_romulus_ Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 Modificare la mine 1. Sebian+1 - une chambre 2. Elprypas +-1 o camera 3. _romulus_ +1,1/2 + staff - 2 camere duble 4.Wolfman +1, o camera dubla de vineri. 5. BH ZNS + 1 (in principiu), fara camera. Va vizitez zilnic 6. Andreib +1, 1 camera 7. Satori 8. ileana, 1 camera Link to comment
iulia Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 1. Sebian+1 - une chambre 2. Elprypas +-1 o camera 3. _romulus_ +1,1/2 + staff - 2 camere duble 4. Wolfman +1, o camera dubla de vineri. 5. BH ZNS + 1 (in principiu), fara camera. 6. Andreib +1, 1 camera 7. Satori - o camera 8. ileana, 1 camera 9. iulia - o camera Total partial: 9 camere. Intrebare: ce se intampla dupa ce se termina primele 10 cu baie? Se trage la sorti? Link to comment
MAVERICK_SS Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 1. Sebian+1 - une chambre 2. Elprypas +-1 o camera 3. _romulus_ +1,1/2 + staff - 2 camere duble 4. Wolfman +1, o camera dubla de vineri. 5. BH ZNS + 1 (in principiu), fara camera. 6. Andreib +1, 1 camera 7. Satori - o camera 8. ileana, 1 camera 9. iulia - o camera 10. MAVERICK_SS - o camera Link to comment
Wolfman Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 iulia said: Intrebare: ce se intampla dupa ce se termina primele 10 cu baie? Se trage la sorti? Nu s-a stabilit definitiv locatia si este posibil sa inchiriem doua pensiuni apropiate daca numarul participantilor va depasi numarul de locuri; din experienta intalnirilor trecute si datorita distantei prognozez un numar de maximum 15 camere ocupate. Link to comment
ovidiuc Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 1. Sebian+1 - une chambre 2. Elprypas +-1 o camera 3. _romulus_ +1,1/2 + staff - 2 camere duble 4. Wolfman +1, o camera dubla de vineri. 5. BH ZNS + 1 (in principiu), fara camera. 6. Andreib +1, 1 camera 7. Satori - o camera 8. ileana, 1 camera 9. iulia - o camera 10. MAVERICK_SS - o camera 11. Ovidiuc+1 o camera. Link to comment
xenna Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 1. Sebian+1 - une chambre 2. Elprypas +-1 o camera 3. _romulus_ +1,1/2 + staff - 2 camere duble 4. Wolfman +1, o camera dubla de vineri. 5. BH ZNS + 1 (in principiu), fara camera. 6. Andreib +1, 1 camera 7. Satori - o camera 8. ileana, 1 camera 9. iulia - o camera 10. MAVERICK_SS - o camera 11. Ovidiuc+1 o camera. 12. xenna - o camera Link to comment
andreis Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 (edited) Din experienta altor intalniri ati avea nevoie de sonorizare? Edited September 27, 2007 by andy Link to comment
elprypas Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 la ultimele 2 nu a fost nevoie de sonorizare Link to comment
andreis Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 (edited) In ideea ca niste "galagie" nu strica, poate iesi interesant, asta bineinteles, daca locatia permite si nu deranjam. Te cred si eu ca-n Bulgaria la hotel n-a fost unde. La o pensiune poate fi altceva. Second: n-am participat niciodata si ma gandeam ca poate pot sa ajut intr-un fel. Asta e. Edited September 27, 2007 by andy Link to comment
laurentziu83 Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Imi pare rau, eu ma ocup de obicei de sonorizare. Daca e prea departe masina, pot sa cant. Link to comment
iulia Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Ai vreo varianta remixata de la "da-i cu sabia, da-i cu parul"? Link to comment
elprypas Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 Asta sa fie problema iulia, daca nu o are o compun eu dupa vre`o 10 beri. Link to comment
Satori Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 andy said: Second: n-am participat niciodata si ma gandeam ca poate pot sa ajut intr-un fel. Asta e. Andy, ajuta-ne venind. E suficient. PS: nu era "dau cu sabia, dau cu faru'"? Link to comment
elprypas Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 (edited) Parca vdm noi si daca nu era o facem noi sa fie " dau cu sabia, dau cu afaru" sau poate mai degreba "dau cu toba, dau cu faru" sa fim si noi in tema cu tema Ne apucam de pe acum de compus care se baga la vegativ? ca de versuri se gaseste doar suntem o natie de "poieti"(a se citi poeti) eu unu deja am inceput sa crosetez la versuri Edited September 28, 2007 by elprypas Link to comment
andreis Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 (edited) 'nteles In functie de program, incerc sa ajung. Edited September 28, 2007 by andy Link to comment
Satori Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 Ok. Cu precizarea: elprypas said: care se baga la vegativ? ca de nersuri se gaseste doar suntem o natie de "poieti" Link to comment
elprypas Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 (edited) nersuri ... / e nu imi aduc aminte sa fi scris asemeanea prostie ... Defapt nici nu inteleg ideea Edited September 28, 2007 by elprypas Link to comment
