remix Posted October 24, 2007 Author Share Posted October 24, 2007 Puturoasa sau nu, macar acum arata mai fioroasa. Chestia asta: a ajuns pe masina. Acum arata asa: . Cand e proaspat spalata arata mai mult asa: Vedeti acolo si Opelu' Witch-ian. Link to comment
remix Posted November 1, 2007 Author Share Posted November 1, 2007 Mai adaug un set de poze recente. In cele din spate veti putea remarca lipsa inscriptiei "cee'd" de pe hayon. Link to comment
Satori Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Nice! Eu cred ca as fi facut invers, as fi lasat cee'd si as fi scos KIA. Bine, nu stiu daca este posibil Link to comment
dreamlike Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Mi-a placut si mie masina insa cand am fost in showroom nu aveau decat modelul de 1,6l diesel care ajungea undeva catre 18000E si in plus m-a speriat timpul foarte mare de asteptare pana la livrare - cam 2,5 luni. Ceasurile albe sunt super insa cred ca o sa ai ceva probleme de vizibilitate daca bate soarele in ele. S-o stapanesti sanatos! Link to comment
remix Posted November 1, 2007 Author Share Posted November 1, 2007 (edited) @Satori - se poate scoate sigla kia dar raman 2 gauri in tabla. Sincer nu era in interesul meu sa fac asa ceva. Inscriptia cee'd este aplicata cu adeziv pe tabla asa ca s-a scos lejer. In plus, eu vreau o masina misterioasa, nu neaparat anonima. @dreamlike - timpul de asteptare s-a dus spre 3 luni. intr-adevar nici eu nu cred ca merita versiunile superioare de echipare dat fiind faptul ca intra in concurenta directa cu focus si eu inca am o parere mai buna despre focus decat despre cee'd. totusi la nivelul LX BEST nu cred sa fie oferta mai avantajoasa pe piata. Edited November 1, 2007 by remix Link to comment
Satori Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 @Satori - se poate scoate sigla kia dar raman 2 gauri in tabla. Sincer nu era in interesul meu sa fac asa ceva. Inscriptia cee'd este aplicata cu adeziv pe tabla asa ca s-a scos lejer. In plus, eu vreau o masina misterioasa, nu neaparat anonima. Inteleg. Nici eu nu o voiam anonima, doar ca imi place mai mult "cee'd" decat "KIA" (arise or come up out of Asia ) Iote ca am aflat si ce inseamna cee'd The Korean company's PR people will tell you that the name works on several levels. The car has been designed in Europe and will be built in a factory in Slovakia. Much effort has been expended on making it conform to European tastes - deeper exhaust note, better quality trim materials, more conventional styling, more NCAP safety stars, that sort of thing. So cee'd is partly a play on the French abbreviation for European Community (CE), even though that particular appellation is defunct. Partly it's derived from its project name, ED, and partly it punningly reflects Kia's hopes that this hatchback will sow the seeds of success in Europe. (By the way, "Kia" derives from the Korean "ki" meaning arise, and the "a" stands for Asia. Nothing to do with Kia-Ora.) Link to comment
Razv Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Un set de jante "e pe vine" nu? Link to comment
remix Posted November 5, 2007 Author Share Posted November 5, 2007 Un set de jante e pe anu viitor. Azi i-am cumparat becuri de fite. Ma refer aici la X-treme power pe faza scurta, Vision Plus pe cea lunga, Silver Vision pe semnale si Blue Vision pe pozitii. Ramane sa le si instalez intr-o zi cu soare sau o parcare de mall, depinde care vine prima in viata mea. Link to comment
Satori Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 Mai bine ai trece la xenoane. Link to comment
CMG Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 Felicitari pentru masina. Sa te poarte sanatos! Este foarte frumoasa! Link to comment
magnet Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 Salut remix, S-o stapanesti sanatos...din pozele de la spalatorie nu am putut remarca ca e cea din cartierul meu, poate al nostru(daca si tu stai tot in Berceni). Superba masinuta, imi place modificarea grilei. Oare o merge si la Aveo? Poate ne vedem la o bere Link to comment
remix Posted November 7, 2007 Author Share Posted November 7, 2007 (edited) @Satori - Eu inca nu sunt convins de xenoane, daca erau din fabrica da, dar cele din comert inca nu imi inspira incredere. @CMG - multumesc de urari @magnet - intr-adevar este spalatoria din Berceni dar nu este si cartierul meu. am drumuri dese pe acolo datorita proprietarei celeilalte masini din poza. grila nu este modificata, este o alta grila ce o inlocuieste pe cea originala. cat despre potriveala... Edited November 7, 2007 by remix Link to comment
alx Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 Numele masinii e cam... ghei... Link to comment
alx Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 Pai un barbat ce poarta mandru o... perla... cum se numeste? Link to comment
magnet Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 (edited) Asta e noua.. .parca exista pe undeva un top al masinilor gay. Asta e: http://www.yuppy.ro/articol/print/1307/Top...ay-in-2007.html Nu prea o vad pe acolo...dar tu zici de nume Edited November 7, 2007 by magnet Link to comment
dinoc Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 (edited) Foarte faina (mai ales cu noua grila) Imi plac suspensiile ei suficient de ferme, trenul de rulare silentios si interiorul (care are materiale de buna calitate). Inca o data s-o conduci fericit ! Edited November 7, 2007 by dinoc Link to comment
remix Posted November 7, 2007 Author Share Posted November 7, 2007 Merci de aprecieri, si tie sa-ti traiasca negresele ! Link to comment
remix Posted November 13, 2007 Author Share Posted November 13, 2007 De azi are urmatoarele: Numere definitive Becuri H7 X-treme Power pe faza scurta Becuri H1 Vision Plus pe faza lunga Becuri W5W Blue Vision pe pozitii Mult mult praf pe toate partile Link to comment
nrares Posted November 13, 2007 Share Posted November 13, 2007 Fara xenoane macar pe scurta n-are nici un farmec. Link to comment
madves Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 Masina arata bine, pretul este bun, garantia si mai ... asa ca doar kilometri cati mai multi! Arata super cu noua grila, si daca nu este prea mult, poti sa ne spui de unde ai achizitionat-o? Link to comment
remix Posted November 27, 2007 Author Share Posted November 27, 2007 L-am stresat pe tuf pana mi-a comandat-o de la kia-shop.de si apoi mi-a trimis-o in Romania. I-am multumit si atunci, ii multumesc si acum pentru ajutor ! Link to comment
Satori Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 Ti-am admirat perla pe viu Very nice! Link to comment
remix Posted November 30, 2007 Author Share Posted November 30, 2007 Ma mir ca zici asta, mie mi se pare very dirty din momentul in care ies pe usile spalatoriei... dar merci de aprecier ! Link to comment
Razv Posted November 30, 2007 Share Posted November 30, 2007 OK ... am mers si eu cu un cee'd 1.4 . - 1st e foarte frumoasa ( nu se compara cu Aveo ). - mai lenta fata de Aveo. - interiorul ( mai spatios Aveo ) - dar nici Cee'd nu sta rau. Nu'mi place culoarea bordului la Cee'd. Per total daca as mai avea 10.600 euro 90% as opta pentru cee'd . ( chiar daca e kia ... ) Link to comment
Recommended Posts