pe seara. Voi veni doar cu RaZoR-07 sa intampinam coloana principala la Valcea. Link to comment
MAVERICK_SS Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 Eu am disponibil un singur suport DaewooClub, mi-am pus unul singur pe fata ca il trosnisem pe cel "original" de la dealer. Daca vrei ti-l dau cu placere (la schimb pe un gin tonic, la Felix, ca e marfa de valoare ). Batem palma Link to comment
Recommended Posts