URX Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 Da fratilor,a sosit un moment trist:de a ma desparti de Matizut .Am achizitionat recent un Opel astra H,an 2005,diesel avand aproape toate optiunile:aer,calculator bord,inchidere centralizata,geamuri electrice,Mp3,ABS,ESP,ETC ,culoare neagra.Ma despart cu greu de fosta masinuta,avand in vedere ca am fost servit de catre aceasta aproape 50000 km,fara a-mi produce mari batai de cap.Dar vedeti,in tot raul exista si un bine:Matizul a ramas in zona ,fiind preluat de baiatul meu care intre timp a terminat liceul si a devenit student.Deeh:cine mai e ca el? Fata de cele zise va doresc tot binele din lume si predau stafeta juniorului meu(care se va folosi momentan de acelasi nick-urx : Mucea,ai legatura!!! Da fratilor,a sosit un moment trist:de a ma desparti de Matizut .Am achizitionat recent un Opel astra H,an 2005,diesel avand aproape toate optiunile:aer,calculator bord,inchidere centralizata,geamuri electrice,Mp3,ABS,ESP,ETC ,culoare neagra.Ma despart cu greu de fosta masinuta,avand in vedere ca am fost servit de catre aceasta aproape 50000 km,fara a-mi produce mari batai de cap.Dar vedeti,in tot raul exista si un bine:Matizul a ramas in zona ,fiind preluat de baiatul meu care intre timp a terminat liceul si a devenit student.Deeh:cine mai e ca el? Fata de cele zise va doresc tot binele din lume si predau stafeta juniorului meu(care se va folosi momentan de acelasi nick-urx : Mucea,ai legatura!!! "> Hello everybody,eu sunt URX JR .Am sa ma prezint cat de repede am sa pot ;abia astept sa va cunosc. Link to comment
andreis Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 (edited) Poate organizam ceva, vezi topicul cu intalnirile. Edited October 1, 2007 by andy Link to comment
Satori Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 Sa va poarte sanatoase. P'amandoi! Link to comment
URX Posted October 1, 2007 Author Share Posted October 1, 2007 Poate organizam ceva, vezi topicul cu intalnirile. In limita timpului liber voi participa cu placere la intalnirile organizate de voi.Va rog sa ma anuntati din timp sa stiu si eu.Abia astept. . Sa va poarte sanatoase. P'amandoi! Sa dea Dumnezeu Satori.Mersi de ajutor si de gazduire.Respecte. Link to comment
Recommended Posts