elprypas Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 (edited) Deschid lista pt aceasta sambata, Locatia este la intersectia asa numita "Ceasul Rau" unde poate ne vom hotara asupra unui local din apropiere ca centru de intalniri ale brasovului 1. Elprypas Edited October 23, 2007 by elprypas Link to comment
extazy Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 "> Salut elprypas, cred ca o sa vin si eu daca reusesc sa rezolv o mica problema ce a aparut la ticolosul meu,adica mai exact un rulment dreapta fata care a inceput sa huruie de ma scoate din minti!Asa ca lista se completeaza! 1 elprypas 2 extazy Link to comment
elprypas Posted October 24, 2007 Author Share Posted October 24, 2007 Daca nu reusesti sa`l schimbi si esti pieton nu e nici o problema ca te recuperez eu. Link to comment
Fluber Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 Salut "> Nush daca o sa vin, cred ca o las pe saptamana viitoare. Have fun . Pt extazy ai avut timp sa cumperi becuri ? Link to comment
extazy Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 Fluber,imi cer scuze dar nu am avut timp,maine ma duc sa imi schimb un rulment pe fata dreapta,dar promit ca se rezolva saptamana urmatoare!Sau daca reusesc maine te sun si ne vedem in Sanpetru (acolo ma duc sa imi repar ticolosul) "> Link to comment
Tommy Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 Baieti intalnirea a avut loc, dar nu sambata ci duminica, si nu a fost in Parcare La Aula, ci la gratar la Claz Link to comment
extazy Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 Baieti intalnirea a avut loc, dar nu sambata ci duminica, si nu a fost in Parcare La Aula, ci la gratar la Claz Hmmmmmmmmmm, asta sa fi fost vreo intalnire secreta? Sau asa e normal sa se intample? Link to comment
claz Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Nu, a fost nepregatita... asa m-am trezit dimineata, cu chef de intalnire ) Daca esti amator, PM. Link to comment
Recommended Posts