Jump to content

Chrysler 300m

Cumnatu

Recommended Posts

Era cat pe ce sa praduiesc crisleru' pe o evanda :P

Si asta datorita pozitiei incredibil de confortabile de la volanul evandei.

Dar, in sfarsit mi-am gasit si eu ( imitand pozitia in care am mers cateva sute de km in evanda ) pozitia ideala.

Imi place sus, imi place sus ca sa am creierul odihnit sa nu trebuiasca sa ma uit dupa si peste bord.

Iar cum rage masina asta peste 3500 ture, s-a terminat !

Si ma credeti sau nu, de cand am schimbat cele din pagina anterioara si am dat reset, pe 150 km facuti prin Bucuresti ( adevarat, liber ca in orice vara ) am consum 15,3-15,4 ; mers intre orele 10-17.

Got damn it, I love my car !

Edited by Cumnatu
  • 2 weeks later...
Si la ITP cum face? Na! :D

La ITPul facut la asta avea un dispozitiv tare ciudat.

Era un aparat de masuratori care printre alte fire avea conectat la un fir lung un cilindru cam cat degetul gros de la mana, cilindru magnetic.

Se punea pe ceva metalic de la motor si iti dadea turatia. NU stiu cat de exact era dar pe masura ce miscam de surubul de relanti se modifica deci funtiona.

Nici un alt cablu, nici un alt sistem montat nicaieri pe masina.

Edited by Cumnatu

Comparatia cu bulgarii m-a indignat intotdeauna, nu din punct de vedere al nivelului, cat prin faptul ca provenim fiecare din culturi diferite, deci, comparatia nu-si are sensul.

Plecand de la filtrul sport al unui coleg am ajuns la respectivul cu anunt pe bursa 4tuning si am discutat cu el cum ca as dorii o cotatie pentru niste amortizoare pentru 300M dar ceva mai de calitate.

Iata discutia care a urmat :

mihai_spanachi: sal

Sandu Cristian: sal

mihai_spanachi: 2 sec

Sandu Cristian: np

mihai_spanachi: cum ti-am spus sunt expensive

mihai_spanachi: cam 4600 ron

mihai_spanachi: setul complet

mihai_spanachi: TEIN

mihai_spanachi: reglabile pe duritate si inaltime

Sandu Cristian: set 4 amortizoare da ?

mihai_spanachi: da

mihai_spanachi: + arcuri

mihai_spanachi: regalbile

Sandu Cristian: ideea e ca nu vreau sa fie dure sauceva, adica nu sport doar sa nu mai fie asa de barca cume acum

mihai_spanachi: pe duritate si inaltime

mihai_spanachi: se regleaza absolut orice

mihai_spanachi: sunt profi

Sandu Cristian: am inteles

Sandu Cristian: in afara de ele imi mai rebuiesc inaltatoare sau alte chetii ?

mihai_spanachi: nu

mihai_spanachi: nimic

mihai_spanachi: kitul e complet

Sandu Cristian: distantiere blabla, nu cunosc termenii

Sandu Cristian: aha

mihai_spanachi: trebuie sa o tai

mihai_spanachi: daca te hotarasti

mihai_spanachi: avansul e de 50%

mihai_spanachi: livrarea in 10-14 ziel

Sandu Cristian: esti SIGUR ca sunt pentru 300 M si NU pentru 300 C

mihai_spanachi: lucratoare

mihai_spanachi: da

mihai_spanachi: sigur

Sandu Cristian: ok, 10x

mihai_spanachi: nu se potrivesc nu le iei

mihai_spanachi: k

mihai_spanachi: bye

Buba e ca pe situl http://www.tein.com/index.html NU gasesc 300Mul : http://www.tein.com/price/chrysler.html

ca sa nu mai zic ca mai au si urmatoarele anunturi gen :

http://www.tein.com/counterfeit/index.html

iar la lista distribuitorilor autorizati nu exista nimic in europa.

http://www.tein.com/dealer_list/index.html

Voi ce ati face in locul meu ?

Ei nu lucreaza cu cineva? (meseriasi ,serviceuri )sau ,sa monteze ei amortizoarele+arcuri?

Dificila problema ,eventual mai intreaba(sau ,sa te trimita ei la cineva care a pus aceleasi tipuri de arcuri+amortizoare ,pe acelasi tip de masina .

sau ,sa te trimita ei la cineva care a pus aceleasi tipuri de arcuri+amortizoare ,pe acelasi tip de masina .

=))

ce sanse sunt :P ?

Bag picioru si nu ma risc.

