Zmeul cel rau Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 Vecinii bine voitori mi-au imprumutat emblema din fata. In urma imprumutului au ramas urme pe vopsea de lipici. Cu ce le scot? Daca ziceti ceva care implica vopsit io o dau dracului si ii trag un autocolant cu Adelu'! Link to comment
Satori Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 Pai pune alta sigla noua, nu? =//= Link to comment
VAXXi Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 Încălzeşte cu un uscător de păr, şi se desprinde uşor. Sau cu spălat, dar durează mai mult. Link to comment
Zmeul cel rau Posted November 28, 2004 Author Share Posted November 28, 2004 Pai oricum trebuie sa sterg lipiciul dinainte orice as face. later edit: lipiciul e dur. Masina a fost spalata de atatea ori si nu a iesit, e pietrificat acolo. Link to comment
VAXXi Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 What ? eu ziceam să usuci cu uscătorul deoarece aşa se desprinde mai uşor lipiciul (valabil şi la stickerele de pe geamuri). Mai auzisem undeva cu puţină benzină, dar nu ştiu dacă nu cumva atacă vopseaua Link to comment
Satori Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 Daca iti faci treaba cu ea si o stergi repede nu o ataca. Link to comment
iso Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 Cumpara de la Meteor polish Turtlle Wax High Gloss si scapi de orice emotie . Link to comment
Satori Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Turtle Wax High Gloss e ceara aceea care se aplica cu buretel? de unde cumpar in Bucuresti asa ceva? Link to comment
VAXXi Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Auzi bre Zmeu, da' de ce nu iei matale o siglă nouă s-o lipeşti peste urmele de la cea veche ? Link to comment
Zmeul cel rau Posted November 29, 2004 Author Share Posted November 29, 2004 Chiar ma gandesc daca nu da mai bine fara sigla. Dar nu trebuie oricum sa curat inainte de a lipi ceva peste? Link to comment
VAXXi Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 E alegerea proprie. Sigla e ieftină, în jur de vreo 50 kROL. Din moment ce ai zis că nu se dă jos nici de-al naibii lipiciul ăla, la ce vrei să-l mai cureţi înainte de-a lipi sigla nouă ? Link to comment
iso Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 ...daca vopseaua e cea originala poti sa incerci sa dai lipiciul jos cu o cirpa inmuiata in Decarburol . Fa un test pe vopsea inainte , acolo unde nu se vede sa n'o "umfle" si abia apoi ... altfel devii client permanent la fabrica de sigle ... Link to comment
Zmeul cel rau Posted November 29, 2004 Author Share Posted November 29, 2004 Din pacata masina a fost lovita in fata! Detaliaza totusi, te rog, mai mult ca nu m-am prins! Decarburol e substanta aia cu care se curata carburatoarele? Link to comment
iso Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 ...da aia e , testeaza intii :!: Va "functiona" in functie de diluantul si/sau intaritorul folosit la revopsire ... merita sa incerci oricum . P.S. ...Ideea e ca daca nu cureti locu' sa faca priza bine lipiciul nou de la noua emblema atunci ... in timp , o sa cada Link to comment
emilv Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 eu am curatat lipiciul de pe usa cu acetona (cand am schimbat "bandouri" - nu stiu exact cum se numesc), mentionez ca operatiunea trebuie sa se faca fff repede si sa nu se insiste cu frecatul, se curatat cu o carpa de bumbac foarte repede Link to comment
darem Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 SAL'TARE! eu am curatat si lipici de la scotch si de sigle, ah si smoala cu motorina si nu ataca nici vopseaua! Link to comment
laurentziu83 Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Da io nu inteleg: cum sa atace benzina vopseaua? Ca mie mi se prelinge tot timpul benzina pe la rezervor pe tabla de 2 ani de cand o am (si mai tot timpul pun de 100-200 k lei, deci pun cam odata la 2-3-4 zile) si nu are nici pe dracu'. si nu-s singurul. Link to comment
tyranus Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Dupa ce mi-au "speriat" sigla Daewoo de pe portbagaj (pe cea cu Espero mi-au lasat-o ) au ramas niste urme asemanatoare cu cele din photo. Inarmat cu rabdare le-am eliminat utilizand o moneda de aluminiu. Nu a ramas nici o urma. Am sters zona cu alcool de 98 si apoi dupa ce s-a uscat am aplicat noua sigla. Link to comment
sonyk Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 sunt disperat am niste stropi de bitum cam de 15cm lungime cu cei scot?benzina motorina? Link to comment
andreib Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 S-a mai discutat, baga o . Solutiile propuse erau : benzina, motorina, spray silicon de bord, WD40 etc... Link to comment
CT_ZDB Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Cu o carpa curata, dupa ce s-au inmuiat la soare.. Mai merge si cu putina apa clocotita... Link to comment
Ndi Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Exista in Carrefour si prin alte magazine spray de scos smoala si bitum. Am dat si eu si a mers. Mai scoate si funinginea de evacuare de pe bara daca ai asa ceva Link to comment
mdascalu Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Benzina sau motorina nu ar trebui sa creeeze probleme la vopsea. Oricum nu apasati tare. Link to comment
Zmeul cel rau Posted July 26, 2005 Author Share Posted July 26, 2005 Eu am deschis topicul. Am incercat si cu motorina, nu s-a rezolvat. Pana la urma s-a rezolvat cu un crashtest vs un taxi. Am schimbat masca pe CASCO. Link to comment
gxg Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 nu vreau sa deschid topic nou..am si eu o problema cu lipiciu da e pe luneta. am luat masina sh si are lipite 2 autocolante"baby on board" . intrebarea este: cum as putea sa le dau jos fara sa stric("intrerup") dezaburirea.. Link to comment
Recommended Posts