Brainiac Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Pentru ca nea Sato n-a mai avut rabdare...trebuie sa deschid topic aici . Inca nu am ridicat-o, fericitul eveniment va avea loc maine, dupa ce ii monteaza baietii din service senzorii, dar am fost, am vazut-o si i-am facut cateva poze, chiar daca era jegoasa si cu capacele de plastic pe jante. In mare masina e cam ca cea a lui Sato, cu niste chestii in minus si e, evident, albastra Avem asa: Motor 1800cc, benzina, SOHC i-VTEC 140CP la 6.300 rpm 174Nm la 4.300 rpm 0 - 100 km/h: 8,9 secunde Dotari Airbag frontal sofer / pasager Airbag lateral sofer / pasager Airbaguri tip cortina VSA (controlul tractiunii si stabilitatii) ABS + EBD (distributia fortei de franare) + EBA (asistare la franarea de urgenta) Jante aliaj 17” 225/45 R17 Servodirectie asistata electric, progresiva Control automat viteza croaziera (Cruise Control) Inchidere centralizata cu telecomanda incorporata in cheie Computer de bord “Multiplex Center Display” Climatizare cu reglare automata si filtru polen Volan reglabil pe inaltime si adancime, multifunctional, imbracat in piele Oglinzi incalzite, reglabile si pliabile electric Lampi semnalizare incorporate in oglinzile exterioare Scaune fata incalzite Cotiera fata / spate Bancheta spate rabatabila 60 / 40 si pliabila vertical Geamuri actionate electric fata / spate Faruri halogen Senzor lumina + Senzor ploaie Radio CD RDS MP3/WMA integrat, cu 6 incinte acustice Pedalier sport (aluminiu) Roata de rezerva de dimensiuni reduse Impresii inca nu am, maine o ridic si...o sa revin cu un alt set de poze si cu primele impresii "> Link to comment
Lucian M Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Da' ce e pe jante? O protectie la transport? Link to comment
Satori Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Rabdare sa ai tu, bah, cand o sa iei masina. Altfel o sa iti ajunga capul in portbagaj Sa te poarte sanatos. PS: Are cineva un cd cu "muzica" de dizel? Sa ii facem tranzitia usoara? Link to comment
Razv Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 (edited) Wuaaa .. alt Civic .. deja se umple Romania de ele . Super masina ... sa o stapanesti sanatos. @Lucian logic... sa nu se zgarie jantele de 17" . @Satori: nici nu o sa'si mai aduca aminte de diesel dupa o tura cu vtec. Edited October 4, 2007 by Razv Link to comment
dinoc Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 (edited) Inc' odat' : S-o conduci fericit !!! Pt sunet diesel , am putea sa-i punem niste tips-uri de evacuare din alea indoite in jos ( ca la diesel ) si sa-i scoate triunghiurile alea urate Edited October 4, 2007 by dinoc Link to comment
sebian Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Hate u 2. Idem. Sa o conduci sanatos! "> Link to comment
nonel Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Sa o stapanesti sanatos si cati mai multi km. fara probleme. Link to comment
EM!L Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Norocosule, sa te bucuri cat mai multi km de ea... Are o culoare dementiala, se potriveste excelent cu masina! Link to comment
Brainiac Posted October 4, 2007 Author Share Posted October 4, 2007 Multumesc mult pentru urari, mi-am dorit foarte mult masina asta, de-abia astept sa o primesc Mi-am luat reportofonul cu mine, azi voi face ultimii km cu Fiesta si o sa mi-i inregistrez pentru clipele de nostalgie Oricum, serios vorbind...nu imi este usor sa ma despart de ea, am condus Fiesta TDCI timp de 3 ani (masina parintilor) si inca 2 ani (masina mea). Ma obisnuisem foarte bine cu ea si trebuie sa spun ca daca nu ma imbolnaveam de Civic nu as fi schimbat-o prea curand... Link to comment
bella Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 (edited) Vezi cand ne mai intalnim pe DN1 sa treci mai usor sa o admir si eu. Sa o stapanesti sanatos. Edited October 4, 2007 by bella Link to comment
sebian Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 sa intelegem ca ai reusit sa plasezi lizingul? Link to comment
mike.omega Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 De ce nu e neagra?! S-o stapanesti sanatos! Scot la vanzare zumzet de diesel contra 1 buc tura cu un Civic pe benzina Link to comment
Gamerul Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Propun o infratire a celor 2 cluburi, daewooclub.ro si hondafan.ro Link to comment
Brainiac Posted October 4, 2007 Author Share Posted October 4, 2007 (edited) @bella - incet nu mergeam eu nici pana acum, dar acum... @Sebian - da, am cedat Fiesta @mike - nu stiu cat ar fi trebuit sa mai astept pentru una neagra, iar de maine as fi ramas fara masina, daca nu o luam pe-asta. Oricum, imi place foarte mult culoarea, negre deja sunt multe, pe cand asta e prima albastra din ro Edited October 4, 2007 by Brainiac Link to comment
VAXXi Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Stapanire sanatoasa si drumuri lungi fara problem ! Parerea mea e ca arata bestial capacele alea de plastic, mai bine decat jantele de aliaj ) OZN-look ! Link to comment
strumfuadi Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Sa o stapanesti sanatos! Link to comment
laurentziu83 Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Norocosule, sa te bucuri cat mai multi km de ea... Are o culoare dementiala, se potriveste excelent cu masina! Care, culoarea maro? Link to comment
Mircea Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Multi km fara evenimente. Poate tu ma lasi sa fac o tura, ca alalaltu' zice ca ma lasa doar cu a' neagra ... Link to comment
dinoc Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 (edited) Te las eu cu aia neagra Edited October 4, 2007 by dinoc Link to comment
BogdanG Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 hmmm ma intreb oare jantele astea pe 17" or fii mai rezistente decit cele pe 15" de pe fiesta ???? Si inca ceva, daca nu te acomodezi cu benzina iti fac eu un CD cu zgomotul de T D I )"> PS> sa o stapanesti sanatos si sa ai rezervorul plin tot timpul . Link to comment
ticodriver Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 (edited) Wooow, ce de japonezoate - super tare. S-o stapanesti sanatos. Referitor la CD-ul pt zgomot de diesel, mai mult material pt asa ceva decat Corsa mea nu cred ca produce vreo masina de pe forum ...sau are cineva Raba (sau avion din primu' razboi mondial) si n-a prezentat-o? Edited October 5, 2007 by ticodriver Link to comment
alx Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 Shezi blanda... estem si altceva mai zgomotos... Link to comment
Tommy Posted October 6, 2007 Share Posted October 6, 2007 Oh.. hai joi la teste Ca Sato se acam ascunde Link to comment
Recommended Posts