O sa merg pe variantele pe care au mers cei din state ( din pacate toti au ales variante cu -4 cm ceea ce la noi nu e tocmai sanatos ) si o sa le comand direct de la producator sau de la magasine online recomandate.

Edited by Cumnatu

GABRIEL stiu ca avea o gama de amortizoare reglabile. Desi si alea sint scumpe, cred ca ai iesi la maxim jumatate fata de ce ti s-a oferit ...

• 3 weeks later...

Din ciclul : te mananca-n cur, te scarpini cu carbit " sau " oo,oo am comis-o din nou ! ":

post-3313-1220105701_thumb.jpg

M-am decis sa revin la culoarea initiala a galeriei de admisie.

Inarmat cu sculele necesare, spray degripant ( daca tot desfac sa mai dau pe ici pe colo ), 2L nitrodiluant si ceva carpe am purces la operatiune.

Am reusit sa o curat in proportie de 98% ramanand urme de galben pe la imbinaturi asa ca maine o sa o iau la sters cu betisoare de urechi imbibate in nitrodiluant ( apropos, din cauza ca nitrodiluantul este foarte volatil veti baga intotdeauna mai multi bani in stergerea unui obiect vopsit decat ati bagat in vopsirea lui )

post-3313-1220105717_thumb.jpg

Am reusit chiar sa indrept si aripa :banana: ramanand doar mici unde creponate dar in general avand forma initiala ( impins din interior cu palma dupa ce am dat jos aparatoarea de noroi )

post-3313-1220105730_thumb.jpg post-3313-1220105736_thumb.jpg

Intre timp insa, in timp ce aveam galeria de admisie sprijinita de gard spre uscare, din cauza vantului cretin si a puzderiei de frunze prin zona, nu stiu cum si pe unde o frunza uscata s-a strecurat in corpul galeriei de admisie ( chestia aia galbena de o tot desena @sorinel ).

Nu prea cred ca o sa am cum sa o scot. O sa incerc maine sa o scot in cada inundand galeria cu apa, poate asa iese plutind.

Daca nu reusesc, credeti oare ca odata ce va intra in motor ( e foarte uscata ) se va carboniza datorita temperaturilor din motor sau mai bine fac pe dracu in 14 sa o scot ?

Al vostru coleg idiot, cu multumiri !

N-am d-aia. O sa incerc prin inundare.

@augustusionut, nu e nici o gluma, sunt foarte practice cand ai de curatat zone asa cum sunt cele de la mine. Nu vad ce altceva ar face treaba in locul lor + ca daca as continua in baie de nitrodiluant as mai folosii cativa litrii buni pentru ca odata ce vopseaua pica in lighean urmeaza inevitabil imprastierea ei din nou pe galerie prin intermediul carpei.

Tot de ele m-am folosit in paginile anterioare pentru a sterge numai inscrisurile de pe galerie dupa ce in prealabil fusese toata vopsita.

In alta ordine de idei, un lipici rezistent la caldura recomanda cineva ?

Se pare ca din cauza baii de nitrodiluant s-a desprins placuta pe care scrie ( 3,5L high output ). Ma gandesc la poxipol...

O fi bun si Poxipolul ala insa eu iti recomand ceva (ce eu consider) mult mai bun. Anume : adeziv BISON, bi-component, EPOXY METAL. Chiar ieri am folosit asa ceva, l-am luat zilele trecute din Augsburg la 21 lei. Azi am vazut in Bricostore la aprox. 24 lei

Fara nici o exagerare, dupa 12 ore e ca metalul. Rezista la 100C.

Dupa muuuulta munca de stergere am reusit.

Si daca tot eram cu motorul desfacut am profitat si am sprayat peste tot unde era orice fel de senzor ( si are multi ca dracii ) Wd40.

Ori sunt eu paranoic ori acum trage grav de tot. Cred ca scot suta sub 7,5 secunde.

Am spalat toata imensitatea aia de galerie de admisie aer in cada cu degresant dupa care am uns orice parte mobila din ea ( paletele de aer sa le zic asa ).

Galbenul s-a curatat in proportie de 99% ceea ce e satisfacator, nu mai mi-e jena sa ridic capota.

Frunza buclucasa NU a iesit la spalare oricat am inecat eu galeria in cada. La un moment dat in teste a inghitit-o motorul, a avut vre-o 3 secunde de tuse si turatie foarte variata a relantiului dupa care a revenit la normal. Banuiesc ca a topit-o.

Am facut 20 km de test si nu are nici o problema, totul e mai mult decat perfect. Mama ei de frunza mi-a dat ceva palpitatii.

Sunt 98% convins sa nu o mai dau.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...