Jump to content

Posesoare Matiz

ovidiuc

Recommended Posts

Pai saptamana viitoare o sa fiu la Brasov...ca stiu ca sapt. asta a fost...da' m-am exprimat eu gresit... :D (am zis sapt. asta..cu sensul...urmatoarea intalnire...scuze :wink: )

Sala mea...hm..am mentionat eu ceva de sala..? :?:

Da' va primesc...sigur ca da ! Va pot invata si sa calariti daca vreti...cai adevarati, nu numai cai putere...hehe :P :oops:

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

N-ai Paint? hai ca merge ... te duci pe meniul Image: stretch/skew, bagi un procentaj mic la scalare, apoi mergi la Image: atributes, verifici dimensiunea in pixeli, eventual mai ajustezi din stretch/skew pina ajunge la max 122/122 pixeli si voila! ai avatar! ATENTIE! cind te apuci de modificat poza, da Save as ..., ca sa nu-ti strici imaginea originala ... sper ca n-am fost exagerat de didactic cu expunerea mea.

Tu n-o sa-l vinzi pe Maty? chiar daca ti se va rupe inima ... asta-i viata!

Frumoasa iapa! unde ne-ai putea invita la niste cursuri de echitatie? prietena mea plinge de mult timp dupa asa ceva si cum de 8Martie m-am facut ca ploua (luam potcoave noi la Matiz), as vrea sa-i fac o surpriza ...

Pai...se poate discuta despre niste cursuri..eventual plimbari prin padure..pe camp..(dupa ce s-o aseza un pic in sa..sa aibe echilibru..hehe)..Chiar nitica performanta daca este in stare (echitatia e un sport fara varsta).

De vandut...am vandut-o pt. ca depasisem cumva nivelul ei..si aveam nevoie de un calut mai bun...da' tot ma doare inima dupa ea...oricum..ma duc mereu s-o vad (este tot in Bucuresti)

P.S :Misto faza cu potcoavele...hehe

Flex...de ce te cheama Flex? LOL...ai ceva tangente cu culturismul??

HEHEHEHE! LOL masiv, Body! am o anumita parere despre chestia asta cu culturismul ... care este ...

Flex e o abreviere anagramata a numelui meu de botez si mai are si oaresice conotatii tehnice ...

HIHIHIHIHI! eu sa fac culturism ... my God!

• 2 weeks later...
  • 1 year later...

:o fftopic:

N-am o sala a mea personala,inca..(e in plan ) Da' am lucrat cativa ani pe undeva...se poate aranja daca e..

eu am avut ieri prima lectie de calarie si pot spune ca-mi place la nebunie.

in primul rand pt ca se desfasoara in aer liber - in aceasta perioada a anului - , solicita muschii fesieri, pulpele, gambele(aviz dnelor si dnsoarelor), te bronzezi si bineinteles caii sunt niste animale superbe(eu am nimerit o iapa cam naravasa dar da un plus de 'farmec ' lectiei :) )

so... BodyLove... ceva sfaturi? de cat timp practici?