zeneseu Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 (edited) In cursul zilei de azi am dat o raita prin Baile Felix pentru studierea ofertelor de cazare. Pentru inceput doresc sa spun ca varianta cu pensiunea Carmena e cam subreda din urmatoarele motive: 1. Gratarul se poate face afara, dar proprietarul nu este dispus sa va lase sa il gatiti voi. Doreste ca mancarea sa fie preparata in exlusivitate de pensiune servindu-se un meniu. 2. Cosumul de bautori alcoolice sau racoritoare se va face de la barul pensiunii Aceste 2 puncte constituie conditii in folosirea salii de mese. Printre pensiunile vizitate se numara: 1. Pensiunea CONNYLAND ***, situata in Baile Felix, iesirea catre Deva Cu intrare direct din sosea. Detalii despre pensiune gasiti in linkurile de mai jos. Referitor la traditia gratarului, proprietarul va poate pune la dispozitie gratarul, poate fi preparat si gatit de noi, dar pentru folosirea salii de mese solicita o "chirie" de 500 ron pe seara, intrucat trebuie sa incalzeasca sala de mese, vor trebui spalate vaselele...etc. Una peste alta pensiunea arata bine, si este amenajata frumos. Cam astea ar fi pensiunile care merita sa fie luate in calcul. Au mai fost vazute 4 pensiuni dintre care ar mai fi de discutat cu 2 sa vedem conditii si numar de camere. Daca aveti intrebari in legatura cu pensiunile expuse va rog sa la puneti. http://www.connyland.lx.ro/cazare.html http://www.pensiuneacony.cabanova.ro/ 2. Vila ANDREEA *** situata in comuna Sanmartin, la distanta de cca. 300 m de Baile Felix. http://www.turismbailefelix.com/vilaandreea.html Aceasta pensiune dispune de 15 camere din care 1 apartament. Din punct de vedere al "gratarului", nu exista nici un impediment. Se poate face afara iar sala de mese este pusa la dispozitie fara plata suplimentara. In pretul de cazare se poate oferi, in functie de ce si cum se negociaza, un mic dejun - bufet suedez. Masa de pranz se poate servi in sistem de catering, aceasta pensiune colaborand cu un restaurant. Se poate face un meniu la alegere si putem incerca o negociere de pret cu restaurantul respectiv. Camerele arata in realitate ca si in poze (cel putin ce am vazut eu) Bauturile aduse de acasa nu constituie nici un impediment. Aceste 2 pensiuni sunt finalizate, si nu exista nimic in constructie. 3. Pensiunea DAVIDOF *** http://www.turismbailefelix.com/pensiuneadavidof.html Aceata pensiune se afla la cca. 500-600 m de Vila ANDREEA. Din pacate nu au decat 10 camere, dar proprietarul s-a oferit sa gaseasca locuri daca este necesar in vecinatate la aceleasi tarife si conditii. Pensiunea va beneficia de piscina cu apa termala, se poate face gratar, nu deranjeaza daca serviti produse lichide aduse de voi. Proprietarul pare un om super, iar domnisoara de la receptie mi-a dat un pont ca se poate negocia la pretul cazarii. Restaurantul e deschis tuturor persoanelor, dar exista la parter o sala care se poate transforma in loc de servit gratarul. Ce poate deranja, este faptul ca inca nu e finalizata curtea si imprejmuirea pensiunii. Edited September 30, 2007 by BH ZNS Link to comment
Satori Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 Cand va beneficia de piscina? Link to comment
zeneseu Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 @Sato Pai...trebuia sa fie gata deja, dar asteapta sa vina meseriasii sa ii monteze instalatia. Banuiesc ca pe luna decembrie va fi gata Am sa mai vad o pensiune de 2** la o distanta de cca. 1000 m de Baile Felix care de asemenea are piscina cu apa termala. Link to comment
ileana Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 Mooaamaa! Ce lucesc podelele la Vila Andreea! Si pe holuri si in camere. Ar putea pune niste rogojini pe jos, ptr cei care ne vom tine mai greu echilibrul, la ore mici? In alta ordine de idei, mi se pare cea mai tentanta vila Andreea. Link to comment
elprypas Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 (edited) Bah la urma urmei eu ma gandesc in zapaceala mea ... daca e gratar apai sa mananca afara, la ce ne trebuie sali de mese si alte nebunii, iar la urma urmei daca n`avem loc intro singura pensiune ne bagam la amandoua si asa sunt relativ apropiate si ca distanta si preturi va fi ceva de genu DAEWOO CLUB asupreste(cucereste) baile .. Felix motanul bine inteles . In alta ordine de ideii .. prafrazand`o pe ileana , din pctul meu de vedere, atat pesiune Andreea cat si pensiunea David inchisul (a se citi David`off) sunt destul de tentante Edited September 30, 2007 by elprypas Link to comment
zeneseu Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 (edited) @ileana Rezolvam noi niste sosoni daca e nevoie Edited September 30, 2007 by BH ZNS Link to comment
CrisR Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 Vila Andreea. Uite, avem si...aaa...filigorie de 10 locuri Link to comment
elprypas Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 (edited) Haaaaaa / sa`mi explice si mie ce e aia filigorie ca la mine inca nu sa auzit de asa ceva. Edited October 1, 2007 by elprypas Link to comment
Recommended Posts