VAXXi Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 PS. Apropos... un pic un pic, tot am racit! Erai racit dinainte, si n-ai stiut, iti zic io ! de la baie, n-ai cum sa racesti, garantat! dovada: io ! Si neshte poze ... Ză maighti grătar: Robocop se întoarce (sau: Răzbunarea Grătarului 2) Asta se vedea din cameră, parol! Ie-te ... berea din geacă! (nu credeţi în semnele de pe pereţi, e falşe) Podul de flori, Bucureşti-Oradea: Amoraş cu furtun (de stropit grădina. era oprit.) Pe cuvântu' meu că atâta e ! Dacă flacăra arde cu 571 grade Kelvin, iar vântul bate cu 20 m/s, din direcţie NNV ... atunci micul poate fi întors optim la momentul tezero ... D-aia facem poze, să ţinem minte unde-am fost )"> Holul vilei şi vila: Asta ca să vadă zăpada şi cei care-au stat acasă )"> "Îţi zic io, fără baterii, sigur nu merge!" Mascota vilei! După zăpadă ... se-arată Albă ca Zăpada: Ciorbă de forumişti: Hai, c-ai înotat totuşi ceva! Într-o atmosferă misterioasă, de ape ascunse ... apăru ... BERGENBIER FĂRĂ ! Secretul din grădină: Aşa începe un striptease reuşit! (care se termină la piscină, ce credeaţi) Unii mai şi munceşte bre (sau cel puţin se prefac foarte foarte bine ) ! Nou: telefonul mobil cu dolby 5.1 În mrejele fumului de mic (3 zile mi-au mirosit ţoalele :mrgreen Palinca nu se dă bă(t)ută aşa uşor, să ştiţi... Şi acum ... poza întâlnirii, cea cu o mie de titluri propuse şi nici unul final; denumită fie: "Pink Admini şi Albă ca Zăpada", fie "Casa de copii e la piscină", fie "Tom şi Jerry dârdâind de frig", fie "Acordaţi copiilor dvs. o educaţie bună, să nu ajungă aşa", fie "Mamelor din lumea-ntreagă, nu lăsaţi copii la piscină" ... (concursul rămâne deschis!) Asa, si acum pe un ton un pic mai serios. ZNS-ule, tin sa multumesc in numele tuturor si in numele meu pentru tot ajutorul si toata agitatia ta. Super gazduire, super organizare, super ajutor. Nota 21 cu felicitari, jos palaria, buna palinca (stiu ca acum rosesti, ca esti timid ) de revenit revenim sigur, intr-un tren sau avion sau convoi de masini A fost un drum lung intr-adevar, dar a meritat cu varf si indesat. M-am bucurat sa-i cunosc pe nou-veniti, si sa-i revad pe cei vechi. Sa ne bem cu bine, cu totii, la urmatoarea, si mai lunga si mai frumoasa ! Link to comment
zeneseu Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 (edited) Sa mai completam cu niste poze: Nu vreti sa fiu eu Alba ca Zapada? Mamaaaaa... ce de gauri... Fratia gratarului Bre.. infuzia face bine, nu te mai stramba atat Omul cu...bocancii O mica plimbare... Si totusi a iesit poza... Acum ca mi-a mai trecut roseata, ma bucur ca v-ati simtit bine. Asa mai sper ca veti mai vizita Felixul si pe viitor, fie cu trenul , masina sau avionul. Tin sa va multumesc si eu pentru prezenta, pentu faptul ca ati avut curaj sa strabateti o distanta asa mare pentru a va "lupta" cu putina palinca. @Ileana aveai dreptate, a fost excelenta intalnirea. Multumesc tuturor pentru suportul oferit pentru organizarea acestei intalniri. Sper sa ne revedem curand, cu aceeasi pofta de viata...acu ca tot mi-a intrat in sange microbul P.S. Felicitari Vaxxi! pentru... Edited December 4, 2007 by ZeNeSeu Link to comment
zeneseu Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 Imi cer scuze pentru postare consecutiva, dar am primit un telefon de la pensiune, mai exact de la Adi (receptionerul) cum ca ar mai fi ceva cheltuieli de achitat. Aceste cheltuieli au survenit in cursul zilei de azi la o analiza mai amanuntita si ar fi in valoare de cca. 50 lei. Prea multe de spus nu sunt deocamdata, dar am prins o idee cum ca ar fi cam prea mare consumul de curent si cred ca si ceva medicamente. Urmeaza ca in cursul acestei zile sa ma deplasez la pensiune sa lamurim lucrurile. Am sa va tin la curent cu noutatile. Link to comment
dandanutz Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 Mandre mandre pozele si vad ca apr si eu in cateva Ileana.. super poza cu revedrea, ti-a fost dor de papa, asa-i? Mi-a placut sa va cunosc si sper ca asta sa fi fost prima din multele intalniri in care vom merge impreuna, numa bani sa fie si drumuri bune Link to comment
ileana Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 ....ar fi cam prea mare consumul de curent si cred ca si ceva medicamente. . Consumul excesiv de mare la curent cred ca ni se trage de Xenna, ca si-a incarcat telefoanele non-stop. Emetiral recunosc ca am luat, dar m-a luat cu ameteala cand am vazut cate am scapat pe jos (si oricum au fost platite din bugetul local). Link to comment
VAXXi Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 Mare ? a dat peste cap centrala Cernavoda ! Link to comment
RaZoR-07 Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 (edited) Raportam: Pe traseul Caransebes- Dobeta Turnu Severin nu mai este chinul pe care l-am patit in vara. Portiunile cu probleme mari au fost reabilitate, cam in proportie de 90%. Am ramas cu gura cascata, cat de repede s-au miscat cu reparatiile, dupa ce in iulie mi-am blestemat zilele pe acolo. Daca atunci asfaltul era total decopertat pe multi kilometrii, acum nu mai exista portiuni cu macadam. Drumul NU este perfect, dar se poate circula foarte OK. S-au imputinat si semafoarele -mai sant vreo trei la iesirea din Caransebes, si unul in apropiere de Drobeta- daca retin eu bine. La ora la care am trecut pe acolo traficul era lejer. Acum lucrarile sunt sistate, dar probabil ca, la vara, incepe iar calvarul reabilitarii portiunilor care acum sunt mai putin bune. Cel putin in sezonul acesta se poate circula lejer pe acolo. Guru, tu pe ce drum ai mers? In comparatie cu ce am vazut pe acest drum european (bine ca se facuse deja intuneric si n-am vazut mai nimic) drumul Craiova-Caracal e autobahn, bre... Si nici aglomerat nu era, am depasit doar vreo 50 de TIR-uri. Voi cum ati iesit cu consumul pe drumul de intoarcere? CelMaiRosuMatizDinSudulRomaniei a mai consumat 4 litri de lichid de parbriz si vreo 10 de apa. Benzina nu prea, cantitati neglijabile, asa, de pofta. Sorry de post consecutiv, dar cand am vrut sa editez s-a luat curentu` iar acum nu mai pot. Voiam sa mai zic ceva despre binefacerile poleiului pe segmentul Sebes-Turda, comparativ cu efectele terapeutice ale cetii pe Drobeta-Filiasi: cand e polei te ingrozesti de ce vazi, iar cand e ceata nu vezi ceea ce ar trebui sa te-ngrozeasca. > Iar daca nu au vreo surpriza Vaxxi si Satori, am ajuns acasa ultimul, asa cum am promis. Si bocancii, unde sunt bocancii? "> Edited December 5, 2007 by VAXXi Link to comment
Recommended Posts