Guest donraulo Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 1---stie cineva care sunt conditiile si pasii care trebuie indepliniti pentru a obtine un loc de parcare in fata blocului? 2---si inca ceva... daca nu ai dominciliul in bucuresti.. insa esti dispus sa platesti acel loc de parcare... il potzi obtine... cu multumiri anticipate, Link to comment
Satori Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 cerere la administratie, aprobata si apoi la administratia sectorului. trebuie sa te interesezi daca exista locuri de parcare libere si 'cartografiate' de ei. trebuie sa fie facuta cererea de proprietarul apartamentului. Link to comment
aztec Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 te duci la administratia strazilor sector X (de care apartii) si vorbesti acolo... din cate stiu ultima data taxa nu e mare.. acolo vorbesti cu o inginera care se ocupa cu asta... trebuie B.I. talonul cartea (parca) si se verifica disponibilitatea locurilor. te pune sa obtii de la administratorul blocului o adeverinta cu stampila cum ca... stai sau e locul gol.. sper sa ai succes ca eu nu am avut... nu am obtinut foaia de la bloc Link to comment
laurentziu83 Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 In Constanta e 1 milion pe an locul de parcare, cu T de fier inclus. Am unul acolo de la firma, bine ca nu e folosit decat vara. Link to comment
Shenck Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 NU mai sint locuri in buc din pacate. Insa am inteles ca un loc normal se trasforma in loc amenajat "special" pt parcare. Adica iti dau 2 dungi cu vopsea+numar daca atingi pe cine trebuie. EU n-am reusit. Ma bate gindul insa sa imi pictez singur asfaltul ca nu sta nimeni sa verifice. Link to comment
SYL Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 Langa blocul meu ADP sector 6 a trasat in septembrie un anumit numar de locuri de parcare (vreo 20). E mi-am luat atunci loc. Au mai ramas inca 2 locuri care nu au fost luate de nimeni :!: Link to comment
cchrism Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 A fost interviu acum vreo 2-3 saptamani la TV. Cica in parcarile rezidentiale mai sunt de dat vreo 11000 de locuri. Dar probabil in zonele unde este nevoie s-au epuizat de mult Link to comment
Ana Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 pe vremuri cand stateam in bucuresti (iancului) aveam loc de la adp. imparteala locurilor se face prin februarie martie daca imi aduc aminte bine. daca nu ai act care sa dovedeasca ca stai in blocul respectiv (buletin, flotant, act de inchiriere, act de proprietate) nu intri la socoteala. chiar daca zona e supraaglomerata nu inseamna ca nu gasesti loc. multi nu isi platesc locurile si stau in virtutea inertiei asa ca daca te duci si platesti la adp, poti sa il dai pe altul la o parte - asta daca nu ti-o intepa cauciucurile dupa aia. un lucru sa fii atent: locul pe care il iei sa existe si in realitate. intr-unul din ani au venit de la adp sa picteze parcarea si au pictat dungile ca pentru 21 locuri iar pe hartie erau 23... Link to comment
Guest donraulo Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 multumiri pentru "sfaturi si indrumari".... sa vedem ce o sa pot rezolva... fiindca m-am saturat de "soferii profesionisti" care parcheaza in asa stil incat sa nu mai incapa nimeni... problema este ca daca fiecare s/ar gandi in momentul in care parcheaza "ca trebuie sa mai incapa si altul".... cred ca ne-am descurca... insa in sit in care pe un anumit loc pot incapea 2 masini,,, si vine desteptul si isi pune in asa stil incat le ocupa pe amandoua... cum sa nu tzi se ridice sangele la cap/...? Link to comment
Recommended Posts