ileana Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 Foaie verde baraboi, Iata vine iar o joi. Link to comment
Abram Burel Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 (edited) Numa' sa nu plangeti! Nu credeti ca ar trebui sa trecem la ora de iarna? Edited September 26, 2007 by Abram Burel Link to comment
Ami Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 Bre, sa insistati sa vina si Obi, ca sa pot si eu sa ma bucur de amintiri, caci la acea ora voi fi la Timisoara...Pupam pe toata lumea si intalnire placuta!!!! "> Link to comment
kirkus Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 vin si eu pentru ca am nevoie de sfaturi... Link to comment
Alezz Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 (edited) Azi spal masina,punct. Ala io ala io...care vine si la ce ora? Edited September 27, 2007 by Alezz Link to comment
vladawd Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Pai pe la 8 nu ? Dar...vant ploaie viscol...se mai tine ? Caci, asa cum am fost instruit ma voi plimba prin parcare pana voi fi "revendicat" de catre Chevroletisti/Daewoo-isti, caci e prima data cand vin. Asa ca dati de veste sa nu ma plimb aiurea. Link to comment
iulia Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 (edited) La noi se lucreaza pe principiul "baga-te singur in seama" . Cine vrei sa te revendice daca nu te cunoaste nimeni? Mai ai si tu rabdare )"> Daca nimeresti parcarea corecta (atentie!), imposibil sa nu ne gasesti. Cat despre ploaie, vant, ger - nu conteaza, mereu e cineva la datorie. Edited September 27, 2007 by iulia Link to comment
ileana Posted September 27, 2007 Author Share Posted September 27, 2007 ..ma voi plimba prin parcare pana voi fi "revendicat" de catre Chevroletisti/Daewoo-isti, caci e prima data cand vin. ..ford-isti, santa-fe-isti, VW-isti, opel-isti...S-o indura cineva sa te revendice. Prospaturile au intotdeauna Link to comment
Recommended Posts