guru Posted December 1, 2007 Share Posted December 1, 2007 Socoteala de acasa, nu se potriveste cu cea din...Budapesta! Salutari de pe PDA, in acorduri de ceardas, dintr-o cafenea cocheta! Link to comment
Lucian79 Posted December 1, 2007 Share Posted December 1, 2007 Ayi am fost plecat la Timisoara ... maine mai sunteti pe-acol? Link to comment
VAXXi Posted December 1, 2007 Share Posted December 1, 2007 Salutari aburite din strand, sarbatorind ziua ... aa ... aniversand ... DWCC ! Ayi am fost plecat la Timisoara ... maine mai sunteti pe-acol? Din pacate, maine se pleaca Link to comment
zeneseu Posted December 1, 2007 Share Posted December 1, 2007 (edited) Moaaaamaaaa ce s-a mai ferit lumea de voi...BRAVOS. Mai haideti si alta data...am sa va spun cand e strandul mai aglomerat P.S. Da'....aia cu halatu' und e?? Totusi tin sa va urez pofta mare. Imi pare nespus de rau ca nu am putut fi langa voi. Am sa mai revin cu poze Edited December 1, 2007 by ZeNeSeu Link to comment
RaZoR-07 Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 (edited) Aia cu halatu`? Adica Episodul 2 virgula halat: "PinkAdmin is back"? "> Il las pe NFS, ca a fost ideea lui. > Deocamdata, oltenii ratacitori va transmit salutari din Timisoara. "> Episodul 2 virgula praz: "Pe urmele lui Guru, in Timisoara pe dreapta" Drum bun coloanei principale! P.S.: Ati gasit Papa2-ul? L-a acoperit zapada? Edited December 2, 2007 by RaZoR-07 Link to comment
MAVERICK_SS Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 Acum cateva minute am ajuns si eu cu bine acasa (desigur am oprit pe drum la niste rude si vizita a durat mai mult decat am preconizat ). Imi pare foarte bine ca am ajuns la aceasta intalnire nationala si promit ca am sa incerc sa vin si la urmatoarele... Multumiri lui Satori pentru autocolante si lui Perfidus pentru suportul de numar... Ca si Razor, si eu sunt curios daca Papa2 a fost gasit (sper ca in stare buna)... va rog sa ne tineti la curent . Link to comment
dandanutz Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 Salutari. Am ajuns si eu prin Timisoara. Miiii de scuze ca nu am ajuns dimineatza sa va urez drum bun dar nu am reusit sa ma trezesc, m-am trezit abia pe la 11 si ceva Ma bucur ca am participat si pot sa spun ca a fost ff fain, chiar daca nu am stat non stop cu voi (scuze) dar nah.. ca pe acasa Am uitat de pozeeee... Se poate Vaxxi sa-mi trimiti prin posta un CD cu pozele...?!? Sau incercam pe mess? Link to comment
ovidiuc Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 (edited) Deci papa a fost recuperat in conditii optime.Acum am ajuns si eu acasa dupa ce ne-am despartit de Perfidus la Cozia iar gasca de Bucuresti presupun ca era in urma mea.Drumul lung dar azi nu s-a comparat cu vineri. Impresii maine,acum cad lat. Uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasc tiruri-le.Sa nu mai vad asa ceva in fata ochilor. Edited December 2, 2007 by ovidiuc Link to comment
dandanutz Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 Ma bucur ca ai ajuns cu bine si sper ca si ceilalti cand ajung pe la casele lor sa posteze cum a fost drumul. Parerea mea... vineri ati avut ghinion... asa a fost sa fie cu drumul ala insa poate a meritat Uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasc tiruri-le.Sa nu mai vad asa ceva in fata ochilor. De acord cu tine. Si pana in 200 de km sunt foarte chinuitoare tiru-rile... mai mult nu comentez Link to comment
perfidus Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 11 ore de mers (cu pauza de masa ) si ajunseram si noi pe la 21:30 pe la casuta noastra. De acord cu Ovidiu, drum lung dar nu s-a comparat cu cel de vineri. De la Cozia, unde m-am despartit de grup, pana acasa, a fost o nimica toata! O intalnire excelenta, mai restransa ca de obicei dar plina de faze faine ce raman de povestit la gura sobei... Sa ne revedem sanatosi cat mai curand "> . Link to comment
