Jump to content

Black Beauty

Mircea

Recommended Posts

Frumoase achizitii. Si pe mine ma tot bate gandul de cand le-am vazut in vitrina la G&P dar sunt curios cat vor fi de eficiente.

:o fftopic: Te-am vazut acum 2 saptamani pe la Billa. Parca mai bine arata masina in realitate: all black arata foarte limo-ish :P

Edited by speedy82

Din alea sunt. Cauciuc si flexibile.

Speedy, de ce nu mi-ai atras atentia? Opream :) Aparatorile nu-s originale. Le-am luat din Cora, sunt universale si s-au potrivit fara prea mare bataie de cap. Cele originale sunt aproximativ 110 ron setul, astea sunt 21 ron.

Edited by Mircea

Pai nu aveam ce sa fac ca eu eram pe sensul celalalt, nu puteam decat sa sa ies jumate pe geam si sa strig dupa tine :P . Lasa ca sper sa ajung si eu la o intalnire, si atunci o sa vorbim live. Scuze de off topic

• 2 weeks later...

Deja? Cum adica deja? Masina e neagra. Ai idee cum apar zgarieturile pe negru? Nu, ca ai masina argintie :P

Lasand gluma, i-am dat un polish usor, lichid, nu polish agresiv.

Mike, cand te fac o Buftea pe motor? Pe motor doar ca sa simti adevarata "forta" a mutarii oamenilor la periferie.

Mie nu mi se pare devreme, mi se pare inutil.

...And the spot is in your imagination ;)

Well...chiar daca o sa fiu rautacios > :) ma refeream la partea superioara a grilei de la radiator..adica zona asta:

post-6093-1213082054_thumb.jpg

Edited by ZeNeSeu
  • 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...