Jump to content

Faruri Cu Lupa Sau Angel-eyes

Recommended Posts

• Replies 286
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

nu sunt ajea de inapoiat ...ca sa imi dai seama ca pot pune xenon pe farurile originale...dar cand am luat masina avea niste faruri aiurea.si ma costa mai mult sa cumpar o instalatie bixenon si 2 faruri noi.asa ca am luat astea cu lupa si se vad foarte bine si fara xenon.becurile de 100W le`am pus pentru ca pe alea le aveam...am si 2 de 55W si am pus unu asa unu asa...si am ramas la alea de 100W pentru ca bat mai tare si le`am reglat in asa fel incat sa nu deranjez asa ca stai linistit Mircea ca daca ne vom intalni nu te voi deranja.Dj_Dark..tu la espero ai faruri din tabla????de ziki de ale mele ca sunt din plastic???

@ZGL: pune niste poze cu farurile :) (sa vad si eu modelul) Si inca o intrebare... ai gasit la noi in C-ta faruri cu lupa? Zi-mi si mie unde... (de ele ziceai ca ai dat 7 mil?) Mai ce sa iti zic... nu se merita sa pui becuri de 100w pt ca de la caldura emisa de ele se deformeaza plasticul. Ele sunt facute sa reziste la o anumita temperatura. Alea de 100w se incalzesc mult mai tare. Cu tot cu releu. Protejezi instalatia electrica de la 'manetuta' la releu. Dar dupa releu? Tot se va incalzi. Si mica oglinda a lupei se va incalzi, se va topi (in cel mai rau caz) sau pur si simplu se exfoliaza... Ia un xenon 55w de pe net, ca lumineaza super cu farurile alea cu lupa am inteles...Spor :)

PS: Faruri clare + semnalizari 240 lei, xenon 370 lei; total = 610 lei :) Sunt extraordinar de multumit de ele.

Cred ca sunt farurile cu lupa ce se gaseau de vanzare pana anul trecut. La ele mergeau linistit un xenon pe scurta de 35w si pe lunga bec normal.

Daca ai faruri cu lupa bec h4 sunt foarte curios sa vad cum arata. ok.gif

nu sunt ajea de inapoiat ...de ziki de ale mele ca sunt din plastic???

Da' ku lymb4 rom4n4 ce 4y? De litere mari la inceput de propozitie ai auzit?

In rest, asteptam cu interes pozele.

Edited by zeneseu

Dj_Dark..tu la espero ai faruri din tabla????de ziki de ale mele ca sunt din plastic???

Eu am pus o intrebare, nu cred ca e nevoie de sarcasm. Tot de plastic sunt, asta este motivul pentru care nu mi-am pus 100W pe lunga.

In rest, bafta la modificarile "cu cap".

@nt98adu. A specificat ca are becuri H1. Cred ca stiu modelul de far, vindea cineva pe aici, era de plastic si urat cu "spume" parerea mea. Acum gusturile nu se discuta.

Edited by Dj_Dark

nu sunt ajea de inapoiat ...ca sa imi dai seama ca pot pune xenon pe farurile originale...dar cand am luat masina avea niste faruri aiurea.si ma costa mai mult sa cumpar o instalatie bixenon si 2 faruri noi.asa ca am luat astea cu lupa si se vad foarte bine si fara xenon.becurile de 100W le`am pus pentru ca pe alea le aveam...am si 2 de 55W si am pus unu asa unu asa...si am ramas la alea de 100W pentru ca bat mai tare si le`am reglat in asa fel incat sa nu deranjez asa ca stai linistit Mircea ca daca ne vom intalni nu te voi deranja.Dj_Dark..tu la espero ai faruri din tabla????de ziki de ale mele ca sunt din plastic???

First of all, renunta la prescurtarile IRC, nu-s permise de .

Apoi, cat costa un far de cielo? O instalatie bixenon este 350 ron. Costa 2 faruri de cielo mai mult de 300 de ron? Ma indoiesc.

Intelege o data ca la un far poti regla doar felul in care bate el (mai sus, mai jos, mai la stanga sau mai la dreapta), nu poti regla intensitatea luminoasa, care este data de bec. Iar "prostii aia" care au stabilit prin lege ca pe strazi se poate circula doar cu becuri de maxim 55 w n-au fost prosti degeaba.

Cat priveste intalnirea, sincer iti doresc sa nu ne intalnim, pentru ca am farurile reglate foarte bine si am obiceiul sa umplu frigiderele celor care ma orbesc...

Edited by Mircea
greenguy.gifScuzati murdaria de pe masina.atunci daca sunteti asa impotriva becurilor de 100W..Recomandati-mi niste becuri bune de 55W. La magazin era 180RON un far si ma ajungeau 360+400 kit bixenon=760RON.Si daca tot le-am gasit pe astea si cu angel eyes,si cu lupa eu am zis ca e mai bine.Peste ceva timp o sa ii pun si xenon dar am investit cam mult in masina in ultimu timp si o las mai moale. :D

post-23423-126388921095_thumb.jpg

Un kit xenon H7 e undeva la vreo 300 ron. Becuri bune H7/H1 sunt Philips-urile night vision, extreme etc, vezi ca e un topic dedicat cu asa ceva, parca prin sectiunea piese, foloseste si-l gasesti.

