mike.omega Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 Saptamana asta ne vedem la 17:00, eu sper sa duc la bun sfarsit surpriza pana atunci Link to comment
Immortal Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 Am sa fac tot posibilu' sa vin si, sper eu, la fel va face si Topseru' Off, sa vezi ce cheltuiala... Link to comment
mike.omega Posted October 24, 2007 Author Share Posted October 24, 2007 O sa consume si mai mult kalosu cu boxele noi? Link to comment
dreamlike Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 Iar ne mutam la 17? Daca se mai da si ora in urma, in curand o sa ne intalnim la 9 dimineata ca pica mai bine frappeul ala. Link to comment
Immortal Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 Deci doar noi 3? Filip, da, IAR, pentru ca nu pot sa permit ca un astfel de detaliu sa aiba repercursiuni asupra boxelor mele. Tehnic vorbind. ) Link to comment
dreamlike Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 Eu zic ca o sa ne strangem mai multi. Macar sa udam noua achizitie a lui mike si tot o sa fim . Link to comment
Scoop Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 (edited) Raspund prezent la strigarea catalogului DWCC Edited October 25, 2007 by Scoop Link to comment
free_spirit Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 Salutare !! Stiu, o sa fiu injurat la greu, dar de data asta am un motiv foarte bine intemeiat sa nu vin.E ziua lu' fi-miu si trebuie sa fac onorurile invitatilor lui. Si mai este ceva, dar...va las pe voi sa va dati seama. . Distractie placuta va doresc !!! Respect !!! Link to comment
mike.omega Posted October 25, 2007 Author Share Posted October 25, 2007 E si ziua ta?! Hai zi! Sau te scot astia la defilare pe frigu asta? Link to comment
dreamlike Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 E ziua lu' fi-miu si trebuie sa fac onorurile invitatilor lui. Cum s-au schimbat vremurile domnule ... cand eram si eu tinerel, de ziua mea nu stiam cum sa fac sa-i trimit pe ai mei de acasa ... acuma ... tineretul din ziua de azi are nevoie de maestru de ceremonii, de confetii si focuri de artificii, de dansatoare ce ies din tortul aniversar ... Ori ti-e frica bre sa nu-ti dea astia micii foc la casa ? Link to comment
Scoop Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 (edited) Nu tre sa te pui cu minori nu stii ce le poate capu EDIT: Si la multi ani sa-ti traiasca baiatu Edited October 26, 2007 by Scoop Link to comment
free_spirit Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 (edited) Salutare !! @ Dreamlike- Nene, daca anul asta am scapat negonit, la anu' nu stiu daca mai am vreo sansa. ) @ Mike - Sf. Dumitru @-Scoop - Multumesc frumos si...iti doresc si tie, la vremea ta, copii la fel de frumosi si destepti.(Scuzati modestia , dar fiecare cioara cu puiul ei ) ) Respect !! Edited October 26, 2007 by free_spirit Link to comment
aXeL.ViX Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 @Free - Sa traiesti cu numele , La Multi Ani ! pustiului din partea DWCCt si petrecere frumoasa maine ! @DWCCt - Nu cred ca o sa pot sa ajung saptamana asta, nu o sa am obiectul muncii Link to comment
Immortal Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 Nu in masini ne sta caracteru' )"> @shpirite: la multi ani la junior! Multi ani...sanatos si fericit! Link to comment
dreamlike Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 @ Dreamlike- Nene, daca anul asta am scapat negonit, la anu' nu stiu daca mai am vreo sansa. ) Hai "La multi ani!" atunci tie si juniorului sa fiti sanatosi si la punga grosi ! Link to comment
MCojo Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 Rege pentru o zi... cumpara cineva un regat? Am prieteni si dusmani... Link to comment
dreamlike Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 ... cumpara cineva un regat? Nu, dar poate le cumperi si tu la supusi niste jeansi si treninguri ca sunt mai comode ). Link to comment
mike.omega Posted October 27, 2007 Author Share Posted October 27, 2007 Uaaa, ce titluri de OTV imi vin acum in minte dar ma abtin Auzi imparate, da vreo printesa nu ne aduci si noua? Link to comment
MCojo Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 Special pentru Mikey... Iti place nepoate?! Link to comment
free_spirit Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 Salutare !! Multumesc frumos pentru urari, domnilor !! Distractie placuta si sa aveti pofta la frappe-uri. Respect !!! Link to comment
mike.omega Posted October 27, 2007 Author Share Posted October 27, 2007 Aoleo! Alea de la SIAB erau de zeite pe langa asta Link to comment
Scoop Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 Mike halal surpriza daca deja ne-ai zis care e Link to comment
mike.omega Posted October 27, 2007 Author Share Posted October 27, 2007 Si dupa cum va spuneam, a fost o intalnirea foarte numeroasa, mai mai sa n-avem locuri de parcare. 5 persoane si cu a 6-a in legatura directa prin telefon Am admirat salupa achizitionata de subsemnatu si am primit cu aceasta ocazie un autocolant daewooclub, merci Dreamlike, maine intentionez sa-l montez, drept! Mai nou am inclus in meniu si o ciocolata nu stiu de care, servita la fafurie cu lingurita, buna dar pica greu nene! Asteptam cu interes saptamana viitoare noua placa a lui Immortal cu boxele deja montate PS: pentru bivolu care a intors la dacia peste linia continua fara sa semnalizeze, tot respectul si vorbe de "bine" PPS: la intrare in Palazu era un accident cu o dacie turtita din toate directiile Link to comment
dreamlike Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 .... a fost o intalnirea foarte numeroasa, mai mai sa n-avem locuri de parcare. 5 persoane ... 5 da' bune! Cum imi place mie sa spun "nucleul dur al clubului" ... bine cu vreo 2 absente motivate (concedii, misiuni). Din pacate filialele din Medgidia si Mangalia nu ne-au onorat nici saptamana asta si bietul Immortal a ramas tot cu dosul descoperit. Link to comment
mike.omega Posted October 28, 2007 Author Share Posted October 28, 2007 Nu l-am montat pe vremea asta. Vremea mi-a dat o stare de somnolenta a.i. m-am chiorat la LOST mai toata ziua Link to comment
Recommended Posts