NFS Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 Ajunseram si noi la ora 22:15. Deci facuram sub 12 ore. Predai Ami cu proces verbal matizului 'mneaei. Meserie intalnirea, cam lung drumul... da' a fost fun. Gata, nani. PS. Apropos... un pic un pic, tot am racit! Link to comment
xenna Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 Subscriu. Lung drumul, atat de lung incat bateria telefonului n-a rezistat )"> dar am ajuns cu bine. Multumiri @perfidus. Link to comment
Ami Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 Ajunsei si eu cu matiz cu tot acasa. Super intalnire...cam departe insa. Multumiri inca odata ZeNeSeu! Link to comment
ileana Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 Prima plecata de acasa ajunge si ultima, nu? Asa cum v-am adunat de pe drumuri vineri dimineata, asa v-ati imprastiat spre case. Am ajuns dupa 13 ore de drum, dar incomparabil cu cel de vineri. Super intalneala, data viitoare ajungem in zona cu trenu' ZeNeSeu mama, nota 10 cu felicitari la organizare! Povestim maine, ca acum ma cred ca depasesc viteza legala in drum spre pat. Link to comment
Satori Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 Vezi sa nu te ia radaru' din vaza Maine dimineata mergem la Dioda sa cautam releu pentru gepeleu si apoi o stergem. Ati facut partie sa venim si noi? Link to comment
zeneseu Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 (edited) Mda...deci dupa zarva de la pensiune din zilele prezentei voastre acolo, ieri era cam pustiu. E drept ca asteptam sa coborati din clipa in clipa dar nu a fost asa. In consecinta, i-am tinut companie lui @Sato la o cafah si l-am asteptat pe desavarsitul @Vaxxi. Intr-un final l-am avut printre noi si pe acesta, epuizat dupa o lupta crancena cu patul si ruuupt de foame Ma bucur ca v-ati simtit bine si va mai astept pe la Felix...ce-i drept cand va mai faceti curaj @Ileana Multumesc frumos. Am auzit ca cei de la locul de parcare al papa2iului ti-au facut o surpriza si l-au spalat... ca sa-ti sara in ochi de la o posta A fost frumos dar a trecut repede. Ar fi multe de spus, dar la ora asta oboseala acumulata isi cam spune cuvantul, era cat pe ce sa nu ajung azi la servici Totusi sper ca pana sa se inchida topicul sa imi pot asterne si impresiile personale pe forum. O saptamana buna sa aveti si recuperare usoara (a chefului de munca ) P.S. Intr-adevar masina lui @Vaxxi - adica espero-ul e VERDE! L.E. Pana la urma titulatura de injiner a lui @Vaxxi a triumfat asupra emulatorului de gaz, datorita caruia ne-au ramas urmele fruntilor (Sato & me) pe parbrizul ZNS-ului si reflexele de girofar. Dupa cum a spus si sato mai sus, dimineata au(am) fost prezenti la "Dioda" unde evident ca nu aveau relee potrivite. In consecinta, urmatorul pas logic a fost sa mergem la "Trioda". Noroc ca acolo am gasit ceea ce trebuia si nu am fost nevoiti sa cautam un eventual magazin "Cvatroda". Dupa un tuning al emulatorului, (de la relee chinezesti a trecut la relee japoneze), motorul barcii desavarsitului functioneaza perfect pe gaz. Dupa ce s-a "beut o tigara", ne-am luat ramas bun si baietii s-au intreptat catre casa. Edited December 3, 2007 by ZeNeSeu Link to comment
RaZoR-07 Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 Prima plecata de acasa ajunge si ultima, nu? Asa cum v-am adunat de pe drumuri vineri dimineata, asa v-ati imprastiat spre case.Am ajuns dupa 13 ore de drum, dar incomparabil cu cel de vineri. Super intalneala, data viitoare ajungem in zona cu trenu' ZeNeSeu mama, nota 10 cu felicitari la organizare! Povestim maine, ca acum ma cred ca depasesc viteza legala in drum spre pat. He-he-he "> Nu mai fi (cu un i) asa de sigura. Cei din urma vor fi tot oamenii cu prazu`. )"> Inca nu am plecat din Timisoara, orasul minunat unde in toate intersectiile