elprypas Posted October 14, 2007 Share Posted October 14, 2007 Imortale bine ca n`ai bagat mana in foc ca te ardeai urat de tot am iesit aseara din oras ba chiar am ajuns si acasa in patutul meu Mcojo stai asa ca la galati am fost singur neinsotit Oficial va anuntam ca je adica subsemnatul impreuna cu dnsoara cristina am ajus intregi si nevatamati la focsani in jurul orei 2:30 fara evenimente semnificative si duar cu 1 singura oprire de shushu Oricum o fost tare de tot experienta. Ma bucur ca am avut ocazia sa va revat si sper la o revedere cat de curanda Link to comment
mike.omega Posted October 15, 2007 Author Share Posted October 15, 2007 Mda, io abia acum ajung sa scriu ceva pe aici ca ieri mergea netu dupa cum batea vantu, mama lor de Canal S!!! Prin urmare, si-n concluzie, nenea Elprypas a mai facut o isprava, data viitoare te rog eu abtinete ca n-am chef sa te am pe constiinta Cat despre intalnire... dupa 4 ore de ametit personalul de la Crazy si dupa ce am savurat ciocolata aia misto am decis sa ridicam ancora. Detalii nu dam, va lasam sa le descoperiti singuri la o viitoare intalnire Link to comment
elprypas Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 Ai mai vazut draq mor si rata inecata? Eu inca nu am vazut. )"> Cat despre isprave cat o`i traii nu ma las de ele si am sa le tot fac pana la adanci batraneti )"> Link to comment
andrew Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 @Mike: problemele la Canal S le rezolvi cel mai simplu(a se citi "doar" ) printr-un mail la tehnic... dupa ce m-am rugat de ei la telefon o saptamana sa rezolve o problema(la fel, mergea netul dupa cum batea vantul), am prins un moment in care mergea netul si am trimis mail la tehnic de pe pagina lor... s-a rezolvat problema in cateva ore(cat am fost plecat la cursuri) si acum merge perfect Si nu, nu e reclama... numa eu stiu ce am patit cu maimutele trimise de ei "sa rezolve problema" , asta inainte sa trimit mailul ala ) Link to comment
dreamlike Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 Pana la urma la Crazy cat s-a terminat meciul? Link to comment
Immortal Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 Am impresia ca la fel. A batut Ratza. Link to comment
mike.omega Posted October 16, 2007 Author Share Posted October 16, 2007 A dat cu plus, pentru rata, normal! @Andrew: suportul tehnic de la Canal S sucks, punct! Link to comment
elprypas Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 Immortale nu facusi diabet de la rata aia dulce?? Link to comment
Immortal Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 Sa vezi ananasu' cum era... ) Link to comment
dreamlike Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 Pana la urma sambata mai vine careva? Link to comment
Immortal Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 Da, vinim, da' pt asta topic nou Link to comment
Recommended Posts