Jump to content

Intalnirea De Sambata

Recommended Posts

Salutare !!

:D Stiu, o sa fiu injurat la greu, dar de data asta am un motiv foarte bine intemeiat sa nu vin.E ziua lu' fi-miu si trebuie sa fac onorurile invitatilor lui. Si mai este ceva, dar...va las pe voi sa va dati seama. :P .

Distractie placuta va doresc !!!

Respect !!!

E ziua lu' fi-miu si trebuie sa fac onorurile invitatilor lui.

Cum s-au schimbat vremurile domnule ... cand eram si eu tinerel, de ziua mea nu stiam cum sa fac sa-i trimit pe ai mei de acasa ... acuma ... tineretul din ziua de azi are nevoie de maestru de ceremonii, de confetii si focuri de artificii, de dansatoare ce ies din tortul aniversar ...

Ori ti-e frica bre sa nu-ti dea astia micii foc la casa :-W ?

Salutare !!

@ Dreamlike- Nene, daca anul asta am scapat negonit, la anu' nu stiu daca mai am vreo sansa. :) )

@ Mike - Sf. Dumitru

@-Scoop - Multumesc frumos si...iti doresc si tie, la vremea ta, copii la fel de frumosi si destepti.(Scuzati modestia , dar fiecare cioara cu puiul ei :) ) )

Respect !!

Edited by free_spirit

Si dupa cum va spuneam, a fost o intalnirea foarte numeroasa, mai mai sa n-avem locuri de parcare. 5 persoane si cu a 6-a in legatura directa prin telefon ;)

Am admirat salupa achizitionata de subsemnatu si am primit cu aceasta ocazie un autocolant daewooclub, merci Dreamlike, maine intentionez sa-l montez, drept!

Mai nou am inclus in meniu si o ciocolata nu stiu de care, servita la fafurie cu lingurita, buna dar pica greu nene! Asteptam cu interes saptamana viitoare noua placa a lui Immortal cu boxele deja montate :drinkers:

PS: pentru bivolu care a intors la dacia peste linia continua fara sa semnalizeze, tot respectul si vorbe de "bine"

PPS: la intrare in Palazu era un accident cu o dacie turtita din toate directiile :rolleyes:

.... a fost o intalnirea foarte numeroasa, mai mai sa n-avem locuri de parcare. 5 persoane ...

5 da' bune! Cum imi place mie sa spun "nucleul dur al clubului" ... bine cu vreo 2 absente motivate (concedii, misiuni).

Din pacate filialele din Medgidia si Mangalia nu ne-au onorat nici saptamana asta si bietul Immortal a ramas tot cu dosul descoperit.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...