Jump to content

18.10.2007

Recommended Posts

Data fiind aniversarea Reginei Noptii, a Ilenei, care vine joi de joi de la Oltenita pentru intalnirea saptamanala, joia asta mergem noi la Oltenita, sa sarbatorim!

Cred c-ar fi bine sa plecam mai devreme nitel, pe la un 19:00 eventual. Mai multe detalii, in acest topic, incepand de azi :drinkers:

Plecam in gasca de la Polivalenta?

Clar ! Stam un pic p-acolo, pana ne organizam, si plecam "en coloana".

La ce ora plecam inspre taramul fagaduintei? :P

Nu stiu, depinde de Ileana, la ce ora ne-asteapta.

Cu tot respectul, consideratia si stima, asta este subiect de... "intalnire nationala".

Faptul ca momentul coincide cu o "programarea" pentru o "intalnire Bucuresti" este o alta poveste.

Motiv pentru care solicit mutarea topicului la locul potrivit si lasarea "libertatii" pentru intalnirea de Bucuresti asa cum a fost ea lasata de considerentele geografice ale distributiei membrilor pe teritoriul patriei noastre :)

Ati cam abramburit lucrurile.

Deci intalnirea de Joi, in parcare, este culmea... TOT JOI, TOT IN PARCARE!

Insa are si un element distinct, saptamana asta. Cine vrea, cine are placerea si posibilitatea, isi poate deplasa fundul de supus sa transmita Reginei lmau' de rigoare si sa isi sporeasca sansele la o gratiere, in cazul in care este nevoie.

Nu este nici prima oara nici ultima oara cand astfel de deplasari se desfasoara, nocturne si subversive. Dar joia tot joi este, iar parcarea trebuie umpluta.

Pentru cine ramane, fac eu cinste, cu ocazia aceluiasi eveniment care s-a intamplat deja pt mine duminica :) .

Eu stiu ca sarbatorirea nu se face inainte ca tine ghinion...de-asta nu m-am bagat joia trecuta; credeam ca veti fi toti acolo diseara...

Astazi oricum sunt la Metro Berceni pana pe la la 21, dupa care apar la Polivalenta.

Orcum urari de la multi ani! amandoura si tot ce va doriti si sa fiti iubite. Eu dupa cum ati vazut in ultima vreme sunt mai mult prezent spiritual dar asta e daca si muncesti si inveti

:mrgreen:

Edited by ted78
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...