Kinetix Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 (edited) Vand pistoanele pregatite pentru reparatia motorului la Tico. Dupa demontare, mecanicul mi-a spus ca nu e necesara schimbarea lor, ca sunt doar segmentii uzati (si erau...). Asa ca am ramas cu 3 pistoane pentru Tico, la cota standard. Sunt noi, in cutie, marca GM Daewoo Motors. 75 lei. Astept oferta voastra. Mersi. Edited September 27, 2007 by Mircea Link to comment
Kinetix Posted September 29, 2007 Author Share Posted September 29, 2007 (edited) Nu intereseaza pe nici un sofer de Tico pistoanele alea? Sunt absolut noi. S-ar putea sa gasesc si bonul fiscal. Totusi, sa zicem 60 RON? Edited September 29, 2007 by Kinetix Link to comment
Cataaa Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 Ma intereseaza pe mine.cum mi le trimiti sunt din buc. Link to comment
Kinetix Posted September 30, 2007 Author Share Posted September 30, 2007 (edited) Salut, Cataa. Cutiile de la pistoane erau un pic murdare de ulei cum au stat in portbagaj pe langa uleiul de schimb, dar pistoanele sunt absolut nefolosite. Nu au "vazut" niciodata un cilindru de motor pe interior. Daca te intereseaza, da-mi adresa ta pe PM si incerc sa ti le trimit prin Posta, colet cu plata ramburs, dar cred ca ajung in doua-trei zile. Cam asa arata un piston de Tico. Edited October 3, 2007 by Mircea Link to comment
Recommended Posts