Jump to content

Intalnire Dwc Ct

Recommended Posts

Imortale bine ca n`ai bagat mana in foc ca te ardeai urat de tot =)) am iesit aseara din oras ba chiar am ajuns si acasa in patutul meu

Mcojo stai asa ca la galati am fost singur neinsotit

Oficial va anuntam ca je adica subsemnatul impreuna cu dnsoara cristina am ajus intregi si nevatamati la focsani in jurul orei 2:30 fara evenimente semnificative si duar cu 1 singura oprire de shushu =))

Oricum o fost tare de tot experienta. Ma bucur ca am avut ocazia sa va revat si sper la o revedere cat de curanda

Mda, io abia acum ajung sa scriu ceva pe aici ca ieri mergea netu dupa cum batea vantu, mama lor de Canal S!!! :wallbanger:

Prin urmare, si-n concluzie, nenea Elprypas a mai facut o isprava, data viitoare te rog eu abtinete ca n-am chef sa te am pe constiinta :mrgreen:

Cat despre intalnire... dupa 4 ore de ametit personalul de la Crazy si dupa ce am savurat ciocolata aia misto am decis sa ridicam ancora. Detalii nu dam, va lasam sa le descoperiti singuri la o viitoare intalnire ;)

@Mike: problemele la Canal S le rezolvi cel mai simplu(a se citi "doar" ) printr-un mail la tehnic... dupa ce m-am rugat de ei la telefon o saptamana sa rezolve o problema(la fel, mergea netul dupa cum batea vantul), am prins un moment in care mergea netul si am trimis mail la tehnic de pe pagina lor... s-a rezolvat problema in cateva ore(cat am fost plecat la cursuri) si acum merge perfect :)

Si nu, nu e reclama... numa eu stiu ce am patit cu maimutele trimise de ei "sa rezolve problema" , asta inainte sa trimit mailul ala :) )

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...