Jump to content

Sfaturi la cumpararea unui auto SH

Recommended Posts

Da-ne un link, poate unii mai avem cunostinte samsari care pot da sfaturi prietenesti de genul ia-o sau NU o lua !

Asta e ? http://www2.autovit.ro/vs2cautaauto.php?su...+++Cauta+%21+++

Sa vedem daca aflam maine ceva despre ea. Ai putintica rabdare !

Mda, am vorbit si NU este pe lista samsarilor. Asta e un lucru bun.

Masina arata destul de ok, mai putin cum se pupa capota cu bara dar poate fi o ciocnire usoara, doar cu schimbare de bara.

Vorbeste cu omul sa faci un test la Vitan la cum se cheama aia ( te ajuta colegii de forum ca eu sunt putin obosit ) sa o pui pe stand sa nu fie stramba sau ceva.

Altfel, la pretul asta si cu GPL pe ea, mi se pare destul de ok.

Dar mai bine dai 2 mil pe test decat 2950 euro pe masina. Eventual poate ii plateste el sau poate sunt testere d-alea si in galati.

Edited by Cumnatu
  • Replies 155
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

E umblat sigur la bara, am auzit chestia asta in service: odata lovita, se rup niste urechi de prindere, si nu se deranjeaza nimeni sa le repare bine, ca atare ramane un mic spatiu intre faruri si bara. Dar nu e bai, poate sa fie si un fender-bender doar.

Numai un test drive ( ca si stabilitate ) si un test pe banda ( pt avarii ascunse ) te va putea lamurii.

Eu unul regret o singura chestie la espero, ca are norme de siguranta f mici mai ales pt dimensiunile si impozanta ei.

Altfel, superba masina!

Si CEL MAI IMPORTANT ( parerea mea ) cat timp ai de gand sa o ti ( 1 sau 2 "i" ? ) ? Pt ca la gropile din ultimii ani nu prea se mai gasesc masini ocazii, d-alea bune rau, ma refer la sh. Daca o ti mult timp merita sa bagi banii in ea, daca nu ...

Edited by Cumnatu

Linck-ul de pe autovit nu mai merge.

Asta e masina:

http://www.boing.ro/anunturi-auto-52177-Va...ewoo-Espero.htm

Da...se pare ca e usor lovita in fata...si capota in spate nu se inchide bine.

Iar de tinut, cred ca 2, maxim 3 ani...

Vad ca nu respunde la telefon...mai incerc.

...

Am reusit sa vorbesc.

Masina e adusa de afara in 2003 si "recarosata" pe actele uneia din tara.

Distributia de schimbat, oricum si o revizie.

Ramane sa ma duc sa o vad.

Edited by AdiD

Capacul portbagajului este alta boala a masinii, sunt niste tampoane de cauciuc acolo cu care reglezi cat de fix se inchide capacul portbagajului, dar daca il aduci la linie cu caroseria risti sa-ti zdrangane un pic (e prea liber); ca sa nu zdrangane, tre' sa-l lasi un pic ridicat, ca in poza. Asa e si la mine.