kirkus Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 Aveti idee ce modificari trebuie facute sa il pot monta? Link to comment
marius3k Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Pentru a monta acest headunit ai nevoie de un adaptor Daewoo>Iso, care de obicei se gaseste la magazinele de electronice. Adaptorul arata cam asa: Acest adaptor se leaga direct la radio-ul Beta, care are pinout-ul asta: Link to comment
kirkus Posted October 2, 2007 Author Share Posted October 2, 2007 excelent. ai idee de un magazin la care pot gasi asa ceva? merci Link to comment
marius3k Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 (edited) De obicei sunt la magazinele de pe Maica Domnului, sau daca nu la magazinele online (capodimonte, vitacom, etc.) Ce versiune de Beta ai? Sunt mai multe modele. Uite un pdf aici ! Edited October 2, 2007 by marius3k Link to comment
kirkus Posted October 2, 2007 Author Share Posted October 2, 2007 (edited) E cel cu butoane detasabile si are pinoutul de mai sus. Merci, o sa caut PS Nu ai cumva unul in plus? Ca nu am cum sa ajung la magazine in timpul programului Edited October 2, 2007 by kirkus Link to comment
marius3k Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Nu am, iar daca as avea e putin mai greu intre Hunedoara si Bucuresti Link to comment
adostar Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Mufa aia ISO e buna numai pentru matiz ! La ticozaur e alta mancare de peste Link to comment
kirkus Posted October 2, 2007 Author Share Posted October 2, 2007 mda... am luat o mufa iso si tre sa fac singur conexiunile. Am mufele din spate de la Tank si vreau sa le leg la mufa ISO ca cele din masina sa intre in ele frumos. dar as vrea sa stiu si eu ce e cu fiecare fir in poza de mai sus. se poate? merci Link to comment
marius3k Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Uite-aici: firele Rosu, portocaliu, galben le pui pe +12V; firul negru il legi la masa caroseriei; Cele 4 fire sunt de la doua difuzoare. De obicei, firele cu dunga pe ele reprezinta -, masa, GND, cum vrei sa-i spui. Mai ai si firul de antena acolo Bafta multa! Link to comment
adostar Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Mai multe informatii gasesti aici: http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?s...p;hl=radio+tank Link to comment
kirkus Posted October 2, 2007 Author Share Posted October 2, 2007 maine dimineata il scot pe ala vechi si il indes pe asta. merci de ajutor va anuntz daca merge firul negru trebuie conectat neaparat la caroserie? fara nu o ia? Link to comment
kirkus Posted October 3, 2007 Author Share Posted October 3, 2007 bun, deci nu a mers... la tico am 3 fire pentru partea de alimentare...rosu cu portocaliu, alb, alb cu dunga neagra... Care ce reprezinta? Link to comment
Pedala Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 Daca imi aduc bine aminte cele albe sunt: + permanent si + pe contact, iar rosu cu portocaliu este iluminarea (cand aprinzi pozitiile se aprinde si display-ul) Link to comment
Senna Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 (edited) firul negru trebuie conectat neaparat la caroserie? fara nu o ia? Merge si fara pt ca isi ia masa din ecranarea firului de antena, dar nu vad ce motiv ai avea sa nu-l conectezi, altul decat lenea. Corespondenta culorilor este: Galben - Alimentare permanenta Rosu - Alimentare prin contact Portocaliu - Iluminare Negru - Masa Edited October 3, 2007 by Senna Link to comment
kirkus Posted October 3, 2007 Author Share Posted October 3, 2007 adevarul e ca nu mai stiu unde era prinsa masa Acum nu mai e vorba de culorile alea...e vorba de rosu cu galben, alb si alb cu negru. Merge si fara pt ca isi ia masa din ecranarea firului de antena, dar nu vad ce motiv ai avea sa nu-l conectezi, altul decat lenea. Corespondenta culorilor este: Galben - Alimentare permanenta Rosu - Alimentare prin contact Portocaliu - Iluminare Negru - Masa Link to comment
adostar Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 (edited) Masa se prinde undeva sub bord (in dreptul volanului), firul alb cu negru si cel alb sunt pentru difuzoare, nu vezi in poza ? Edited October 3, 2007 by adostar Link to comment
kirkus Posted October 3, 2007 Author Share Posted October 3, 2007 am reusit acum mai am de inlocuit o siguranta la masina pe care am ars-o cu masa apropo...unde sunt sigurantele la tico? Link to comment
cookie Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 Am si eu o intrebare se pot pune boxe si pe spate la un casetofon TANK de TICO SX? Link to comment
Espy Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 Si tu daca l-ai montat pe tico dupa ceva timp nu ti se inchide( aprox.30min)? Resetandu-se??Pt ca la cielo asa face...se zice ca trebuie cablat un fir(k-bus),dupa care trebuie scoasa alimentarea lasata 30sec apoi introdusa...si batut codul din nou...si tot asa Link to comment
CatalinC Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 io am facut un adaptor direct din mufele de la cassu tank si alte mufe iso.cositorit frumos fir la fir si a iesit perfect Link to comment
Recommended Posts