Jump to content

Faruri Cu Lupa Sau Angel-eyes

Recommended Posts

Ce ne-ai aratat tu EFZ-ule unt doar angeleyes ce se gasesc peste tot, ce v-am aratat eu si am spus ca putem sa ne alegem cu ele sunt "faruri cu lupa" ce nu exista decat in Bulgaria la pretul de 270Euro setul.

Hai sa facem listul . Hai sa vedem cati s-ar abona.

• Replies 286
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

3. Maniac22 doar daca se face comanda pentru faruri cu lupa cu ramana neagra de Cielo (ma gandesc ca poate le modez sa le pun la Espero).

Daca sunt doritori ma bag si la setul de stopuri cristal de Espero, cele cu semnalizarile albe.

post-4790-1201611495.jpg

post-4790-1201611517.jpg

post-4790-1201611523.jpg

4. Me, dar sunt de parere ca nu sunt OK cele cu fond negru si apoi daca vrea sa-l faca negru pe dinauntru nu-i ia mai mult de 1 ora sa dea geamul jos si sa-l vopseasca. Nu cred sa se potriveasca la espero farul de cielo sau sa-l poti adapta.

Dati zvonul si pe la cunostiinte care nu intra p-aici

3. Maniac22 doar daca se face comanda pentru faruri cu lupa cu ramana neagra de Cielo (ma gandesc ca poate le modez sa le pun la Espero).

Daca sunt doritori ma bag si la setul de stopuri cristal de Espero, cele cu semnalizarile albe.

Ma indoiesc ca vor veni pt espero ,,stopuri cristal'' ... ma bag si eu sa fiu pe lista :-?

o sa-l intreb pe baiatul ala de la care stiu si-ti zic. dar oare iti convine sa dai 1000ron in loc de 450ron ? te bagi in lista ?

In cazul asta raman la 450 ron si ma bag si eu in lista...numai ca nu stiu de care.Ori pe negru ori pe alb.chiar nu stiu.

scria cu o pagina inapoi :

Se pot aduce asemenea faruri , va garantez eu, doar ca rebuie sa fim minim 50 de doritori si pretul ajunge undeva intre 450-500 Ron pentru un set.

deci inca 38 de oameni , costa 450 ron si ajung in 2 sapt de la comanda.