madkat Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 Am urmatoarea problema... cielo din semnatura a implinit anul acesta venerabila varsta de 10 ani... - si pe talon toate casutele tabelului de ITP sunt pline... luna viitoare trebuie sa ma duc sa ii fac itp -ul Intrebarea mea este - cum se procedeaza in cazul meu? - unde trebuie sa ma duc sa imi obtin o pagina noua de talon? sau trebuie schimbat tot talonul? sau direct la statia ITP se intampla chestia asta? multumesc anticipat - si daca moderatorii considera ca topicului asta i-ar sta mai bine in alta sectiune... se poate muta Link to comment
Mircea Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 La statia ITP iti vor da o anexa, celebrul cartonas galben. Link to comment
madkat Posted October 22, 2007 Author Share Posted October 22, 2007 de fapt cam asa era intrebarea mea - daca mai exista faimosul cartonas galben - mi-era sa nu fi schimbat sistemul... la cum se schimba din zi in zi toate legate de circulatie... Link to comment
vTT Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 Da, mai exista Sunt si eu mandrul posesor al celebrului cartonas incepand cu luna iulie a acestui an. Link to comment
Senna Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 Da, exista, ti-l poate da si in caz ca ai pierdut a treia (ultima) pagina a talonului, cum am patit eu mai demult la Tico Link to comment
Recommended Posts