La magazin era 180RON un far

...Un far fara reglaj electric

...Costa 2 faruri de cielo mai mult de 300 de ron? Ma indoiesc.

180x2 = 360 :P Mai mult de atat, un far cu reglaj electric (fara motoras) era cam pe la 240-270 lei. :D

Vad ca masina e din 2005, parerea mea e ca nu trebuiau schimbate farurile; deci se investea doar in xenon.

Trebuiau schimbate farurile.Pusesem pozitii cu leduri si un far era mai alb ..si celalalt mai albastrui.stiu ca fost lovita masina in stanga fata si cred ca a fost schimbat farul.

Daca tot ai pus pozele de doua ori, macar de le micsorai si tu putin ca au 1.66 MB.

Si ca sa-ti raspund si la postul de la poze tuning, pacat ca ti-ai tatuat alea pe portiere, altfel masina arata ingrijit.

Insa e bun, dorinta de tiuning e mare. Parerea mea e ca pe cielo mai bine dau farurile originale.

Edited by Tommy

Scuze dar abia m-am descurcat sa urc pozele aici.Dar sa le fac si mai mici...ma cam bate tehnologia,ce sa zic...Mie mai mult imi plac farurile astea decat cele originale.Cat despre alea de pe portiere ...am mai vazut un cielo care avea si mi-a placut cum arata.Astept sa treaca frigul si o sa vezi cam care e planul final.

Aranos 2.0 in primul rand nu prea ai nimerit topicul care trebuia.Parerea mea e ca daca esti pasionat de tuning nu esti pasionat si de mersul la consum.eu unul...sincer nu sunt asa.acum parerile sunt impartite.

Edited by ct06zgl

Pacat de masina ca ar arata ingrijit... Farurile si semnalele alea de targ sunt odioase...

Si apropo? ai scaune sparco si frane brembo ? Daca da ar fi o chestie - dar tot e de porc sa pui abtibildurile alea pe usi...

Sunt exepmle pe aici pe forum de Cielo tunate fain ... tu mergi incet dar sigur catre kitch

Offtopic ..Madkat...DA..am discuri Brembo.Arata-mi tu alt model de faruri de cielo cu lupa de vanzare si eu le cumpar si pe alea.Eu modelul asta l-am gasit...asta l-am luat.

@ zgl Raportat la farurile originale, astea cu lupa au vreun avantaj in afara de angel eye?

P.S. Legat de tatuarea usilor, sunt si eu cam de parere cu antevorbitorii mei. Daca aveai ca sponsori numele acelea tatuate nu ar fi niciun bai, dar, avand in vedere ca ai investit tu in masina mi se pare ...

P.S. 2 Daca esti interesat sa-ti prezinti masina, recomand un topic la masina mea. :)

Edited by zeneseu

De unde ziceai ca ai luat farurile ? Vreau sa le studiez si eu... Nu are rost sa iti mai zic si eu ca erau mai ok cu xenon, dar ai inteles o sa pui tu mai tarziu.

zeneseu...Daca citeai mai sus aflai ce problema aveam eu cu farurile si nu vedeam nimic cu ele.DA au un avantaj...VAD.TBird o sa vina si xenonul dar mai peste ceva timp.Si iar Offtopic...cum isi fac altii capote negre si trag dungi pe masina eu am ales sa imi pun alea pe usi.

Dar de ce nu vrei sa ne zici si noua de unde ti le-ai cumparat. Te-a intrebat si Banzay mai sus si eu, vad ca tot eviti raspunsul. Zi macar ca ai tu sursele tale.. si gata :)

Edited by TBird

.DA au un avantaj...VAD.

Sa o luam altfel. Farurile de la masina ta, avand in vedere ca e din 2005, adica cu un an mai batrana ca a mea, nu aveau cum sa fie "oarbe". "Orbirea" poate fi cauzata si sin cauza utilizarii unor becuri de 2 lei sau reglaj prost al farurilor. Eu am becuri Phillips Vision Plus si nu pot sa ma plang ca nu vad bine-asta avand in vedere ca farurile sunt reglate pe aparat. Diferenta intre farurile cu lupa si cele standard poate consta in modul de dispersare a luminuii pe drum, adica lipsa petelor negre prezente la farurile standard.

Daca initial aveai in farurile standard becuri de 2 lei, acum, in astea cu lupa ai becuri de 100w; normal ca vezi mai bine, vedeai mai bine si cu farurile originale.

Intrebarea adresata mai sus se referea la modul de dispersie a luminii de catre farurile cu lupa vs. farurile standard.

L.E. Farurile cu lupa au reglaj electric pe inaltime?

Edited by zeneseu

@zgl: 180 e pret mai mult decat ok pt ele. Problema sta altfel. Risti sa le strici cu becurile alea si e pacat de ele. Fa un efort si ia un xenon, 220 de lei e h1/h7.

PS: frumoasa masina, imi place mult culoarea, dar scoate abtibildele alea, nu dau bine deloc... :)

@zeneseu: auzisem ca tot reglaj manual au ca si cele clare, dar daca se umbla la fel de usor in ele, nu e problema sa pui motorasele pe ele...