Abram Burel Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Pentru ca l-am prins pe VAXXi cu irisul vopsit, ia sa vedem cine mai vine maine si unde ne putem intalni. Eu vin cu toti abramburitii si va sugerez o intalnire la intrarea pe strada Garlei ( ) Va fi destul loc de parcare (ca Romtelecomu' nu mai lucreaza la ora aia ) Ora ar trebui sa fie ceva de genul 6-6,5 ca sa apucam sa ne orientam in teren. Link to comment
VAXXi Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 6 jumate sa fie. Unde e aceasta Garla ? Link to comment
bishnitzarul Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 6 jumate sa fie. Unde e aceasta Garla ? La marginea satului pe partea dreapta Ce se petrece acolo ca sa stiu daca se merita sa vin sau nu ? mai multe detalii va rog Link to comment
Mircea Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 6 jumate sa fie. Unde e aceasta Garla ? Vaxxi, vii de pe dn 1, treci intersectia cu Barbu Vacarescu spre piata scanteii si la primul semafor faci dreapta si prima strada la stanga e Garlei. De acolo pana la concert faci 10 minute pe jos. Link to comment
VAXXi Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Aaa, roger. Banuiam eu ca e ceva prin zona. Link to comment
Abram Burel Posted October 5, 2007 Author Share Posted October 5, 2007 Zici ca n-ai GPS, ha? Si nici harta de Bucuresti pe net, ha? Atunci ce spune Mircea e valabil Pe stanga e lacul, pe dreapta case, un parculet, etc. La ora aia strada o sa fie destul de pustie. De preferinta, se parcheaza pe stanga. @business: concert aniversar Iris - 30 ani de cantat Link to comment
Tommy Posted October 6, 2007 Share Posted October 6, 2007 Abia acum vad topicul, am fost aseara.. pe la 10 am parasit zona .. Puzderie de oameni.. "galagie" a fost, dar mai ales cand survolau avioanele zona Link to comment
dreaQ Posted October 6, 2007 Share Posted October 6, 2007 Am plecat pe la 1 ) Frumos concertul. Link to comment
AZH Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 Am vazut topicul, dupa concert. Concertul a fost super OK. Am plecat aprox la 1. BUNA SEARA PRIETENI! Link to comment
VAXXi Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 Chiar reusit, si binisor organizat. Am petrecut la berici cu Abram Burel, am strigat, ne-au durut palmele ... la concertul urmator e clar ca venim cu bannerul "DWCC" sa ne vedem la TV Link to comment
Recommended Posts