Jump to content

Daca Cumpar O Masina Sh

Recommended Posts

La inceputul anului viitor imi voi lua o masina sh.Daca vechiul propietar a facut asigurare rca pe anul 2008 eu cind o voi cumpara si o voi trece pe numele meu va trebui sa platesc si eu aceiasi asigurare rca pe aceiasi masina?

Daca nu o inmatriculezi pe numele tau si iti convine sa circuli cu masina inmatriculata pe numele vechiului proprietar, poti circula si pe RCA-ul lui. Poate insa el sa faca RCA doar pe o luna, sa nu mai plateasca pe tot anul.

Vechiul proprietar isi incaseaza banii platiti pentru asigurare dupa ce se duce la sediul societatii de asigurari cu certificatul de radiere , asa ca vechiul proprietar are tot interesul s-o radieze de pe numele lui , in plus scade masina si de la impozit ,iar eventualele amenzi de circulatie luate cu camera video nu-i mai vin lui acasa .

Vechiul proprietar isi incaseaza banii platiti pentru asigurare dupa ce se duce la sediul societatii de asigurari cu certificatul de radiere , asa ca vechiul proprietar are tot interesul s-o radieze de pe numele lui , in plus scade masina si de la impozit ,iar eventualele amenzi de circulatie luate cu camera video nu-i mai vin lui acasa .

Multumesc de lamurire

• 11 months later...