Figaro Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 (edited) Cautatile in padurea Amazon (altfel nu pot sa zic sa nu ma dea lumea afara de pe forum) si sunt cam 160 $ sau pe adresa aia scrisa pe poza...aia fantezista Edited October 1, 2007 by Figaro Link to comment
Lucian M Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 Deci- imi vand stopurile. Cumparatori?! Faine stopurile astea- iar pretul nu e asa de mare. Nu stiu ce parere vor avea cei din spatele meu cand voi semnaliza, in rest- arata f bine. Link to comment
Figaro Posted October 1, 2007 Author Share Posted October 1, 2007 Stiu sunt foarte grave! La mine vor da foarte bine deoarece am toata masina neagra si astea ar fi cireasa de pe tort. Oricum de mult asteptam sa inceapa asa usor usor productie de tuning pt aveo. Sa speram ca o sa ia amploare Link to comment
Satori Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Productie de tuning pentru Aveo exista de mult,... dar e departe. Asia si America. Le-ai luat? Poze? Link to comment
sparkus Posted July 21, 2011 Share Posted July 21, 2011 Heey , stiu ca topicul este vechi dar a cumparat cineva pana la urma stopuri ? Link to comment
Recommended Posts