Jump to content

Germani Vs Japonezi

Satori

Recommended Posts

Intr-adevar, super-fain. Nu cred ca e influentat, pentru ca totusi nemtoaicele au fost primele. Imagineaza-ti un test facut in franta, sigur Renault Megan Sedan Manager le-ar fi facut pe toate :tongue: .

Pe de alta parte, comparatia nu a fost foarte echilibrata, puterea generata de nemtoaice era substantial mai mare decat a celorlalte.

Intr-adevar, este interesant, dar cred ca doar atat. Nu mi se pare foarte relevant, din cauza ca se vede clar cum M5-ul trebuie sa franeze mai mult decat ar vrea in unele cazuri ca sa nu se suie pe RX8, la fel si S2000-ul franeaza violent intr-o curba ca sa nu il ia in bot pe M5-ul si apoi pe M3-ul din fata lui samd. Daca ar fi alergat fiecare cate 2 tururi cu pista goala, cu siguranta ar fi aparut diferente mari intre ei, pe cand asa...M-urile s-au chinuit mult pana sa ajunga in fata, iar S-ul cred ca ar fi peste M3 pe o pista libera.

Cand ziceam ca poate au fost subiective rezultatele ma refeream la final, la clasamentele de acolo.

Nu era un test de care ajunge primul, nu avea cum avand in vedere cum s-a plecat si diferentele intre masini. Era un test de manevrabilitate si putere si BEST LAP revine S2000-ului, culmea!

Time Attack nu stiu ce inseamna. Poata ma lamureste cineva.

Am mai vazut unu cu astia, doar ca in locul BMWurilor erau...Hondele :) Adica CTRu ala de se vinde doar la ei acasa si un CTR normal (parca). In fine, mie'mi plac mai multe lectiile de pilotaj decat clasamentele finale, mama lor de limba... :D

Japonezele din punctul meu de vedere nu erau standard nici una. In afara de S2000 care se tine bine din cauza sasiului, restul sunt slabe in standard. Ma refer la comparatia data.

Time Attack (alternatively known as Super Lap or Tuner Battles) originated in Japan when the tuning media organised the event on race circuits such as Tsukuba Circuit, where it commonly occurs, as a proving ground for street tuned cars built at a large budget by highly respected tuning companies. As a result of the quick rise in popularity, tuners developed cars especially to use to beat the competition,[1] most controversially the purpose built HKS CT230R Lancer Evolution, when the car was entirely of carbon fiber, including the body, which attracted criticisms by competitors. The Lancer Evo would become the OEM chassis Time Attack record holder at Tsukuba which it still hold the record to this day.

Unlike other timed motorsport disciplines such as sprinting and hillclimbing, the car is required to start off under full rolling start conditions following a warm up lap where they will have to accelerate out as fast as possible to determine how fast they enter their timed lap.[1] Commonly, as cars consists of modified roadgoing cars, cars are required to wear tires authorised for road use and in all, drivers are allocated to three laps in a final event run; warm-up, timed and cool-down