pesteimputit Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 Sambata si Duminica (6-7 Oct 2007) la Careffour Militari (cel de pe autostrada) va avea loc finala EMMA Romania. Eu voi fi acolo, alaturi de multe alte masini si voi concura ot titlul de campion al Romaniei la categoria SQ Advanced 7Ch. Gazdele showului vor fi cei de la Cassa Locco si ca de obicei vor fi concursuri cu premii pt spectatori. In concluzie va astept Samabta si Duminica de la 12 la ora 20 in parcarea de la careffour militari (cea dintre careffour si bricostore) mai jos va atasez cateva poze de la alte etape: Link to comment
VIPER Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 Daca castigi, te achiti de datoria aia de acum 2-3 ani, finally? Link to comment
pesteimputit Posted October 1, 2007 Author Share Posted October 1, 2007 numai daca vii la intalnire si imi dai un pm inainte ca sa vin ma crezi pe cuvant ca am uitat? Link to comment
VIPER Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 Te cred, stai relaxat... Buba e ca fix atunci nu-s in tara, si chiar ma oftic (nu pentru ce am scris mai sus ci pentru ca mi-as fi dorit sa vad live). Bafta. Link to comment
pesteimputit Posted October 2, 2007 Author Share Posted October 2, 2007 sper ca nu va fi vorba de bafta! Link to comment
Recommended Posts