exista un indicator "toate directiile" sau "alte directii". Cum sa te ratacesti? Sambata va aduc, intr-o punga, aroma de hamburgeri din Complexul Studentesc. MiniPovestiri din traficul timisorean: lejer, aerisit, totusi Maty rulz... Pe Guru l-am trimis la inaintare sa vada cum e traseul. Se pare ca zvonurile despre traseul prin Caransebes sunt perimate. Subscriu la felicitarile antescriitorilor catre spiridusul care a organizat aceasta intalnire: nota zece si de la noi, desi nu prea am vasut elemente de salsa. Probabil au fost bocancii prea grei. )"> P.S.: Asteptam pe NeFeSe cu colectia de vara-iarna "PinkAdmin", dupa care vom scoate pe "piata" noul model de felicitare "Salutari din ciorba de SuperModerator, dreasa cu BRRCFA". Howgh! Link to comment
NFS Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 (edited) Eo in urma acestei intalniri am ramas cu o concluzie. Nu mai stiu cine a tras-o, dar io zic ca merita retinuta. Emetiralul e inutil. Primele pastile oricum le scapi pe jos ca esti ametit, iar cind reusesti sa le iei pe urmatoarele, inseamna ca deja ti-a trecut ameteala, asa ca n-are nici un rost sa le mai iei!!! Edited December 3, 2007 by NFS Link to comment
zeneseu Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 (edited) ... desi nu prea am vasut elemente de salsa. Probabil au fost bocancii prea grei. )"> Bre...voi lucrati la "ochii albastri"? De unde naiba stiti mai ca am luat lectii de dans inainte de nunta mea?? ) dar salsa nu era printre cele invatate. Sooo imi pare rau de dezamagire Iar bocancii...zii merci ca nu i-am luat acasa... la cat de bine ma simteam in ei... Edited December 3, 2007 by ZeNeSeu Link to comment
guru Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 (edited) Pe Guru l-am trimis la inaintare sa vada cum e traseul. Se pare ca zvonurile despre traseul prin Caransebes sunt perimate. Raportam: Pe traseul Caransebes- Dobeta Turnu Severin nu mai este chinul pe care l-am patit in vara. Portiunile cu probleme mari au fost reabilitate, cam in proportie de 90%. Am ramas cu gura cascata, cat de repede s-au miscat cu reparatiile, dupa ce in iulie mi-am blestemat zilele pe acolo. Daca atunci asfaltul era total decopertat pe multi kilometrii, acum nu mai exista portiuni cu macadam. Drumul NU este perfect, dar se poate circula foarte OK. S-au imputinat si semafoarele -mai sant vreo trei la iesirea din Caransebes, si unul in apropiere de Drobeta- daca retin eu bine. La ora la care am trecut pe acolo traficul era lejer. Acum lucrarile sunt sistate, dar probabil ca, la vara, incepe iar calvarul reabilitarii portiunilor care acum sunt mai putin bune. Cel putin in sezonul acesta se poate circula lejer pe acolo. Edited December 3, 2007 by guru Link to comment
Ami Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 Bre...voi lucrati la "ochii albastri"? Tu vorbesti? Cand am "messangerit" prima oara cu tine, stiai ca lucrez la Radio, ca sunt verisoara lui nfs, ca venim cu masina lui la Baile Felix... Sau ai recunoscut colegi de breasla printre noi? Link to comment
zeneseu Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 :- Io is mic, nu spun nimic :- I'm a little O Link to comment
Ami Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 :- Io is mic, nu spun nimic :- I'm a little O si marmota... Link to comment
xenna Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 Poze nu prea vad pe aici, ce sunteti asa zgarciti? Ia ca pun eu, poate va fac pofta )"> Regina sub Rege le berii Link to comment
ileana Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 (edited) Mi-ai facut pofta! Distractie mare pe aici! Frumuselul din caciula mamei Mi-am adus trupele la băi Cu dedicatie ptr Leutzu Baile sunt bune si ptr dantura Unelte de moderare Printesa undelor (sau umbrelor?) Revedere Edited December 3, 2007 by ileana Link to comment
Recommended Posts