liviusb Posted October 19, 2007 Share Posted October 19, 2007 La inceputul anului viitor imi voi lua o masina sh.Daca vechiul propietar a facut asigurare rca pe anul 2008 eu cind o voi cumpara si o voi trece pe numele meu va trebui sa platesc si eu aceiasi asigurare rca pe aceiasi masina? Link to comment
balky Posted October 19, 2007 Share Posted October 19, 2007 DA.Din pacate. La fel am patit si eu. Link to comment
dreamlike Posted October 19, 2007 Share Posted October 19, 2007 Daca nu o inmatriculezi pe numele tau si iti convine sa circuli cu masina inmatriculata pe numele vechiului proprietar, poti circula si pe RCA-ul lui. Poate insa el sa faca RCA doar pe o luna, sa nu mai plateasca pe tot anul. Link to comment
scorpion Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 Vechiul proprietar isi incaseaza banii platiti pentru asigurare dupa ce se duce la sediul societatii de asigurari cu certificatul de radiere , asa ca vechiul proprietar are tot interesul s-o radieze de pe numele lui , in plus scade masina si de la impozit ,iar eventualele amenzi de circulatie luate cu camera video nu-i mai vin lui acasa . Link to comment
liviusb Posted October 20, 2007 Author Share Posted October 20, 2007 Vechiul proprietar isi incaseaza banii platiti pentru asigurare dupa ce se duce la sediul societatii de asigurari cu certificatul de radiere , asa ca vechiul proprietar are tot interesul s-o radieze de pe numele lui , in plus scade masina si de la impozit ,iar eventualele amenzi de circulatie luate cu camera video nu-i mai vin lui acasa . Multumesc de lamurire Link to comment
dreamlike Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 Poate insa el sa faca RCA doar pe o luna, sa nu mai plateasca pe tot anul. M-am inselat, nu se poate face . Link to comment
kalasnikov Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 salut cine ma ajuta..?.am de vandut o masina care e pe numele nevestei... pot sa fac eu toate demersurile doar cu buletinul ei? sau trebuie sa fie si ea de fata la completarea actului de vanzare si la circa financiara? thx Link to comment
Tommy Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 Trebuie si fie ea, nu .. si ea cand se semneaza actele de vanzare-cumparare. Altfel poti cu sa te duci la un notar sa iti faca o imputernicire si faci tu toata treaba. Link to comment
kornelush Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 pot sa fac eu toate demersurile doar cu buletinul ei? DA. Link to comment
kalasnikov Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 evident ca legal...deci trebuie sa fie ea... ma gandeam sa ma misc mai repede..ca ea e la job si nu exista sincronizare... Link to comment
Recommended Posts