chevvy Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 Multumesc frumos tuturor pentru ajutor! Am remarcat si eu pretul la cheile dinamometrice, destul de piperat daca nu scoti si bani de pe urma lor. Cred ca o sa ma multumesc cu ceva mai simplu... Link to comment
Viktor Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 Chiar ca nu-si are rostul investitia doar pentru a schimba bujii pe cuplu. Eu am doua dinamometrice, o Beta cu valori intre 40-200Nm (cam folosita ce-i drept) si o alta Q...si nu mai stiu cum 10-250Nm ce cred ca in curind o sa faca majoratu' si nu cred sa o fi folosit mai mult de 5 ori (aia ii mai de crutare asa ... linga zestre in odaia cea curata ). Altfel, NGK-urile le consider bune si nu vad rostul a fi schimbate la km aia, merg mult si bine. In plus, de le tot mingai la infinit, deteriorezi fisele apoi dai vina pe bujii ca-s proaste. Si de mai deschidem o paranteza, faptul ca bujiile sint prea strinese, nu poate influienta cu absolut nimic buna functionare a motorului. Trebue sa fie vorba de altceva ca intrerupe. Link to comment
augustinionut Posted October 2, 2018 Share Posted October 2, 2018 (edited) M-am pricopsit cu 3 bujii NGK BCPR5EY-11. Or fi bune la matiz? De la ce vine litera C ? Gata am gasit, e nevoie de alta cheie de strangere 😄 Edited October 2, 2018 by augustinionut Link to comment
catalin_332004 Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 bujii NGK BPR5EY-11 in Craiova unde as putea gasii? Link to comment
Recommended Posts