pacuraru daniel-florin Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 Da bravo mr. mike , eu cum am auzit ca ai "vanat" lostul , am si navigat pe AXN , sa vad daca am pierdut ceva , si cand colo , pauza , nu a fost nici un episod .Deci ce sa inteleg eu de aici , caaa ... ? Link to comment
Immortal Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 caaaa...ne place sa cumparam DVDuri originale? )"> Link to comment
MCojo Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 Aoleo! Alea de la SIAB erau de zeite pe langa asta Sa te mai aud ca comentezi ceva si acum... Link to comment
mike.omega Posted October 28, 2007 Author Share Posted October 28, 2007 (edited) Da bravo mr. mike , eu cum am auzit ca ai "vanat" lostul , am si navigat pe AXN , sa vad daca am pierdut ceva , si cand colo , pauza , nu a fost nici un episod .Deci ce sa inteleg eu de aici , caaa ... ? Ha ha! Tare treaba! Pai la AXN sigur nu dau sezonu 2(unde am ajuns eu cu vazutu) da la mine la dividi player gasesti orice ) Daca totusi nu am pe discuri conectez repede computatoru la tembelizor si ma uit pe 81cm la pozele de la siab, se vad niste detaliiii!!! @MCojo: eu nu ma joc cu papusi, pare rau! Edited October 28, 2007 by mike.omega Link to comment
Immortal Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 Sa'l pape mama de modestu' lu' peste... )"> PS: prajit, nu imputit. Link to comment
MCojo Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 @MCojo: eu nu ma joc cu papusi, pare rau! Pacat... ia intreaba-l pe Immo cu ce papusi ar fi vrut sa se joace la SIAB... Link to comment
mike.omega Posted October 29, 2007 Author Share Posted October 29, 2007 @Immo: sa vezi ce te prajesc eu pe tine! cu tot cu kalos! @M Cojo: nu ma refeream la papusile alea Link to comment
Immortal Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Deci cu fiece masina, devii tot mai curajos, pana ajungi sa prajesti, ieste? )"> Deci tre' sa o schimb REPEDE!... Link to comment
Scoop Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Iti dai seama cand o sa te bage la cuptor cum o sa fie O_o Link to comment
mike.omega Posted October 29, 2007 Author Share Posted October 29, 2007 Daca nu ne plimba cu VTEC-u il pun pe gratar! Link to comment
Immortal Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 Farmecu' pozelor dispare cand suntem mereu aceiasi.. N'avem ce imortaliza, dat fiind ca saptamana urmatoare ne'ntalnim mereu. Apropo...MCojo's back in town! Link to comment
MCojo Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 Da, back in town dupa o binemeritata plimbare de aproximatix 2500 km pe soselele patriei... Mai multe sambata... daca nu ninge... Link to comment
dreamlike Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 Bine ai venit! Nu o sa ninga ... cel mult o sa ploua cu membrii dwcc la intalnire . Link to comment
Recommended Posts