Jump to content

Faruri Cu Lupa Sau Angel-eyes

Recommended Posts

Pai noi aici vorbim de farurile pentru Cielo. Pentru Nubira II strange 50 de oameni sau 50 de comenzi si cred ca se pot aduce si deastea, la fel si pentru stopuri. Bafta!

Edited by Maniac22
  • 3 weeks later...
  • Replies 286
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
Salut baieti!

Si subsemnatul doreste un set de faruri negre cu lupa pt Cielo. Sper sa avem sanse!

Curaj pentru alti colegi!

Salut,

vorbiti cumva de faruri de tipul celor de mai jos ? Cam cat costa ceva asemnanator pentru cielo ? Set-faruri-cu-angel-1-173981.jpg

@nonadam Trebuia sa citesti doar o pagina in urma :P

Se pot aduce asemenea faruri , va garantez eu, doar ca rebuie sa fim minim 50 de doritori si pretul ajunge undeva intre 450-500 Ron pentru un set.

deci inca 38 de oameni , costa 450 ron si ajung in 2 sapt de la comanda.

• 2 months later...
  • 3 weeks later...

Mie unul personal nu imi place curba aia prea lunga... parca e un bastonas din clasa I . Ideea este ok, dar nu asa drept si deodata semicerc arata urat.

Eventual ai putea sa incerci dupa curba farului din partea de sus...

m-am gandit si la acest lucru, intrebarea este daca nu o sa deranjeze la faza scurta/lunga? sa nu bata destul de bine...

Fără supărare, dar cu sigla GTi, baghete magice, etc. să nu o dai în kitsch. Dacă totuşi te apuci, sfatul meu e să faci ceva finuţ, chiar cu acele baghete.

ma gandesc acum serios sa schimb GTI-ul pe un GPL (avand in vedere ca am instalatie gas... :D )

sau sa il dau jos definitiv...

Sper sa nu te superi, dar ai Cielo nu Audi, deci nu merge bagheta aia de leduri! :) )

Pentru faruri cu lupa pe negru ma bag si eu, ca vreau xenon si fara lupa nu merge!

vreau xenon si fara lupa nu merge!

Nu zau? Chiar nu merge? Mai intereseaza-te!

Eu de exemplu, am xenon pe faruri normale, si pot sa-ti spun ca am lumina mult mai buna ca pe halogene, si nici nu deranjez pe ceilalti participanti la trafic(am dedus asta din faptul ca nu am primit pana acum mai mult de 5 flashuri in 15.000 de km de cand le am )

bagheta de leduri... kitsch...

iar xenonul pe faruri fara lupa, spalare si autolevelling este un compromis care nu ar trebui sa treaca de ITP...

nu cred ca sunt singurul satul de tot felul de obiecte pe roti care la orice denivelare "fac cu ochiul" sau iti dau senzatia ca vin extraterestrii cand se apropie din spate...

dar deh, faceti cum vreti...

nu merge... adica becul se potriveste si atata...

nu zic decat sa cautati o masina cu xenoane stock fara blocuri optice cu lupa si spalator faruri ...

mai mult nu mai zic, nu ma intereseaza subiectul decat cand ma orbeste cate unul ca voi...