VAXXi Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 Data fiind aniversarea Reginei Noptii, a Ilenei, care vine joi de joi de la Oltenita pentru intalnirea saptamanala, joia asta mergem noi la Oltenita, sa sarbatorim! Cred c-ar fi bine sa plecam mai devreme nitel, pe la un 19:00 eventual. Mai multe detalii, in acest topic, incepand de azi Link to comment
Dj_Dark Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 La multi ani Ilenei si tot ce-si doreste. Sa-i traiasca ce are mai scump Link to comment
Ami Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 Plecam in gasca de la Polivalenta? Link to comment
ileana Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 Vin sa va iau? Oricum, sunt onorata si va astept cu drag! Link to comment
Mike1 Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 La ce ora plecam inspre taramul fagaduintei? Link to comment
VAXXi Posted October 16, 2007 Author Share Posted October 16, 2007 Plecam in gasca de la Polivalenta? Clar ! Stam un pic p-acolo, pana ne organizam, si plecam "en coloana". La ce ora plecam inspre taramul fagaduintei? Nu stiu, depinde de Ileana, la ce ora ne-asteapta. Link to comment
Zmeul cel rau Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 Face salata de beof'? Link to comment
ileana Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 ..din fructe de mare! Va astept la orice ora vreti sa veniti. Noptile joilor mele de cativa ani incoace sunt cam albe, asa ca am antrenament. Link to comment
Abram Burel Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 Cu tot respectul, consideratia si stima, asta este subiect de... "intalnire nationala". Faptul ca momentul coincide cu o "programarea" pentru o "intalnire Bucuresti" este o alta poveste. Motiv pentru care solicit mutarea topicului la locul potrivit si lasarea "libertatii" pentru intalnirea de Bucuresti asa cum a fost ea lasata de considerentele geografice ale distributiei membrilor pe teritoriul patriei noastre Link to comment
VAXXi Posted October 16, 2007 Author Share Posted October 16, 2007 Nu e obligatie, e dupa cine vrea si cine are placere sa mearga Link to comment
Ami Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 Corect...iar cei ce nu merg se pot intalni ca de obicei. Dar, cu toata simpatia pentru Abramburel, nu este vorba de o intalnire nationala. Este doar o ocazie speciala. Atata tot. Link to comment
Satori Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 Ati cam abramburit lucrurile. Deci intalnirea de Joi, in parcare, este culmea... TOT JOI, TOT IN PARCARE! Insa are si un element distinct, saptamana asta. Cine vrea, cine are placerea si posibilitatea, isi poate deplasa fundul de supus sa transmita Reginei lmau' de rigoare si sa isi sporeasca sansele la o gratiere, in cazul in care este nevoie. Nu este nici prima oara nici ultima oara cand astfel de deplasari se desfasoara, nocturne si subversive. Dar joia tot joi este, iar parcarea trebuie umpluta. Link to comment
Leutzu Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 Corect satori...o umplem pana plecam spre oltenita Link to comment
iulia Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 Pentru cine ramane, fac eu cinste, cu ocazia aceluiasi eveniment care s-a intamplat deja pt mine duminica . Eu stiu ca sarbatorirea nu se face inainte ca tine ghinion...de-asta nu m-am bagat joia trecuta; credeam ca veti fi toti acolo diseara... Astazi oricum sunt la Metro Berceni pana pe la la 21, dupa care apar la Polivalenta. Link to comment
ted78 Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 (edited) Orcum urari de la multi ani! amandoura si tot ce va doriti si sa fiti iubite. Eu dupa cum ati vazut in ultima vreme sunt mai mult prezent spiritual dar asta e daca si muncesti si inveti Edited October 18, 2007 by ted78 Link to comment
bishnitzarul Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 La Multi Ani !!! celor doua sarbatorite..multa sanatate si fericire va doresc, distractie placuta . Nu cred ca pot ajunge astazi la intanlire Link to comment
BogdanG Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 Ki Ki Ki, eu am ajuns!!! Leano pui pozele ? PS> Zeule batraneste mai mergi bre Link to comment
ileana Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 Super intalnire, m-am simtit regeste de bine! Va multumesc ca existati! ps - pozele miane dimineata Link to comment
elprypas Posted October 19, 2007 Share Posted October 19, 2007 la 4:30 subsemnatul a ajuns intreg si nevatamat in brasov Super intalnire, La Multi Ani Ilean`o, La Multi Ani Iuli`o. Imi pare bine ca am ajuns sa va revad Link to comment
ileana Posted October 19, 2007 Share Posted October 19, 2007 (edited) O joi deosebita! Edited October 19, 2007 by ileana Link to comment
Ami Posted October 19, 2007 Share Posted October 19, 2007 Am ajuns si eu si NFS si SantaFe-ul intregi acasa, dar eram prea demolata ca sa mai deschid calculatorul. Pupam Ileana si la cat mai multe ocazii de acest fel... Link to comment
Recommended Posts