Jump to content

Intalnirea De Iarna 2007 Dwcc

Recommended Posts

Modificare la mine :)

1. Sebian+1 - une chambre

2. Elprypas +-1 o camera

3. _romulus_ +1,1/2 + staff - 2 camere duble

4.Wolfman +1, o camera dubla de vineri.

5. BH ZNS + 1 (in principiu), fara camera. Va vizitez zilnic

6. Andreib +1, 1 camera

7. Satori

8. ileana, 1 camera

• Replies 256
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

2. Elprypas +-1 o camera

4. Wolfman +1, o camera dubla de vineri.

5. BH ZNS + 1 (in principiu), fara camera.

6. Andreib +1, 1 camera

7. Satori - o camera

8. ileana, 1 camera

9. iulia - o camera

Total partial: 9 camere.

Intrebare: ce se intampla dupa ce se termina primele 10 cu baie? Se trage la sorti?

2. Elprypas +-1 o camera

6. Andreib +1, 1 camera

7. Satori - o camera

8. ileana, 1 camera

9. iulia - o camera

10. MAVERICK_SS - o camera

iulia said:
Intrebare: ce se intampla dupa ce se termina primele 10 cu baie? Se trage la sorti?

Nu s-a stabilit definitiv locatia si este posibil sa inchiriem doua pensiuni apropiate daca numarul participantilor va depasi numarul de locuri; din experienta intalnirilor trecute si datorita distantei prognozez un numar de maximum 15 camere ocupate.

2. Elprypas +-1 o camera

6. Andreib +1, 1 camera

7. Satori - o camera

8. ileana, 1 camera

9. iulia - o camera

11. Ovidiuc+1 o camera.

2. Elprypas +-1 o camera

6. Andreib +1, 1 camera

7. Satori - o camera

8. ileana, 1 camera

9. iulia - o camera

11. Ovidiuc+1 o camera.

12. xenna - o camera

In ideea ca niste "galagie" nu strica, poate iesi interesant, asta bineinteles, daca locatia permite si nu deranjam. Te cred si eu ca-n Bulgaria la hotel n-a fost unde. La o pensiune poate fi altceva.

Second: n-am participat niciodata si ma gandeam ca poate pot sa ajut intr-un fel. Asta e.

Edited by andy
  andy said:
Second: n-am participat niciodata si ma gandeam ca poate pot sa ajut intr-un fel. Asta e.

Andy, ajuta-ne venind. E suficient.

PS: nu era "dau cu sabia, dau cu faru'"?

Parca vdm noi si daca nu era o facem noi sa fie " dau cu sabia, dau cu afaru" sau poate mai degreba "dau cu toba, dau cu faru" sa fim si noi in tema cu tema =))

Ne apucam de pe acum de compus :) care se baga la vegativ? ca de versuri se gaseste doar suntem o natie de "poieti"(a se citi poeti) eu unu deja am inceput sa crosetez la versuri

Edited by elprypas

In cursul zilei de azi am dat o raita prin Baile Felix pentru studierea ofertelor de cazare.

Pentru inceput doresc sa spun ca varianta cu pensiunea Carmena e cam subreda din urmatoarele motive:

1. Gratarul se poate face afara, dar proprietarul nu este dispus sa va lase sa il gatiti voi. Doreste ca mancarea sa fie preparata in exlusivitate de pensiune servindu-se un meniu.

2. Cosumul de bautori alcoolice sau racoritoare se va face de la barul pensiunii

Aceste 2 puncte constituie conditii in folosirea salii de mese.

Printre pensiunile vizitate se numara:

1. Pensiunea CONNYLAND ***, situata in Baile Felix, iesirea catre Deva Cu intrare direct din sosea. Detalii despre pensiune gasiti in linkurile de mai jos. Referitor la traditia gratarului, proprietarul va poate pune la dispozitie gratarul, poate fi preparat si gatit de noi, dar pentru folosirea salii de mese solicita o "chirie" de 500 ron pe seara, intrucat trebuie sa incalzeasca sala de mese, vor trebui spalate vaselele...etc. Una peste alta pensiunea arata bine, si este amenajata frumos.

Cam astea ar fi pensiunile care merita sa fie luate in calcul. Au mai fost vazute 4 pensiuni dintre care ar mai fi de discutat cu 2 sa vedem conditii si numar de camere. Daca aveti intrebari in legatura cu pensiunile expuse va rog sa la puneti.

http://www.connyland.lx.ro/cazare.html

http://www.pensiuneacony.cabanova.ro/

2. Vila ANDREEA *** situata in comuna Sanmartin, la distanta de cca. 300 m de Baile Felix. http://www.turismbailefelix.com/vilaandreea.html

Aceasta pensiune dispune de 15 camere din care 1 apartament. Din punct de vedere al "gratarului", nu exista nici un impediment. Se poate face afara iar sala de mese este pusa la dispozitie fara plata suplimentara. In pretul de cazare se poate oferi, in functie de ce si cum se negociaza, un mic dejun - bufet suedez. Masa de pranz se poate servi in sistem de catering, aceasta pensiune colaborand cu un restaurant. Se poate face un meniu la alegere si putem incerca o negociere de pret cu restaurantul respectiv. Camerele arata in realitate ca si in poze (cel putin ce am vazut eu) Bauturile aduse de acasa nu constituie nici un impediment.

Aceste 2 pensiuni sunt finalizate, si nu exista nimic in constructie.

3. Pensiunea DAVIDOF *** http://www.turismbailefelix.com/pensiuneadavidof.html

Aceata pensiune se afla la cca. 500-600 m de Vila ANDREEA. Din pacate nu au decat 10 camere, dar proprietarul s-a oferit sa gaseasca locuri daca este necesar in vecinatate la aceleasi tarife si conditii. Pensiunea va beneficia de piscina cu apa termala, se poate face gratar, nu deranjeaza daca serviti produse lichide aduse de voi. Proprietarul pare un om super, iar domnisoara de la receptie mi-a dat un pont ca se poate negocia la pretul cazarii. Restaurantul e deschis tuturor persoanelor, dar exista la parter o sala care se poate transforma in loc de servit gratarul. Ce poate deranja, este faptul ca inca nu e finalizata curtea si imprejmuirea pensiunii.

Edited by BH ZNS

@Sato Pai...trebuia sa fie gata deja, dar asteapta sa vina meseriasii sa ii monteze instalatia. Banuiesc ca pe luna decembrie va fi gata :D

Am sa mai vad o pensiune de 2** la o distanta de cca. 1000 m de Baile Felix care de asemenea are piscina cu apa termala.

Mooaamaa! Ce lucesc podelele la Vila Andreea! Si pe holuri si in camere. Ar putea pune niste rogojini pe jos, ptr cei care ne vom tine mai greu echilibrul, la ore mici? :D

In alta ordine de idei, mi se pare cea mai tentanta vila Andreea.

Bah la urma urmei eu ma gandesc in zapaceala mea ... daca e gratar apai sa mananca afara, la ce ne trebuie sali de mese si alte nebunii, iar la urma urmei daca n`avem loc intro singura pensiune ne bagam la amandoua si asa sunt relativ apropiate si ca distanta si preturi =)) va fi ceva de genu DAEWOO CLUB asupreste(cucereste) baile =)) .. Felix motanul bine inteles =)) .

In alta ordine de ideii .. prafrazand`o pe ileana , din pctul meu de vedere, atat pesiune Andreea cat si pensiunea David inchisul (a se citi David`off) sunt destul de tentante

Edited by elprypas
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...