vasiledintomis Posted October 6, 2007 Share Posted October 6, 2007 Frumoasa! S-o stapanesti sanatos si fara evenimente neplacute Link to comment
Brainiac Posted October 8, 2007 Author Share Posted October 8, 2007 Dupa primii 200 de km nu pot sa zic decat: WOW!! Masina este absolut fantastica din toate punctele de vedere. Chiar si consumul mi se pare decent, avand in acest moment valoarea medie de 7.8% (mers mai mult pe DN1). Vineri seara cand am iesit din Bucuresti am facut si cateva poze cu bordul, fiindca ma plictiseam asteptand sa se miste coada de la iesirea din Bucuresti. Consumul maxim la care am ajuns atunci a fost 18%, dar pe la 15 m-am plictisit de facut poze, asa ca nu am mai prins si "varful" de 18 . Link to comment
Satori Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 2.3km pe ODO in toate pozele! Interesant. Link to comment
Brainiac Posted October 8, 2007 Author Share Posted October 8, 2007 Cand ajunsesem la 18% consum aveam 2.5 Link to comment
Brainiac Posted October 12, 2007 Author Share Posted October 12, 2007 Revin cu cateva poze noi Una de interior Masini jegoase... Honda la spalatorie Se scurge Civicul Masini curate Link to comment
alx Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 Am gasit: Nu-mi place culoarea! Link to comment
Satori Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 Nici mie!!! PS: Mai ales ca nu vrea sa facem schimb Link to comment
magnet Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 Invidiosiilor @brainiac s-o stapanesti sanatos. Link to comment
alx Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 Daps, e un albastru basit, excuse my English. Si... a scos capacele alea de plastic de la roti, alea ii dadeau un farmec aparte... Link to comment
Brainiac Posted October 12, 2007 Author Share Posted October 12, 2007 Multumesc ovidutz @alx - capacele le am inca, te astept pe la noi pe la munca sa ti le montez la mastodontul ala, daca tot iti plac atata @ovidutz - oamenii glumesc, nu e rautate Link to comment
Mike1 Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 Mai.. drept sa-ti zic, nici mie nu prea imi place.. Pai asta-i masina?.. zi si tu acum.. atat de albastra, atat de ascutita, atat de pe benzina... zau asa! Trebuia sa treci si tu la o clasa superioara Fiestei... un Logan Dci.. Sa te poarte sanatos si cu placere! PS: sa nu faci schimb cu Cata Link to comment
magnet Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 (edited) @brainiac sunt constient ca glumesc. ..si eu am glumit...ce zici capacele alea merg pe aveo?...(le:nu cred ca eu le am mai mici dar mai taiem din ele ) bafta baieti!!! PS: cred ca daca voi scapa de aveo mi-as lua si eu o bijuterie din aceasta ca a ta...imi place la nebunie... Edited October 12, 2007 by ovidutz Link to comment
closchkutza Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 Daca vrei, te scap eu de el . Bravo Brainiac-ule, buna alegere, sa te poarte sanatos sute de mii de km si sa nu uiti sa-i cauti totusi o instalatie GPL, ce naiba, asta e consum? Link to comment
magnet Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 Acu mai stai si tu ca de abia am luat-o de o luna juma mai asteapta sa ma plictisesc de ea, desi nu cred ca voi avea aceasta ocazie. Dar pe viitor te voi tine minte Link to comment
kAos Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 Este superba masinunta, imi place la nebunie. ^ ^ Sa o stapanesti sanatos, Brainiac. Link to comment
laurentziu83 Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 (edited) Daps, e un albastru basit, excuse my English. Si... a scos capacele alea de plastic de la roti, alea ii dadeau un farmec aparte... Edited October 13, 2007 by laurentziu83 Link to comment
alx Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 aca esti asa de jmeker, gaseste-i tu alte probleme. SI gaseste-le ca nu vreau sa-mi iau si eu acum... ("> Link to comment
Mircea Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 Nu incapi in ea. Cura de slabire. Link to comment
sebian Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 Ba incape Am intrat si eu si mai era o palma pina la volan ) Link to comment
MCojo Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 Gagiilor, culmea e ca am incaput si eu... si am incaput chiar si in type-r... da' tot mai bine e in acord... Link to comment
Alezz Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 (edited) Daca ar fi avut grila fata gen type R din plasa neagra nu mai ziceam nimic dar asa ma scot din sarite chiestile alea nichelate fara suparare dar nu le pot suporta,nush de ce. In rest masina e super OK. Edited October 13, 2007 by Alezz Link to comment
Satori Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 Eh, lasa ca iti pui tu, probabil e chiar mai ieftina masca aia. Link to comment
laurentziu83 Posted October 14, 2007 Share Posted October 14, 2007 Daca ar fi avut grila fata gen type R din plasa neagra nu mai ziceam nimic dar asa ma scot din sarite chiestile alea nichelate fara suparare dar nu le pot suporta,nush de ce.In rest masina e super OK. Pai grila radiatorului chiar e din plasa neagra, ma rog, nu chiar plasa de tantari, da e ok. Iar sticla dintre faruri da originalitate masinii. Fara ea ar fi aratat ca k*ru farurile. Cand ii aud pe altii ca e hatch-ul urat si prefera sedanul (stil Ssangyong Actyon ) imi vine sa le dau cu ceva in cap. Link to comment
Satori Posted October 14, 2007 Share Posted October 14, 2007 Laurentiu, el ar vrea sa arate ceva de genul asta: http://www.2dayblog.com/images/2006_septem...vic_typeR_1.jpg Link to comment
laurentziu83 Posted October 14, 2007 Share Posted October 14, 2007 Parca tot mai bine arata sticla acolo. Negru intre faruri au toate. Link to comment
Recommended Posts