VAXXi Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 Revenind la subiect, am gasit ceva: VIND ANGEL EYES PE CULORILE :- ALBASTRU - ROSU - VERDE - GALBEN - ALB SUNT FACUTE IN SUA SI SE POT MONTA PE APROAPE ORICE MOTOCICLETA.PRETUL ESTE DE 70 EURO SETUL CARE INCLUDE DOUA CERCURI SI 100 EURO SETUL CARE INCLUDE PATRU CERCURI.PENTRU PROVINCIE TRASPORTUL ESTE INCLUS IN PRET. COMANDA SE ONOREAZA IN 5 ZILE DACA NU ESTE PE STOC.MONTAJUI COSTA 25 EURO CU CONDITIA CA FARUL SA FIE DEJA DAT JOS DE PE MOTOCICLETA. Nu sunt flexibile.Setul contine un cerc mic pt faza scurta si unul mai mare pentru faza lunga sau doua mici si doua mari pt motociclete cu doua faruri ex. Yamaha R1 din poza care este a mea personala.Se monteaza pe pozitii eventual cu un intrerupator ca sa le poti stinge cind vrei.Sunt de mare efect nopate cind poti parca motocicleta si le poti lasa aprinse.Consuma infim de putin.Nu se ard pt ca nu sunt becuri.Ai garantie la ele 1 an.Producatorul este din SUA. donely10@hotmail.com 0722 766 149 Oare or merge adaptate si la auto ? Link to comment
Vlad Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 vaxxi vezi ca pe vwforum vinde cineva angel-eyes pt. masini special. si merg adaptate banuiesc (problema e sa intre in far). buba e ca, e migala mare. desfa farul...pune-le lipeste farul la loc Link to comment
leganzaro Posted July 7, 2006 Share Posted July 7, 2006 Oare or merge adaptate si la auto ? Merg adaptate: La un tuning fest langa Rotterdam am zarit un Espero (cu nr de Germania) care avea foarte frumos integrate Angel-Eyes (asemanatoare la culoare cu cele de pe motocicleta), masina era o bijuterie. Link to comment
alin_totto Posted October 24, 2006 Share Posted October 24, 2006 Salut,stie cineva daca gasesc faruri angel-eyes pt nubira I din 99????? Link to comment
alecs_rg Posted October 31, 2006 Share Posted October 31, 2006 (edited) salutare algel-eyes-uri as vrea si eu daca sunt si se gasesc farurile de cielo se pot desface, se demonteaza si se baga in cuptor la 80 de grade cam 5-6 minute...apoi cu grija la degete ca va arde trageti sticla de oglinda si s-o desfacut farul daca va intereseaza in iasi sunt importate din koreea de la daewoo faruri cu sticla clara pt cielo si pt tico pt tico sunt si spuluri mijto..pt cielo nu din pacate http://www.rxm.ro/index.php?fuseaction=sit...tails&id=26 farurile sunt 130 lei noi bucata si semnalizarile 40 lei noi bucata semnalizari albe si faruri cu sticla clara pt cielo is la 340 lei adica cam 100 euro eu numa din astea am gasit prin romania, daca are careva ceva concret sunt interesat daca nu...o sa-mi comand de craciun faruri si semnalizari din astea, macar poate lumineaza mai bine fata de alea standard numa bine si sper ca nu m-am bagat aiurea in vorba Foloseste cu incredere majuscula la inceput de fraza/propozitie Edited October 31, 2006 by Mircea Link to comment
Gamerul Posted October 31, 2006 Share Posted October 31, 2006 "... numa bine si sper ca nu m-am bagat aiurea in vorba", ba ai cam reusit la primul tau post ... In topicul urmator se discuta despre faruri, semanlizari si altele de la RXM si nu numai : http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?showtopic=13231 PS: Bine ai venit. Link to comment
CATA_ASD Posted October 31, 2006 Share Posted October 31, 2006 Sa va arat ce am gasit dupa lungi cautari (nu are de a face cu Angel-Eyes dar e legat de tuning si lumini).Am gasit stopuri Lexus-Style pentru cielo. Cum sa le luam si cat costa nu stiu, rog pe cineva care cunoaste limba sa spuna dacase precizeaza ceva. Link-ul unde am gasit este acesta: http://www.zr.ru/news48354.html. Poza cu stopul: Acum spuneti-va parerile. Link to comment
valiman Posted November 12, 2006 Share Posted November 12, 2006 Angel eyes pe 4tuning. Link to comment
valiman Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 Sau tot pe 4tuning, angel eyes. Link to comment
Gamerul Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 Faruri cu lupa, de la rusi... Link to comment
yorsol Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 (edited) Salut, pana la urma, exista sau nu Angel eyes pentru cielo? daca da de unde? daca nu atunci ce se poate face sa arate mai angel eyes ? Cu majuscule, in orice caz ! Edited January 6, 2007 by tolin Link to comment
Mad MAX Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 @Gamerul : Stii cumva producatorul farurilor alora? La Street storm pe site nu le-am gasit. Link to comment
exode Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 Aici gasesti cum poti face sa arate a angel eyes: http://www.gmclub.ro/forum/index.php?showtopic=15117&hl= Link to comment
yo_alex_91 Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 (edited) ma intereseaza si pe mine ! cine ar putea sa lase un link unde pot cumpara ?ms mult Majuscule pe unde se cere ! Edited February 4, 2007 by tolin Link to comment
PaulSPS Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 Faruri cu lupa, de la rusi... Stie careva de unde se pot procura asa ceva ... daca se poate ? aduce cineva de pe la noi ? Link to comment
26mad Posted April 3, 2007 Share Posted April 3, 2007 Este cineva cu leganza care a modificat farurile?As vrea sa pun si eu pe a mea, insa consider ca cele 3 poze de mai sus in care apareau acelele leganza cu angel eyes nu sunt concludente, in sensul ca una este sa vezio poza si alta este sa vezi real. Daca estetotusi cineva care si-a pus, as dor sa vad si eu masina multumesc Link to comment
Cosmin19 Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 vreau si eu in 50 de euro cum pot obtine si eu ??? Link to comment
Ath Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 Pana la urma a gasit cineva becuri lupa pentru Cielo/Nubira/ Espero? Pe-afara putem face comanda la vreo firma, daca na strangem mai multi? Link to comment
nailocin Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 Salut,pana la urma, exista sau nu Angel eyes pentru cielo? daca da de unde? daca nu atunci ce se poate face sa arate mai angel eyes ? Cu majuscule, in orice caz ! EXISTA FARURI CU ANGEL EYES SI AM FACUT EU COMANDA , ASTEPT SA LE ADUCA SAPTAMANA VIITOARE ! CUM LE PRIMESC LE MONTEZ SI POSTEZ FOTO CU ELE . ABIA ASTEPT. 9.000.000 LEI Link to comment
uskt2005 Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 (edited) EXISTA FARURI CU ANGEL EYES De unde? Un link se poate? O poza cam cum arata ai? Sunt si cu lupe sau au doar angel eyes montat? Edited July 16, 2007 by uskt2005 Link to comment
banzay Posted July 19, 2007 Share Posted July 19, 2007 (edited) Ptr constanteni ... se gasesc pe str Poporului ...vreo 850 de mii dak nu ma insel...dar un cerc mare si unu mic. P.s : nu stiu de calitate ceva. Edited July 19, 2007 by banzay Link to comment
naylui Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 (edited) stie cineva undeva faruri cu angel eys si lupa ptr cielo? EXISTA FARURI CU ANGEL EYES SI AM FACUT EU COMANDA , ASTEPT SA LE ADUCA SAPTAMANA VIITOARE ! CUM LE PRIMESC LE MONTEZ SI POSTEZ FOTO CU ELE . ABIA ASTEPT. 9.000.000 LEI ce ai rezolvat ? Edited July 30, 2007 by naylui Link to comment
Lao Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 900 RON ???? Nu mai aveţi limite, jur. Link to comment
banzay Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 Probabil e ceva lucrat foarte bine si asteptam si noi ceva poze , dar pe mine m-ar fi tentat un kit xenon mai degraba . Link to comment
uskt2005 Posted July 31, 2007 Share Posted July 31, 2007 900 RON ???? Nu mai aveţi limite, jur. Altii dau mai mult pentru logan , de ce nu ar fi un pret corect pt cielo? Link to comment
Recommended Posts